Daar zijn de Valentijnetalages weer! Wat doet dat met jou?

afbeelding van Cornelia
Niets, je hebt er nooit belang aan gehecht. Elke dag moet Valentijndag zijn in een relatie.
17% (7 stemmen)
Het doet pijn, doet je weer naar je ex verlangen.
32% (13 stemmen)
Het steekt een beetje, maar je wordt er niet depri van.
32% (13 stemmen)
Je hoop dat je tegen dan een leuke date hebt.
7% (3 stemmen)
Ander gevoel. Licht toe
12% (5 stemmen)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van Woeter

Het steekt een beetje...

Maar wordt er niet depri van. Merk dat ik vaak van tevoren ergens bang voor ben maar het op de dag zelf erg meevalt Glimlach Weet dat zij het goed doet bij de jongens en ze zal hoogstwaarschijnlijk wel iets krijgen van 1 of meerdere jongens. Doet even pijn maar ik wil haar onderhand niet meer terug en probeer alleen nog maar vooruit te kijken ipv achterom.

afbeelding van Angelo

Ik heb voor de laatste

Ik heb voor de laatste gekozen. De reden is dat ik het eigenlijk nog niet weet. Ik ben al een tijdje niet de stad in geweest. Ik heb alleen de dingen gekocht die ik nodig had, en voor de rest ben ik er weg gebleven.

Ik zag vrijdagavond voor het eerst een Valentijnsetalage. Dat was op onze borrel in Arnhem. De bloemist op het station.

Mijn gevoel wisselt de laatste tijd vrij regelmatig. Op dit moment voel ik me goed. Erg goed zelfs. En het is dat ik voor mijn eigen veiligheid mijn gevoel op de handrem heb gezet, anders zou ik misschien wel antwoorden dat ik dan het liefste een date zou willen hebben.

Stemmingen kunnen bij mij omslaan en volgende week zeg ik waarschijnlijk iets anders.

Ik denk dat de dag waarschijnlijk wat erger zal zijn. Zoals ik al heb opgeschreven, heb ik het altijd een leuke dag gevonden. Leuk om een rode of roze enveloppe in mijn bus te vinden. Leuk om te weten dat zij dadelijk ook zoiets zal krijgen. Leuk om iets te krijgen, een beertje, een fotootje, een muismat met haar lachende gezicht en een hartje.

De mensen die zeggen dat iedere dag Valentijn moet zijn hebben gelijk. Maar goed, voor mijn katten is het ook iedere dag dierendag. Toch doe ik wat extra's voor ze op 4 oktober.
Ik vind het gewoon erg leuk om op zo'n dagen iets extra speciaals te doen.

Maar goed. Volgend jaar is er weer een Valentijnsdag.

Groetjes,
Angelo

afbeelding van Dearest

valentijn

Pff...heb nooit wat gehad met valentijnsdag:(
Vraag me af of mn ex eraan doet met zn vriendin.
Nouja in ieder geval, valentijnsdag doet me denken aan liefde, liefde doet me denken aan mn ex. Ik word er niet echt depri van, maar ik verlang dan wel ff naar hem. Het prikt miss een beetje.
Maarja, stiekem hoop ik op een brief in mn kluisje of brievenbus hihihi:P
Liefs,
Dearest...

afbeelding van faye

ach ja valentijn, ik vind

ach ja valentijn, ik vind het ook altijd onzin. Maar het steekt me wel altijd een beetje. Heb zelf maar 1 keer in mijn hele leven een valentijnskaart gekregen en het was niet eens van mijn toenmalige vriendje. Ik weet niet of mijn ex aan valentijn doet ik denk het niet. Stiekem hoop je altijd wel dat je een kaartje zal krijgen..het is altijd leuk om te weten dat er iemand is die aan je denkt

Faye

afbeelding van Steffie01

Het deed me nooit iets

Het deed me nooit iets eigenlijk, Valentij. Plus mijn ex vond het verschrikkelijk. Maar nu zie ik weer alles in de winkel liggen en dar spookt gelijk door mijn hoofd "misschien doet hij er dit jaar wel voor het eerst aan en vind ie het nu wel leuk!!". Hij heeft namelijk een nieuwe vriendin en is stapelverliefd...en dat maakt me wel eens depri jah:-(

afbeelding van pino

Hee Steffie precies dat voel

Hee Steffie precies dat voel ik ook zo, wordt al misselijk als ik eraan denk!! Stel nou ns voor....Dat zou echt pijn doen...snik

Zeker doet het pijn dat Valentijn eraan komt, dus tja...mezelf maar een kaart sturen?

Bah it really sucks!

afbeelding van coach

Valentijn.

Voor mij zal het meer zijn dan pijn. Op 14 febr. 1981 heb ik haar leren kennen. En op 20 febr. verjaart mijn ex. die dagen zullen mij weer in een dip brengen.

Ik weet het zo, en voel het nu al een beetje met al die reclame.

Coach,

afbeelding van Daantje84

Een idee!!!!

Ik bedacht me net iets om met valentijn toch nie dat stomme gevoel te krijgen wanneer al die mensen beginnen te zeuren 'heb jij nog een kaartje gekregen?'

Als ieder van ons nou 1 persoon van deze site en kaartje stuurt, en die persoon weer de volgende, enz enz, krijgen we allemaal een kaartje en hoeven we ook niet zo 'zielig' toe te geven aan de mensen om ons heen dat we nix hebben gehad... Knipoog

Nou, is dat een idee of nie Tong

afbeelding van Puk

Valentijn stuur een kaartje aan jezelf

Als je dan perse een kaarjte wilt krijgen stuur er dan gewoon eentje aan jezelf. Dan weet je zeker dat je er een krijgt Glimlach

Puk

afbeelding van Daantje84

happer-de-hap tis veel

happer-de-hap Knipoog

tis veel leuker om wat moeite te mogen doen om een ander blij te maken Tong

afbeelding van roel32

steekt een beetje, maar

steekt een beetje, maar wordt er zeker niet depri van, ik zorg wel dat ik die dag het winkelcentrum even vermijd en volgend jaar zal alles anders zijn.

groetjes roel

afbeelding van Selas78

Ik heb gekozen voor de hoop

Ik heb gekozen voor de hoop dat ik tegen dan een leuke date heb. Ik mis haar wel maar heb geen zin om op die dag aan haar te gaan lopen denken. Die dag moet je besteden aan een leuk iemand uit het heden en niet aan iemand uit het verleden. En mijn ex is verleden tijd.

afbeelding van Puk

Ach valentijn ...

Het is gewoon weer een van de commercieele dagen zoals een sinterklaas, kerst, moederdag, ... Waar blijf de vrijgezelledag dan? Wanneer worden wij in het zonnetje gezet Glimlach Niet dus. Wij zorgen lekker voor ons zelf. En als je een valetijn nodig hebt om aan je geliefde te laten zien dat je van haar houd dan is er volgens mij wel iets mis in de relatie Glimlach Voor mijn partner is (was) het elke dag valentijn. En daar heb ik geen kaartje voor nodig.

Lekker belangrijk valentijn.

Puk

afbeelding van Angelo

Valentijn

Ach Puk,

Ik weet het niet. Natuurlijk is het een commerci?ɬ´le dag. Maar toch. Ik vond het toch ieder jaar weer leuk. Het was een van die dagen waarop je iets speciaals doet voor je partner. Een leuk kaartje, een cadeautje, ontbijt op bed, etc. Ik denk dat ik dat dit jaar best wel ga missen.

Ik kan me herinneren dat een vriendin van ons een keer mij anoniem een kaartje had gestuurd om ons te stangen. Ik lachte me kapot, maar mijn ex zag er de lol niet van in.

Het zal toch raar zijn om dan geen rode enveloppe in mijn brievenbus te zien liggen. Geen e-card van een of andere site in mijn mailbox. Geen SMSje in mijn telefoon.

Maar goed. Een vraag voor de ldvd-ers hier: Wat als er wel iets ligt? Wat als er iemand wel heeft geschreven of gestuurd? Stiekem gedaan door een vriend of vriendin als een soort van hart onder de riem? Stieken gedaan door een vriend of een vriendin om me inderdaad een beetje te stangen. Misschien de ex? Ik wil niet eens weten wat daar de reden voor zou kunnen zijn. Of heel misschien geschreven door iemand die nu de moet vindt om (anoniem) iets te sturen.

Want laten we eerlijk zijn. Het is wel een commercieel gebeuren, maar er zijn genoeg mensen die door het jaar nooit zoiets zouden durven sturen, maar nu wel de kracht gevonden hebben. Mensen die dit al maanden plannen. Die al maanden de kaart in huis hebben en die ieder letterje wat ze erop willen zetten al honderden malen overdacht hebben. Misschien zijn ze geobsedeerd en hebben ze een therapeut nodig, maar dat is niet waar. Ze zijn verlegen, schuw, bang om afgewezen te worden.

Ik kan niet voor anderen oordelen, maar ik heb het nooit prettig gevonden om een blauwtje te lopen. Ik heb meermaals in mijn leven een mogelijke kans laten lopen, omdat ik een onbeantwoorde liefde verkoos boven de kans om goed op mijn bek te gaan. Ik ben geen player, geen Casanova. Ik heb vaak een grote mond en ik ben in heel veel zaken ontzettend zeker van mijn zaak, maar als het op dit soort dingen aankomt, dan voel ik me klein en onbeholpen. Hier durf ik dat best te schrijven. In het ware leven zou ik meer moeite hebben om dat toe te geven. Om toe te geven dat de hele wereld weet dat iemand mij leuk vindt, en ik het gewoon niet zie. Dat ik het niet eens doorheb als ze het bij wijze van spreken op een bord schrijft en me daarmee op mijn kop slaat. Ik zie ook vaak hoe anderen dat doen en ik kan het niet. Mensen die mijn stukjes hier hebben gelezen, die weten dat ik aardig kan schrijven, maar op de een of andere manier komt het in spraak nooit zo goed naar voren. Er is toch in mijn bovenkamer iets verkeerd geprogammeerd. Laten we het faalangst noemen. In een relatie heb ik daar namelijk nooit last van.

Deze Valtijn zal ook om gaan. Ik ben er zeker van. En misschien ligt er volgend jaar wel weer een kaartje in mijn brievenbus...

Groetjes,
Angelo

afbeelding van Selas78

Hee puk, Hahahaha je hebt

Hee puk,

Hahahaha je hebt gelijk hoor. Die dag is echt zo commercieel als wat. Ik heb ook zeker geen valentijnsdag nodig om te laten zien dat ik van iemand houdt. Maar als ik aankomende valentijn dan toch iets moet doen, dan is het in ieder geval niet in het verleden zitten en dat is wat ik met mijn bericht bedoelde. Maar gelijk heb je zeker wel. Laat het elke dag valentijn zijn wanneer je een partner hebt Lachen

afbeelding van maartjemarij

Het steekt een beetje..moet

Het steekt een beetje..moet ik weer denken aan vorig jaar..dat ik een kaartje (met een jollige voorkant en een luchtige tekst) in zijn brievenbus had gestopt..en uiteraard niks terug heb mogen ontvangen..Maar verder word ik er niet depressief van ofzo..Ik verwacht sowieso nooit een kaartje op die dag (maar kijk toch wel altijd stiekem even in m'n brievenbus hihi)..groetjes maartjemarij

afbeelding van Kami

Het Wordt Prachtig

Terwijl vorig jaar de wereld voor mijn part mocht vergaan op Valentijn (Het was toen net een week uit), wordt dit jaar de eerste Valentijn met de liefde van mijn leven. Glimlach

He-le-maal geweldig!

afbeelding van Cornelia

H?ɬ©, wat leuk voor je!

Geniet er maar van!
C.

afbeelding van Nadine

etalages

het doet me pijn! Verdrietig dan wil ik zo graag weer bij hem zijn!!

afbeelding van Cornelia

Euh, ff verduidelijken:

met 'steken' bedoel ik: 'prikken', je weet wel, dat het even pijn doet...
C.