Contact verbroken, wel weer contact zoeken?

afbeelding van MarcZwolle

Hallo iedereen,

Normaal is dit niks voor mij maar ik ben ten einde raad. Ik heb iemand in het buitenland ontmoet alleen zij is alweer terug in Amsterdam. Ik zit hier nog twee maand. Ik vind haar ontzettend leuk en ben gek op haar, maar we zitten 9000km bij elkaar vandaan en ik kon de afstand niet goed aan.
Ik heb haar dus twee dagen geleden gebeld en verteld dat ik het te moeilijk vind en de tijd dat ik hier zit het contact wil verbreken en kijken hoe het in Nederland verder gaat. Maar ik heb hier spijt van, ik kan niet nog twee maanden hier zijn zonder contact te hebben met haar. We praatten echt elke dag. We weten dat we elkaar beiden leuk vinden. Soms begrijp je elkaar gewoon niet via berichten, ze weet ook niet met zekerheid te zeggen of het over twee maand nog werkt, wat ik ook begrijp maar ik heb een beetje houvast nodig. In Nederland zou het sowieso werken, dat weten we.

Moet ik gewoon weer contact opnemen? Alvast bedankt voor jullie reacties en/of tips!

Groeten, Mark

afbeelding van Lovertje85

@MarcZwolle

Waarom niet!
Als je weet dat je het hier in NL samen wilt gaan proberen, dan is 2 maanden niks!
Geen contact maakt het zwaar, maar gewoon dagelijks praten verlicht in elk geval de tijd al!
Ik denk dat hier niemand profijt aan heeft en je hiermee alleen maar meer riskeert dat als je 2 maanden helemaal geen contact hebt en dan pas in NL bent dat je meer uit elkaar gegroeid bent dan met dagelijks contact...

Go for it! En als het ment to be is, dan komt het helemaal goed met jullie!