Dark Night of the Soul

afbeelding van de dromer

Just let it wash over you...

https://

Gave muziek om te mogen dirigeren, maar ook zeker om te zingen Glimlach
Het 3e nog ongeschreven deel zal overigens vast en zeker de volgende naam dragen:

The Dark Night Rises

This brings back memories... zal ik weer een blokkendoos gaan bouwen voor alle flauwe grappen die op het forum onuitgesproken blijven hangen? hahaha

Truste zzzzzzzzzzzzzz

afbeelding van waterman

Hoi Dromer

Oeioeioei, the dark night rises! Ik hoop dat het geen vooraankondiging is van The Dark Night Knipoog Prachtige muziek overigens!

Weet je Dromer, dat ik je waarschijnlijk niet voldoende heb kunnen danken voor de blokkendoos. De mogelijkheid die mij dat bood om alle shit eens op tafel te gooien. Ik geef onmiddellijk toe, ik ben 'flexibel' met de spelregels omgegaan Knipoog Maar het bood mij ineens ongekende vrijheid Knipoog. En dat had ik toen heeeeeeeel hard nodig. Ik ben je nog dankbaar!

Laat je niet weer in het moeras zuigen. Enjoy your life! Enjoy the music, en alle mooie dingen die je tegenkomt. En de rest? Ach, gewoon bagger. Geen energie in steken.

Heel warme groet
Waterman

afbeelding van Hetlevenismooi

Dromen

Zeker gaaf ! Zeker als dromen waarheid worden,
Heerlijk toch! Liefde Liefde

afbeelding van Elle_7

boyschoir

Mooie muziek, thx. Zelf ben ik ook helemaal weg van boyschoirs, die nog hoge heldere stemmen vind ik prachtig. Ik had laatst de film ''boychoir'' gezien met Dustin Hoffman, echt geweldig, kippenvel fantastisch om te zien en te horen Glimlach
Op een gegeven moment hield het op met die hoge heldere stemmen omdat ze de baard in de keel kregen.