Dag 5

afbeelding van IComeFromHolland

Wat een kut dag, nu al. Zat in de auto en hoorde een liedje wat mijn gevoel precies kon uitleggen. Het raakte mij zo erg dat ik alleen maar aan haar kan denken. Waarom komt ze niet gewoon terug? We hadden het toch goed? Gevoel dat ik der voor goed kwijt raak, gevoel dat ze mij niet mist en gewoon verder gaat. Ik zal dat ook echt moeten doen maar wat ik ook probeer kom altijd terug bij haar. Krijg elke keer die klap maar dat ik alleen ben, dat ze weg is, dat het over en uit is. Wil alleen maar weten hoe het met der gaat. 1 woord is genoeg om mij gerust te stellen. Maar ik moet nu volhouden. Nu een kut dag. Hopelijk morgen een betere.

afbeelding van paradijsvogel

Het is ok

Het is ok, je mag even een kutdag hebben. En oh oh de muziek, dat is zo lastig, ik weet het precies hoe je dat ervaart.
Maar vergeet niet: je bent ook sterk! Een kutdag hoort erbij en is helemaal niet raar.
Uiteindelijk zal muziek minder rot gaan voelen. Hang in there, sterkte!

afbeelding van IComeFromHolland

Net echt me break punt

Net echt me break punt bereikt. Heb 15,min lopen janken, schreeuwen met ldvd liedjes en nu weer me zelf proberen op te pakken. Straks afleiding zoeken.

afbeelding van T16

Ik begrijp hoe je je voelt.

Ik begrijp hoe je je voelt. Complete status paniek, pijn en wanhoop. Ive been there more than once tot in de mate dat ik t leven niet meer zag zitten.
Ik heb je verhaal een beetje gevolgd afgelopen maanden. Je hebt zo hard je best gedaan vast te houden. Zovaak afscheidsbrieven, nog een gesprek, nog een woord etc. Het enige wat je ermee wilde bereiken was dat er n sprankje hoop kwam. En elke keer dat het niet gebeurde werd je wanhopiger en je ego harder naar beneden getrapt.

Zie dit als het punt waarop je voor jezelf moet gaan zorgen. Het is niet te doen, je wil haar je maatje. En toch is dit de situatie. Er komt een moment, en je hebt dat zelf wel enigzinds in de hand, dat het besef gaat komen dat wat je ook doet die situatie niet gaat veranderen. Al stuur je nog honderd berichten en ga je voor haar deur liggen. Wat ik je wel kan vertellen is dat je daardoor 100% zeker jezelf verder De nesten in werkt.

Ben dus trots op jezelf, Je zit op dag 5 en dat is een enorme mijlpaal. Ik weet nog dat ik de minuten aftelde, soms maar ging slapen overdag omdat ik zo wanhopig graag dat bericht De deur uit wilde doen. Hang in there. Ook jij krijgt je punt dat je kan zeggen het is nu zo, Ik ga ermee dealen. De eerste week, misschien wel eerste twee weken is t juist wel goed om maximaal te schreeuwen, nummers te luisteren etc. Probeer ondertussen om een ritme vast te houden. Ik weet uit ervaring en ook van verhalen van anderen die vast hielden aan geen contact dat het beter wordt. Ik zit nu op 12dagen, voel me echt anders. Ik denk aan hem, ik mis hem, ik vul nog dingen in. Maar ik weet nu ook dat elke keer dat er contact was ik me zeker slechter voelde dan dat ik nu doe. Omdat je in een illusie gaat leven.

Het is een afkickproces en jij hebt de ergste withdrawal nu. Probeer het zo te zien want Het is zo. Dat betekent dus ook dat er licht is aan t eind van de tunnel. Jij ziet t niet, wij wel. Hou je vast aan onze woorden, Je vrienden en schrijf van je af als het helpt. Het komt echt goed jongen!

afbeelding van IComeFromHolland

Heel mooi gezegd en het doet

Heel mooi gezegd en het doet me veel. Ik heb inderdaad die punt al bereikt dat ik nu voor mezelf ga kiezen. Het is geen wij meer maar nog wel volle hoop. Hoop die ik altijd onbewust zelf opgezocht heb. Nog een mailtje in de hoop van, nog een gesprek in de hoop van. Wat uiteindelijk altijd weer in een teleurstelling eindigde. Elke keer die klap in me gezicht ben ik klaar mee. Wat ik ook doe en probeer het werkt averechts. Enigste mogelijkheid is cold turkey gaan. Ik zal het volhouden.

Maar ik denk teveel na. Hoe voelt zij zich? Mist ze mij? Etc etc. Het is nu de tweede grote poging met het geen contact hebben. Eerste keer faalde we, beide. Valse woorden als ik zal nooit over je heen komen, geef nog om je maar wil geen relatie. Wil tijd voor mezelf maar misschien later. Ik verdedig haar nog zo. Eigenlijk ongelooflijk dat ik dat nog doe.. maar nogmaals ik ga het nu echt volhouden. Want inderdaad het slijt als mezelf de tijd gunt.