De eerste 5 dagen

afbeelding van Carrie07

Het is nu 5 dagen uit, vijf verschrikkelijke dagen. Het ene moment voelde ik woede, dan verdriet, vervolgens wanhoop, en vervolgens was ik gewoon helemaal 100% uitgeput.

Iedere dag sms ik hem, om hem te vragen me nog een kans te geven, dan ik aan alles aan het werken ben, en dat de passie echt wel terug komt. Ik heb hem nodig, ik moet nu leren met mijn ziekte om te gaan en heb hem daar bij nodig. Alleen kan hij er nu niet voor mij zijn, wil hij er nu niet voor mij zijn. Maandag zei hij dat we over twee weken weer verder konden kijken, hij zegt nu gek te worden van mijn smsjes. Vandaag had ik hem aan de telefoon, zelfs dat lijkt hij niet meer fijn te vinden. Hoe kan dat? hij zegt toch van me te houden. Ik snap het echt echt echt niet. Hoe kun je iemand met wie je zo lang samen bent zomaar opzij zetten, niet eens met die persoon willen praten. We hebben geen ruzie, we kijken over twee weken verder. Waarom dan zo gemeen Verdrietig

afbeelding van waterman

Ophouden met contact, he!

Ophouden met contact, he! Absoluut!!! Dit doet de zaak namelijk geen goed! Niet gaan achtervolgen, niet gaan sms-en, niet gaan bellen, en niet op facebook gaan kijken. Geen whatsappen, even helemaal stil worden. Twee weken tot rust komen, twee weken na gaan denken, en hem twee weken de tijd geven. Daarna kijken hoe het er voor staat. Echt waar!!!

afbeelding van Carrie07

@waterman

Ik weet niet hoe... Het idee om hem kwijt te raken is ondragelijk.
Als je nog tips hebt dan hoor ik t graag Glimlach liefs

afbeelding van waterman

Maar Carrie, dit zegt alles.

Maar Carrie, dit zegt alles. Even ophouden met contact zoeken. Even weer rust in jezelf zoeken. Niets magisch, maar niet meer bellen, niet meer sms-en geen contact zoeken. Je zit nu in een spiraal die de zaak steeds erger maakt. Hij wil effe rust aan zijn kop, en eigenlijk wil jij ook effe rust aan jouw kop. Dus, effe geen contact. Effe het hoofd die rust gunnen. Over twee weken kan je weer helderder denken, is de grootste paniek weg, en kan je iets beter inschatten hoe je er dan voorstaat. Van twee weken geen contact stort de zaak niet verder in. Van twee weken hem continu bombarderen met smsjes en telefoontjes stort de zaak wel verder in. Dat moet je gaan beseffen. Het enig wat je moet doen is: GEEN CONTACT nu. Daarna weer verder zien......

afbeelding van bjm

@carrie 07

je kunt niets anders dan zijn wens respecteren ! doen he ! groetjes bjm

afbeelding van Binas

Meid wat een nare situatie

Meid wat een nare situatie voor je!
Ik begrijp je wanhoop en verdriet! Ik begrijp je drang om er alles aan te willen doen. Hem er van te overtuigen dat hij niet zonder je kan en jullie niet zonder elkaar.

Maar!!!!: Begrijp ook dat jij vanuit jouw gevoel beredeneerd nu, vanuit jou wanhoop en angst. Alles wat je vanuit dat gevoel doet werkt averechts! Je zal hem alleen maar verder van je afdrijven! Ook al zegt je gevoel waarschijnlijk dat je moet vechten en voelt het totaal onnatuurlijk aan als hier gezegd wordt dat je geen contact moet zoeken. Dat is echt het beste advies wat je nu kunt doen!!! ZOEK GEEN CONTACT lieve Carrie...

Hij WEET wat je voor hem voelt, hij WEET dat je met hem verder wilt, hij WEET dat hij alles voor je betekend, hij WEET dat je hem nooit niet kwijt wilt, zelfs als je twee weken of langer geen contact zoekt.

Als je dat doet geef je aan hem aan: ik respecteer je! Ik begrijp dat je even afstand nodig hebt om alles weer helder te krijgen.

Doe je dit niet en blijf je contact zoeken ben je hem sowieso kwijt, laat je hem wel met rust is er de grootste kans dat hij gaat nadenken. Jou gaat missen, je weer terug wil. Geef hem die kans! Zet jezelf en jouw eigen gevoel nu niet voorop, hoe moeilijk ook.
Het is kiezen uit twee kwaden, bij wel contact is het vrijwel gegarandeerd op een mislukking en zullen jullie niet langer een stel zijn.
Bij geen contact zoeken heb je de grootste kans dat hij verder met je wil, hij twijfelt nu nog, dus pak het goed aan! Alleen voelt het voor jou onnatuurlijk die kant te kiezen omdat je overheerst wordt door irrationele gevoelens: angst en wanhoop, dat maakt dat je heldere verstand is uitgeschakeld.

Hoe moeilijk en verschrikkelijk het ook aanvoelt, ik hoop echt dat je het advies van de mensen hier aanneemt om jou relatie te kunnen redden.
Het enige wat je nu bereikt door wel contact te blijven zoeken is irritatie, boosheid van zijn kant, niet het begrip en de liefde waar je op hoopt.
Je drijft hem wanhopig van je af.
Het is niet gemeen wat hij doet, wat zou jij doen als iemand steeds over jou grens gaat en jou niet respecteert als je even je rust nodig hebt? Dan kan je ook niet meer aardig blijven naar de ander. Zo werkt dat. 

Veel sterkte! Post desnoods je wanhoop en angst berichtjes die je hem wilt sturen steeds hier neer. Of bij elke opwelling, schrijf je hier van je af! Hou vol!! 

Knuffel voor jou meid.

Binas.