Dating adventure gone bad

afbeelding van Moerbei

En daar sta je dan weer, in de dating wereld. En dacht je even een leuk exemplaar ontmoet te hebben.

Heb uiteindelijk 4 dates met deze meneer gehad. Iets in mij hield wat voorzichtigheid in acht, waar hij verschrikkelijk zijn best voor deed om dat te weerleggen. En ik begon m wat te vertrouwen en toe te laten (gelukkig niet voldoende om hem ook de slaapkamer te laten zien ondanks zijn pogingen daartoe, pfewww!!!!).

Krijg ik gisterenavond out of the blue een mail van hem dat hij het wil afkappen met als reden: uiterlijkheden (feit dat ik niet superslank, fit en gespierd ben). Met een slap 'sorry dat ik het per mail doe en excuus voor de oppervlakkigheid maar ik kan me er toch niet overheen zetten'. Vervolgens blokkeert hij me direct van alles zodat ik niet eens een weerwoord kon doen.

Ik was werkelijk waar flabbergasted. Niet alleen om deze laffe actie, maar ook omdat ik mijn eigen selectieve vermogens inmiddels in twijfel begin te nemen. Ik weet ze wel uit te kiezen, zeg!!! Wat een exemplaar! Voor sommigen blijkt (zeker internetdaten) vergelijkbaar met een kroket uit de muur trekken.

Desondanks hoop ik dat het wellicht toch een functie heeft gehad. Ik dreigde weer helemaal meegesleept te worden in vage bedoelingen met mijn ex en daar stak deze korte ontmoeting toch ook een stokje voor.
Al moet ik wel eerlijk bekennen dat mijn zelfbeeld gisteren zo snakte naar wat erkenning dat ik na een paar drankjes op bijna weer ex had gebeld. Mooi vind hij me in ieder geval wel, van binnen en van buiten.
Gelukkig niet gedaan, laat ik nu niet de gehele winst gelijk weggooien!

Gisterenavond ben ik gelukkig gewoon lekker uit gegaan, flink aan het dansen geweest en een leuke avond gehad. Op terugweg naar huis toch even wat traantjes laten vallen, maar meer dan die 3 traantjes krijgt deze vogel niet. En vanochtend toch ook wel weer een beetje een bevrijd gevoel.
Dat daten schepte zoveel onrust in mij...nu eindelijk weer rust!!!

Anyway, ik ga gewoon lekker van mijn weekend genieten, naar mijn familie toe, relaxen en bijkomen.

Met daten ben ik wel even klaar!!!

afbeelding van petals

wat ongelofelijk rot voor

wat ongelofelijk rot voor je!! Fijn he... dat is dan de volgende stap, omdat je toch niet geheel zonder kansen op het gebied van de liefde wil blijven ga je daten, en ja dan zit daar dus ook het risico bij om dit soort figuren tegen te komen. Een vriendinnetje van mij had het ook: afgewezen met als reden dat ze niet knap genoeg was. Letterlijk zei hij het zo tegen haar. Dat soort figuren heeft nog veel te leren! Jij zit zo te lezen echt op de goede weg, knap dat je niet aan de verleiding hebt toegegeven toch weer even troost te zoeken bij wat oh zo vertrouwd voelt.

Zoals je in mijn blogs kunt lezen schiet het bij mij ook niet echt op, en dat daten is echt ontzettend ongelofelijk vermoeiend af en toe. Ik was een tijdje aan het mailen met een man die dus uiteindelijk geen tijd bleek te hebben om normaal terug te mailen, van anderen hoor je gewoon niets. Soms is het om moedeloos van te worden, dan geef ik er weer even de brui aan, om vervolgens na een tijdje toch maar weer te gaan proberen want ja, anders gebeurt er helemaal niks voor mijn gevoel.

afbeelding van evee

na ja zeg wat een rare vent

na ja zeg wat een rare vent om dat na 4 ates te zeggen. Hou het dan bij 1 date als iemand qua uiterlijk niet je type is. Niet leuk dit!
Soms is het gewoon nog een beetje te vroeg om te gaan daten, je bent dan nog te kwetsbaar en je gevoel kiest dan nog niet echt de juiste types uit. Maar ik herken het wel hoor, daten geeft wel de nodige afleiding. Je verlangt na een tijdje alleen zijn toch weer naar lol met iemand hebben, wat warmte en erkenning dat je leuk bent. Ik doe dit ook maar dan met oude scharrels van jaren terug waarbij ik geen blauwtje kan lopen en niet met al die onzekerheden te maken krijg. Ik ben nog niet toe aan een date met een geheel onbekende, ik ben er gewoonweg nog niet sterk genoeg voor.

Petje af trouwens dat je je ex niet hebt gebeld. Ik had ht ook helemaal begrepen als je het wel had gedaan maar super goed dat je zo sterk bent geweest. Het lost toch niks op. En onthou dat geluk altijd vanuit jezelf moet komen en dat geen enkele man verantwoordelijk zou moeten zijn voor jouw geluk of ongeluk.

afbeelding van Mariah

Moerbei

Je voelde het eigenlijk al, de volgende keer zal je eerder op je intuitie afgaan,

Zie het als oefenen, dan blijft het leuk.

Groetjes Mariah

afbeelding van torn

@Moerbei: dating adverture gone good.

Tsja, die datingwereld perikelen toch. Een mens met normen en waarden kan in totale verbijstering vallen van wat je daarin kan tegenkomen. Zou wel grappig zijn om hier een blog te starten daarover. Om er wat relativering aan te kunnen plakken.

Die twijfel aan je eigen intuïtie en selectieve vermogen is herkenbaar. Hey, je bent nog kwetsbaar. Logisch dat je daar nog niet helemaal op durft te vertrouwen. Maar ergens sprak een stem in je om toch nog terughoudend te zijn in "going to the next level". En daar heb je naar geluisterd. Prima toch. En je laat toch niet aan je zelfbeeld knagen om dat zo'n loosert met zulke argumenten aankomt ? Scheen eerder geen probleem te zijn geweest toen meneer maar wat graag je slaapkamer had willen zien. Zal wel eerder iets met een geknakt ego te maken hebben gehad.

Al met al een avontuur met alleen maar win-win ervaringen voor je. Je bent op tijd van een foute vent af, en je bent sterk genoeg geweest om geen troost te gaan zoeken bij je ex.

Dating adventure gone good!!!!!

En ondertussen kunnen wij nog even blijven genieten van je blogs.

afbeelding van Moerbei

Dating adventure gone good ,

Dating adventure gone good Glimlach, ja zo kan je het ook bekijken! Thanks Torn!!!

afbeelding van mrpither

Re:

Een illusie armer en een ervaring rijker....
Gelukkig ben je je heel bewust van de gevaren.... daten blijft een soort medogenloze vleeskeuring..
Voor mezelf ben ik blij dat ik dat niet meer hoef...

Je reactie op de teleurstelling vind ik heel sterk!!

Groet

afbeelding van waterman

Moerbei, je bent RUIM STERK

Moerbei, je bent RUIM STERK genoeg om hier overheen te komen. Dus niet eens uithuilen en opnieuw beginnen, maar gewoon opnieuw beginnen. Meid, kan jou het schelen. Er zijn er een heeeeeeleboel die niet geschikt zijn, maar ineens kom je er weer een tegen die wel geschikt is. Tot die tijd: kop boven water houden, he!!!!

Sterkte, en een heel leuk weekend toegewenst.

afbeelding van Zaza

Wat een sukkel!!!! Laf,

Wat een sukkel!!!! Laf, belachelijk en zielig! Ik snap dat je een knak kreeg in zelfvertrouwen, helemaal begrijpelijk maar totaal niet nodig! Deze meneer was waarschijnlijk maar op één ding uit en begon in te zien dat ie dat niet zo makkelijk ging krijgen. Moerbei, alleen al door je mooie blogs zou ik met je willen daten. Alleen ben ik ook een vrouw dus we zouden er niet veel aan hebben Knipoog. Ik vind het ongelooflijk knap dat je je ex niet hebt gebeld! Sticker moment voor jou! En oja, je eigen beoordelingsvermogen? Denk dat dat wel goed zat, aangezien je geen slaapkamerherinneringen met hem hebt gemaakt en hem ervoor hebt laten werken. Je bent sterk!

afbeelding van Moerbei

Haha meid! Wat een

Haha meid! Wat een onbetaalbare reactie!!! Je toverde spontaan een reusachtige glimlach op mijn gezicht!!!

afbeelding van torn

Not-done

Zaza schreef:

Wat een sukkel!!!! Moerbei, alleen al door je mooie blogs zou ik met je willen daten.

Als man zoiets neerzetten is waarschijnlijk totally not-done. Grijns Grijns

afbeelding van Zaza

@torn. Hihi, mag best hoor!

@torn. Hihi, mag best hoor!

afbeelding van Hetlevenismooi

@Moerbei

Lieve Moerbei, laat je niet ontmoedigen hoor door die man. Wat een arrogantie zeg je, waar haalt hij het lef vandaan!! Ik zag jou al sterker worden tegenover je ex door die date en nu dit, jeetje dat iemand zo in elkaar steekt zeg. Misschien kon hij het wel niet hebben dat hij pogingen deed voor de slaap kamer en jij niet wilde. Dit is natuurlijk geen liefde een man die van zijn vriendin houdt vindt haar de mooiste. Dit zal nooit meer gebeuren hoor, komt sporadisch voor dat iemand zo reageert. Jij bent een mooie vrouw hoor van binnen en van buiten. Dikke kusss van Hetlevenismooi.xxx

afbeelding van Moerbei

Wat een leuke reacties

Wat een leuke reacties mensen!!! Is een fijne oppepper!
Niet dat ik nu weer in zak en as zit, maar van zoiets heb je toch even een katergevoel!
Dank voor de reacties!!!

afbeelding van Jeannette

@moerbei

Wat ben jij een topper zeg!!!
Dat je je eigenwaarde zo goed weet te behouden en eerst de kat uit de boom wilde kijken alvorens gelijk de koffer in te duiken met hem!
En gelukkig maar nu die kat toch uit de boom is gesodemieterd...heb jij dat dus mooi nog!!!!!
Heel goed en sterk van je hoor.!

Liefs Jeannette

afbeelding van Moerbei

Ja joh...ben ik nu ook zo

Ja joh...ben ik nu ook zo blij over! Anders was de kater veel groter geweest!!!

afbeelding van evee

ik denk dat wij maar een

ik denk dat wij maar een forum voor datingellende moeten oprichten ; )

afbeelding van PoemLover

Niet verkeerd bedoeld, maar

Niet verkeerd bedoeld, maar volgens mij hebben veel vrouwen last van het verkeerde-mannen-syndroom. Iets met natuurlijke selectie of zo... Neemt niet weg dat het vervelend is.