Contact komt nu vanuit hem en niet vanuit mij

afbeelding van isabella86

Ik heb hem na dat weekend bijna twee weken niet gezien/gesproken.
Vorige week kwam ik hem tegen op een feestje: was beetje awkward.
Ik heb hem kort gesproken en ben mijn ding gaan doen. Hij appte me sarcastisch dat we zo'n goed gesprek hadden gehad. Hierop raakten we in gesprek en hij kwam langs (ik was al eerder thuis). Daar hebben we een aantal uren gechilld en hij is blijven slapen, maar er is niks gebeurd.
Toch zijn er een aantal dingen die anders lopen dan normaal. Hij zocht contact met mij, maar dan via fb app, want hij had mijn nr verwijderd. Dit is niet de eerste keer, dat doet ie vaker. Op de vraag waarom hij dat doet doet hii een beetje vaag( ja in dronken bui gewist of ja weet eigenlijk niet etc). Het is niet dat ik hem echt zelf normaal contact, dus begrijp ook niet zo goed waarom hij dat doet. Hij doet dit overigens al vanaf het begin. Hij heeft immers geen last van me aangezien ik hem niks stuur.... Heel af en toe als ik dronken ben daarom had ik ook zijn nr gewist, maar das meer uit zelfbescherming. Dus komt bij mij de gedachte: zou het dan bij hem ook uit zelfbescherming zijn? Of is dat een rare gedachte?
Ik probeer het maar gewoon te laten gaan, maar op een of andere manier is het dus niet alleen van mijn kant. Ja hij zuigt mijn energie leeg en ja ik heb de kennis in mij dat dit niks gaat worden. Ik laat ook niks meer horen en zal geen iniatief tonen. Dat is voor mij stap 1. Stap 2 zal zijn dat ik ook niet meer reageer op hem. Dat is dus soms moeilijk zoals afgelopen weekend, maar ik ga er mijn best voor doen.
Ik heb een aantal dates op de planning. Had er vorige week ook 1 die daarna niets meer liet horen. Het boeit me niet. De enige die me dus boeit is hij.... Want hij is onbereikbaar en dus veilig. Zo dubbel maar wel zo waar. Soms denk ik de laatste tijd zou het niet zo zijn dat ik gewoon niet toe ben aan een relatie? Want als mannen me leuk vinden en moeite doen dan ben ik niet geinteresseerd ( en geloof me probeer het tegenwoordig wel een kans te geven, maar ze raken me gewoon niet).
En deze man: is net als de vorige mensen waarover ik heb gesproken. Onbereikbaar en dus mega interessant voor mij. Dus nu denk ik misschien ben ik er gewoon niet aan toe. Klinkt dat logisch??

afbeelding van isabella86

Saw him again

Afgelopen weekend kwam ik hem tegen tijdens uitgaan. Hij was gelijk enthousiast en we hebben heel de avond gelachen, gedanst en gezoend. Hij vertelde dat ie mijn nummer steeds wist omdat zijn vrienden tegen hem zeggen dat ik te oud ben en daardoor denkt hij dan dat het niet gaat werken en dus beter mijn nummer kan wissen zodat we ook geen contact hebben.
Ook vertelde hij dat hij vorige week op het feestje mij eigenlijk aan het zoeken was de hele tijd.
Nogal apart, want hij zei vorige week dat ie niet meer wist dat ik zou gaan.
Dubbele signalen dus weer.
Toch was het erg gezellig en probeer ik maar gewoon go with the flow te doen. Ik weet dat het tijdelijk is en daarom date ik ook mannen naast hem. Want anders ga ik me afsluiten en dat zou zonde zijn want wie weet loop ik dan wel ware liefde mis...