Dacht elke dag aan hem op vakantie.....grrrrrrr

afbeelding van Evy

Hai mensen ik ben weer terug uit portugal!
heerlijk weer gehad en lekker bijgekleurd Glimlach
het was de bedoeling dat ik wat tot rust zou komen op vakantie en niet meer aan mn ex te denken, maar ja dat zet je niet zomaar uit je hoofd, dat lukt me gewoon niet hoe graag ik ook wil.
en ook nog iets stoms gedaan, HEM een sms gestuurd...jaja hoe dom kan je zijn!!!!!
zette erin dat ik hem erg miste (hij zou meegaan naar Portugal) maar dat hem dat waarschijnlijk toch niet interreseerde omdat ie toch gelukkig was.
krijg ik een smsje terug van zijn vriendin vanuit haar telefoon...echt triest er stond in dat ik nou eens moest oprotten met mn kut smsjes en dat HIJ nu van haar was bla bla bla.....ik was dus vet kwaad....ik stuurde daarop terug naar haar: van dat ik dr echt een kutwijf vind en dat ze zeker nog noooit liefdesverdriet heeft gehad, dat ik me erg vergist heb in haar en dat hij door haar zo raar doet (hij doet het uiteindelijk gewoon zelf hij is gewoon dom en ziet alleen de dingen die hij wil zien)
Oh ik kon haar wel schieten, ik natuurlijk janken daarna...word echt gek van mezelf het is nu bijna 6 weken uit.
nu zie ik ze maandag op school ben benieuwd, zal wel ruzie krijgen...niet vanuit mij maar door haar....gelukkig heb ik stage en zie ik ze nog ff 10 weken niet..niet dat ik zin heb in stage maar het is wel beter voor me.

Mensen uit mn klas die het nog niet weten zullen wel op kijken als ze horen dat hij nu al weer met haar heeft.

Ik dacht echt die loopt zijn pik achterna....maar via via heb ik gehoord dat hij nog geen sex met haar heeft gehad omdat zei dat bog niet wilt...nou ik weet wel wat ze dan wel bij hem doet......hij komt vast wel aan zijn trekken, Hufter!!!!

Zo dat was het weer....eigenlijk wil ik hier niet meer komen omdat, als ik jullie verhalen lees weer meer aan HEM ga denken, maar ja ik wil nog wel mn verhaal kwijt en jullie steunen.

Bye Bye sterke allemaal met alles!!!
KUS EVY