Date verdriet in plaats van liefdesverdriet

afbeelding van tom123

Hoi...

Na 1 hele lange relatie lukt het me gewoon niet meer om iemand voor me te winnen.

Ik heb nu 9 dates gehad en heb ik bijna met elke date gezoend/tongt en met de meeste ben ik naar bed geweest. Maar het probleem is dat die meiden nooit verliefd op me zijn, ze vinden me aantrekkelijk en dat was het dan. Zelf ben ik ook nog niet verliefd geweest maar ik heb wel telkens sterkere gevoelens naar mate we langer met elkaar omgaan. Helaas gaat het na ongeveer 2 a 3 maanden meestal toch weer verkeerd en krijgen ze schuld gevoelens en krijg ik weer te horen vind je leuke jongen je zoent en sext lekker maar ik ben niet verliefd.

Maar ik ben niet verliefd > van dit zinnetje krijg ik voortaan bijna een inzinking Glimlach

Wat moet ik hier toch mee?

afbeelding van Woeter

Tom

Hoi Tom,

Ik denk dat je teveel "op zoek" bent naar een relatie.
Dit heb ik zelf 1 keer meegemaakt. 2,5 jaar geleden maakte mijn 1e ex het uit, na een vrij lange periodie ldvd had ik pas na 1,5 jaar weer het gevoel verliefd op iemand te willen worden en weer zin in een relatie. Toen ontmoette ik een meisje waar ik een tijdje mee gegaan ben. Na twijfel samen besloten om niet verder te gaan, maar dit besluit deed me eigenlijk niks merkte ik, terwijl ik toch bijna een relatie met haar begonnen was! Pas toen ik afgelopen zomer mijn laatste liefde ontmoette besefte ik me pas echt dat ik helemaal niet verliefd ben geweest op dat andere meisje. En haar ontmoette ik in een Spaans oord aan de Costa Brava waar ik echt nooit had verwacht verliefd te gaan worden.

Je schrijft dat je zelf helemaal niet verliefd bent geweest, had je dan toch een relatie gewild met een van die dates? Denk je echt dat je daar gelukkig in was geworden?

afbeelding van Janneke82

Goedemorgen Tom,

Ik denk dat, wat jij momenteel zoekt, gewoon "iemand" is en geen specifiek persoon. Probeer het eens op de andere manier- probeer niet direct iemand te versieren of het bed in te krijgen, want nee, de meeste relaties beginnen niet met wat vrij veel lijkt op een one-night-stand, simpelweg omdat je elkaar (nog) niet goed genoeg kent. Misschien eerst proberen een meisje echt leuk te vinden, voordat je ook maar een poging doet om te versieren en het bed in te praten?

Hoe lang is je lange relatie dan geleden, weet je zeker dat je daar al over heen bent?

Gewoon rustig aan doen, niet ongeduldig worden, komt ongetwijfeld wel weer...

Liefs Janneke

afbeelding van 6je

Ben het eens met de vorige

Ben het eens met de vorige reply, soms moet je niet doelgericht zoeken. Het moet je overkomen en niet een doel zijn. Over het algemeen merken vrouwen het als je "te graag" een relatie wilt.

Wees jezelf, geniet van je leven, ga uit doe leuke dingen met vrienden en op een dag zul je iemand tegenkomen die je gevoelens zullen beantwoorden.

grtz

6'je
But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams.

afbeelding van jay

Te graag

Misschien wil je " te graag " een relatie.
Kan zijn dat je gewoon altijd wilt dat het werkt, ook al ben je zelf niet verliefd.
Ik bedoel, al die meiden waar je dates mee hebt gehad, was je daar echt verliefd op?

Ik denk dat, wanneer je de juiste hebt gevonden, het gevoel wederzijds zal zijn en dan kom je er ook achter dat je er niet zoveel moeite voor HOEFT te doen, want dan gaat het als vanzelf EN komt het van 2 kanten.

Succes!

J.