Contact

afbeelding van Gast

Hee,

Ik ben Marthe en ik heb een aantal maanden geleden een tijdje gedatet met een hele leuke jongen. Voor mij was hij het helemaal, misschien erg snel, maar toch wist ik dat eigenlijk de tweede dag al nadat ik hem had leren kennen. Daarna hebben we een tijd contact gehad via whatsapp en nog een keer afgesproken. Mijn gevoel voor hem was nog steeds hetzelfde. Hij gaf uiteindelijk aan geen gevoelens voor mij te hebben en hij zei ook dat het niet zoveel zin zou hebben om nog contact te houden. Ik heb dat toen geaccepteerd, omdat ik dat wilde respecteren, maar nu heb ik er toch wel moeite mee dat het contact zo ineens af was gelopen. Ik zou graag weer contact met hem willen hebben, maar ik weet niet of ik dat wel moet doen. Aan de ene kant vind ik dat ik hem moet los kunnen laten, maar aan de andere kant kan ik me niet voorstellen dat ik hem nooit meer zie of spreek en zou ik graag weer contact met hem willen.

Wat denken jullie?

Groetjes,
Marthe

afbeelding van morgenster

trekken aan een dood paard

Citaat:

Hij gaf uiteindelijk aan geen gevoelens voor mij te hebben en hij zei ook dat het niet zoveel zin zou hebben om nog contact te houden.

Hij wil niet, laat het gaan.

afbeelding van roberto klittenvoorst tot voorst

re: trekken aan een dood paard

Hahahaha, nou dat is wel erg rigoreus uitgedrukt, maar inderdaad trekken aan een dood paard is heel zwaar.

afbeelding van roberto klittenvoorst tot voorst

Marthe

Goh dan moet het wel een verschrikkelijk interessante jongen zijn als ie nog steeds zo'n impact op je heeft. Vertel! Waarom is hij volgens jou zo leuk?
groetjes, Roberto

afbeelding van Marthe_

Hahah... Ja, ik zag iets in

Hahah... Ja, ik zag iets in zijn ogen wat ik nog nooit bij iemand heb gezien. Klinkt vaag, maar zijn blik was overweldigend... Verder was hij in heel veel dingen het tegenovergestelde van mij, maar dat vond ik juist wel interessant! Haha. Maar tegelijkertijd konden we wel goed praten met elkaar.

afbeelding van roberto klittenvoorst tot voorst

@marthe

nou kijk eens aan! en dan zegt ie dat hij geen contact meer wil? vreemd hoor, misschien had ie daar wel een reden voor; of misschien zei hij iets anders; in elk geval: als hij jou ook maar een beetje interessant vind, zal hij wel contact met je zoeken.
Als hij van deze planeet is tenminste. Succes .

afbeelding van petals

als het er bij hem niet is,

als het er bij hem niet is, dan is het er niet. Als je dan contact blijft zoeken stel je je alleen maar afhankelijk op en da's NIET aantrekkelijk, en bovendien slecht voor jezelf: je sleept jezelf dan elke keer weer de teleurstelling in door iets te sturen, te hopen en dan niet de reactie te krijgen waar je zo op hoopt. Als hij wil, laat hem zelf komen en jou laten zien dat hij je echt leuk vindt. Het is rot, maar even doorbijten en gaan voor een man die ook echt helemaal enthousiast is over jou!

afbeelding van roberto klittenvoorst tot voorst

@Marthe

Mijn tip aan jou is: neem liefde, verliefdheid en aanverwante zaken niet zo serieus.Dus ook niet waar het je exvriendje betreft ''Nee'' heb je nu en ''Ja'' kun je krijgen. NIET noodzakelijkerwijs van hem natuurlijk. Het kan toch ook van iemand anders?
Maar als je van ''hem'' ook ''ja'' krijgt, is dat natuurlijk mooi meegenomen! Lachen
Dus gewoon een beetje spelen ermee, je mag hem best nog eens contacteren als je wil, waarom niet?
Maar verder zijn er zoveel vissen in de zee, hihihihi, wat vind ik dat eigenlij een grappige uitdrukking, een beetje nietszeggend.
Maar je weet vast wel wat ik bedoel.
Dus onthou: nee heb je, ja kun je krijgen, en als dat toevallig ook van hem komt , is dat mooi meegenomen.
Ga lekker vissen joh. Knipoog