Blog van Evy

afbeelding van Evy

Met mij gaat het goed!!!

Hai mensen,

Ik wil jullie allemaal sterkte wensen, maar 1 ding is zeker jullie komen er allemaal weer bovenop.

Het is nu 6 maanden uit en heb geen nieuwe vriend gehad sinds die tijd maar toch gaat het goed met me.

Ik geniet van het vrijgezellen leven, ik ga elk weekend uit, kom wel eens wat leuks tegen, maar verder is het niks.
Ik zie het allemaal wel, ik sta wel op zo'n relatie site ingeschreven maar goed dat werkt ook niet echt.
Ik wil wel een relatie maar ga er niet meer naar opzoek want dat werkt toch niet!!

Succes met alles
Groetjes Eveline

afbeelding van Evy

Waaom zijn alle leuke jongens Bezet???

Ben ik eindelijk bijna over mn ex heen (denk nog wel vaak aan hem) kijk ik eindelijk weer echt naar leuke jongens, en ja wat gebeurt er dan, dan ga ik een leuke jongen leuk vinden maar al die leuke jongens zijn BEZET!!!! Verdrietig daar baal ik echt van. gister kwam ik een leuke jongen tegen op de introductie dag van mn stage, hij had alleen veel weg van mn ex...zelfde soort kleding zelfde kleur haar en zelfde postuur daar val ik echt op. heel aardig maar ja weer bezet zo gaat dat nou altijd bij mij Verdrietig

Wat moet ik nou?? hier word ik wanhopig van... moet ik niet doen maar gebeurt toch....ik voel me gewoon zoveel beter als ik een vriend heb. ik hou echt van de liefde.

afbeelding van Evy

Ik heb contact met zijn ex

Ik heb contact met de ex van mn ex...ze zat eerst ook bij ons in de klas maar is toen gestopt met school.
En zij verteld mij dingen over hem waardoor ik toch heel anders over hem ben gaan denken...hij is echt een vaag persoon...terwijl hij zich voor deed als de lieve onschuldige gedumpte jongen....en daarna de lieve onschuldige die is uitgekeken op zijn vriendin en het uitmaakt (met mij dus). Neej nou snap ik die gozer helemaal niet meer. er klopt niks meer van.
Morgen zie ik HEM weer en zijn vriendin dus ook..... nou ja ik zie wel of er wat word gezegd...zou makkelijk kunnen van niet maar als er wat word gezegd is het wel door zijn vriendin. Ik heb al mn excusses aangeboden (wat eigenlijk niet terecht is, vind iedereen om mij heen) maar goed ik dacht dat dat het beste zou zijn. dus nu is het aan hun...ik bemoei me er niet meer mee, en ga gewoon niet meer met ze om voor zo ver dat kan.

afbeelding van Evy

Dacht elke dag aan hem op vakantie.....grrrrrrr

Hai mensen ik ben weer terug uit portugal!
heerlijk weer gehad en lekker bijgekleurd Glimlach
het was de bedoeling dat ik wat tot rust zou komen op vakantie en niet meer aan mn ex te denken, maar ja dat zet je niet zomaar uit je hoofd, dat lukt me gewoon niet hoe graag ik ook wil.
en ook nog iets stoms gedaan, HEM een sms gestuurd...jaja hoe dom kan je zijn!!!!!
zette erin dat ik hem erg miste (hij zou meegaan naar Portugal) maar dat hem dat waarschijnlijk toch niet interreseerde omdat ie toch gelukkig was.
krijg ik een smsje terug van zijn vriendin vanuit haar telefoon...echt triest er stond in dat ik nou eens moest oprotten met mn kut smsjes en dat HIJ nu van haar was bla bla bla.....ik was dus vet kwaad....ik stuurde daarop terug naar haar: van dat ik dr echt een kutwijf vind en dat ze zeker nog noooit liefdesverdriet heeft gehad, dat ik me erg vergist heb in haar en dat hij door haar zo raar doet (hij doet het uiteindelijk gewoon zelf hij is gewoon dom en ziet alleen de dingen die hij wil zien)

afbeelding van Evy

Ik ben zo dom geweest!!

Oh vannacht voelde ik me ineens zo KUT, ik moest natuurlijk aan mn ex denken...
Ik ging helemaal over de rooie ik kon even niet meer stoppen met huilen.
Op het moment dat ik zo moest huilen heb ik mn ex een sms gestuurd...echt heel dom!!!! ik had er wel in gezet van sorry dat ik je sms, ik weet niet of ik je stoor...ik mag van hem wel een sms sturen met hoe ik me voel, maar ja wat heeft ie eraan en misschien sliep zijn vriendin wel bij hem toen hij mijn sms kreeg... als dat zo is dan ben ik vannacht vast weer belachelijk gemaakt, door haar zoiezo.
Ik heb ook niks terug gekregen, dus het zal wel.

afbeelding van Evy

Wanneer gaat dit over???

vanmorgen onder douche ging het alweer mis.
Ik moest weer eens janken om HEM...WAAROM???????
Alles ging door mn hoofd heen van begin tot eind.
En ik dacht aan hoe het zou zijn als mn ex wel zijn mond had open gedaan en over zijn gevoelens had gepraat met MIJ en niet met zijn huidige vriendin, daar kan ik zo verdrietig om worden.
Wanneer gaat dit over??? ik word er gek van!!!!.....
het ging 2 weken terug beter dan nu.
Ja het zal ook wel komen doordat ik nu op vakantie ga...en mijn ex zou meegaan...we hadden ons daar op verheugd... maar ja bij mij loopt altijd alles anders zoals ik wil. Verdrietig

afbeelding van Evy

Ik voel me vreemd

Vandaag voel ik me erg vreemd.
Ik mis mn ex nog elke dag (helaas)Verdrietig ...maar ben ook aan andere jongens aan het denken en overal aan het kijken of ik nog wat leuks zie lopen.
Ik voel me echt raar en vreemd....het liefst zou ik nu naar mn ex toegaan en hem knuffelen maar ja dat KAN en MAG NIET!!! Ik moet het niet willen, maar ja zo ben ik nou eenmaal.
Ik werk er hard aan om hem te vergeten maar elke dag komt er wel weer iets voorbij van ooooh kon ik hem maar zoenen en vasthouden....echt KUT!!
Ik ga woensdag naar portugal...ff weg van hier!
Ik weet het namelijk ff niet meer...ik zit behoorlijk met mezelf in de knoop.

Inhoud syndiceren