De kluts een beetje kwijt

afbeelding van Bertus

Ja, ik ben de kluts een beetje kwijt.
Heb sinds 15 maanden contact met een vrouw in het buitenland.

Vier keer heb 'r ontmoet. De eerste keer juni 2004 was gelijk fantastisch.
1700 km van hier in Oost-europa. En.. ze sprak toen al goed Nederlands. Heel goed gevoel en ik kon logeren in haar appartement.
Echt een heerlijk gevoel en ook een knappe meid !
Ze is wel een beetje dun en vindt zichzelf niet zo knap.

We voelden ons heel goed bij elkaar. Die eerste keer mocht ik al gelijk in haar auto rijden. Een heel oude, maar goed dat was een belevenis..

De volgende keer was een half jaar later. Het contact was doorgegaan mede omdat ze mij in moeilijke periodes daar doorheen had geholpen. Het was winter, -5 daar, maar ook weer heel romantisch. "Ik voel zo goed bij jou".. zei ze geregeld.
En er gebeurde wat tussen man en vrouw kan gebeuren.

Nu echt verliefd dus. In april 2005 kwam ze naar Nederland voor een week. Ook heel leuk. Na elk afscheid mis je dat 'kind' ontzettend..
En als je dan zo eens per week belt, dan voel je je even in de zevende hemel.

Maar.. nu komt het. "Maar jij weet nog niet alles...." schreef ze toen. "Ik ben officieel nog getrouwd en kom maar niet van m'n man af.." Het klikte steeds echt goed en dat kwam toch wel als een verrassing. Maar nog steeds als ik 2 dagen niet mailde, dan hoorde ik: waarom hoor ik niets van jou ??
Dus, tja ik ben gek op haar, alsof het deel van mezelf is geworden.
Maar ja, hoe verder ? In juni zou er een proces zijn i.v.m. de scheiding, maar dat wordt steeds uitgesteld door haar 'ex'.
En in haar appartement woont nu ook weer haar 'ex' met een neiwue vriendin, heeft ze gezegd.

Dus tja, wat te doen nu ?? Het is helemaal mijn typ. Afgezien van dat getrouwd zijn dan, is ze verder eerlijk en bescheiden. vraagt geen geld; wil ook helemaal geen geld aannemen.
Tja, misschien is het zo: ze durft geen keuze te maken.

Dus de kluts wel kwijt...

afbeelding van Salsa Crazy

Oostblokvrouwen

Heej Bertus, leuk voor je dat je verliefd bent geworden! Wel klote dat ze nog niet officieel van haar ex af is, maar ze is vast het wachten waard. Dus beter nog even je geduld bewaren.
Ik heb sinds kort ook contact met een meisje uit Kiev en ze wil half september overkomen. Waar komt jouw liefde vandaan? Kun je mij een paar ervaringen vertellen over hoe een oosteuropese vrouw is?
Zijn ze veel anders van karakter dan bijv. een Nederlandse?

Groetjes, Kill-Scooby

afbeelding van Bertus

Reactie

hallo Scooby,
Beetje laat maar toch nog een reactie..
Mijn liefde begon via een oproepje van haar via, meen ik, de site
rusnet.
Het is zeldzaam dat het echt klikt, maar toen gebeurde het dus wel.

Leuk dat je contact hebt met een meisje uit Kiev. Misschien is ze er al ??? Ze zijn wel anders dan hier. Elke vrouw is natuurlijk anders maar de meesten zijn toch meer plichtsgetrouw en minder verwend.
En nog meer opgegroeid met het idee dat het normaal is om op den duur een man te zoeken en daarmee gelukkig te zijn.
En zeker romantisch aangelegd zijn de meesten daar wel.

Daar zouden Nederlandse dames jaloers op kunnen worden.
en tegelijkertijd hebben ze vaak een schat aan 'sociale vaardigheid'. En niet te vergeten humor !

Ik hoop dat jullie nog jonge mensen zijn, dan is het allemaal een stuk makkelijker. Je past je makkelijker aan en zo..(ik ben al in de veerig). Mijn advies: mocht je iets in haar zien, wacht dan niet te lang met een besluit over al dan bij elkaar wonen. De procedures kosten het nodige, maar als het jouw typ is, dan zal je er geen spijt van krijgen. Succes in ieder geval.

afbeelding van geraldine

Ben ik absoluut niet jaloers

Ben ik absoluut niet jaloers op..
Echt onzin.. het lijkt wel bijna alsof je over een hondenras praat: dat en dat soort is erg trouw en gedienstig.. dus die kun je beter nemen..

afbeelding van kitty78

hihi inderdaad... maar ik

hihi inderdaad...

maar ik heb zelf ook een aantal generaliserende vooroordelen over "dat soort vrouwen" dus wat dat betreft zal ik de pot niet verwijten dat ie zwart ziet Knipoog

die vooroordelen zijn alleen wel wat anders dan die van deze meneer..

afbeelding van Freespirit

hahaha, Geraldine...een

hahaha, Geraldine...een hondenras...das een goeie, die houden we erin.

Bertus,

Wat je ver haalt is lekkerder?
Verzin voor je begin?
Jouw scenario zie je vaak craschen..zit je daar werkelijk op te wachten? Verre (onmogelijke) liefde m?ɬ®t een ex-sleep en alles wat er bij hoort?
Een hoop mannen en veel geld later zitten vaak met de gebakken peren.
Vergeet niet dat ze zeker nu,jou ziet als de prins op het witte paard.
Maar laat je door mijn woorden niet weerhouden als je werkelijk van haar houd...go for it, zou ik dan zeggen...maar hou je ogen open...

Een warme groet,Free Spirit

Ik ben slechts jou in een andere vorm...

afbeelding van zonnestraaltje

Beste Bertus, Blijkbaar

Beste Bertus,
Blijkbaar heeft zo'n vrouw op bestelling toch niet helemaal gewerkt anders zou je hier niet zijn.. zou dat iets te maken hebben met jouw visie dat een vrouw bepaalde eigenschappen moet hebben om je te kunnen dienen? Hoop voor je dat je zelf ook wat te bieden en te geven had. Dit soort reacties, vrouwen als object, wat een onzin...
Heb je toch niet helemaal begrepen waar het om gaat. En wat is er mis met jou dat de Nederlandse vrouwen jou niet genoeg hebben zien zitten?

afbeelding van geraldine

Lieve Zonnestraal, Lijkt mij

Lieve Zonnestraal,

Lijkt mij heel duidelijk wat er mis is... Glimlach..
Liefs,
Geraldine.

afbeelding van Bertus

verweg of niet

Hoi zonnestraaltje, nou, ik heb haar absoluut niet besteld ! Het idee alleen al.
Echt verschrikkelijk die sites, waar je eerst moet betalen en dan staan er ook nog meest van die tandpasta-bitchen op.. (excusez les mots..)

Dat is iets waar ik nooit aan wilde beginnen. Het begon via een oproepje van d'r op een nederlandse informatie site.
In elk land zijn natuurlijk sympathieke dames en heren te vinden. Maar ja, als je hier op een gegeven alleen maar teleurstellingen hebt gehad, dan ga eens verderweg kijken.
Tja, wat is er mis met mij ? Ik ben nooit een echte versierder geweest en gewoon.. pech gehad hier. En te lang gedacht dat ik de ware vanzelf wel zou tegenkomen.

Maar.. ik raad het voor anderen eigenlijk af iemand uit 'Verweggistan'. Pas nog is de prijs voor een verblijfsvergunning verdubbeld.
Maar ik ben nu eenmaal blij met m'n liefje.
Het is tegelijk spannend maar ook moet je veel geduld hebben. Mijn idee is: waarom je precies van iemand houdt, dat kan je aan niemand precies uitleggen.

En het laatste nieuws is, dat ze inmiddels officieel gescheiden is.
We missen elkaar soms heel erg, maar ga er binnenkort weer naartoe.

afbeelding van joyse

au

Ik heb zo veel pijn en het blijft maar pijn doen.
Het is nu 3,5 maand geleden. Hij heeft mijn hart uit mijn lijf getrokken en een waterval in mijn hoofd geplaatst.......
We waren 7 jaar samen en hadden net een huis gekocht. Een dag nadat we de sleutel kregen en wilden beginnen met verbouwen ging het mis. Ik vond hem chagerijnig en vroeg wat er was. Hij antwoordde; ik denk dat ik niet meer van je hou!
Eerst moest ik lachen, ik dacht dat kan niet, hij is gek geworden, maar de volgende dag, na een nacht niet slapen (hij lag rustig te knorren)sloeg de onmacht toe. Ik ben een week van huis gegaan omdat hij rust wilde. Na een week niet eten en slapen heb ik hem nota bene nog voor de keuze gezet. AUB verlos mij uit dit lijden wat wil je nou gvd?
Hij wilde niet meer, het voelde voor hem alsof hij opeens wakker was geworden. Hij dacht dat hij nooit van me gehouden had en verlangde opeens naar alle vrouwen behalve naar mij. Niets was meer goed genoeg aan me en hij wilde rust.
Gelijk had ik het vermoeden dat hij iets voelde voor een collega, maar dat werd stellig ontkend, hoe durfde ik!
Twee maanden later kwam ik hem tegen hand in hand in de stad, hij kuste in haar nek, het was zijn collega............
Ik had hem twee maanden veel proberen te bellen omdat ik mijn maatje zo vreselijk mis, mijn man, ik schaamde me diep.
Nu leek ik wel een stalkende ex!
Ik vroeg hem naar de waarheid maar ik kreeg de volle laag, dit was pas na de breuk ontstaan. Hij wilde alleen nog maar het allerbeste.
En mooi is ze. Maar ik was ook altijd mooi en sterk en ik wist precies wat ik wilde. Nu ben ik een wrak en alles gaat mis om me heen. Het kost me zo veel moeite me staande te houden.Ik besef nu nog meer hoe veel ik van hem hield.
Ik was altijd de nuchtere van de twee, zijn romantische buien daar lachte ik om.
Zijn onvolkomenheden, daar grapte ik om. Nu heb ik daar allemaal spijt van, ik was altijd zo mezelf! Bij hem kon ik mezelf zijn...
Hij hoort de boeman in het verhaal te zijn, maar ik geef alleen mezelf de schuld, ik zou zo graag de tijd terug willen draaien. Zo graag had ik nog een kans gehad. Of was ik dan op mijn tenen gaan lopen? Hij zei dat ik een tweede kans nooit waar zou kunnen maken.
De liefde was op. We waren twee weken voor de breuk drie weken naar bali geweest en hadden dagelijks vreselijk veel lol samen en vreeen elke dag, we wilden relaxen voordat we ons nieuwe huisje zouden gaan verbouwen.
Ik loop nu tegen veel moeilijkheden aan, vrienden die geen keuze willen maken en ons beiden uitnodigen voor leuke feestjes. Ik zoek dan contact met hem, want als hij ergens komt wil ik er niet zijn.
Voornamelijk krijg ik zijn voicemail waarop ik dan inspreek dat ik op de bbq van x verschijn en of hij dar aub niet wil komen.
Het is allemaal zo lastig en het blijft zo veel pijn doen.
Hoe lang gaat dit duren????????????????????????????????/

afbeelding van Bertus

ook de kluts kwijt dus

het enige advies dat ik kan geven is. Probeer je je er niet meer mee bezig te houden, dan nodig is. Makkelijk gezegd, maar tja, dat lijkt me toch het beste even..
Er is geen pasklare oplossing maar: Houd de eer aan jezelf. Succes !!!!