De leegte

afbeelding van rozenblaadje

Ik droomde vannacht dat je wou praten, dat je alles nog n keer over wou praten, dat we moesten kijken hoe we dingen recht konden trekken... Dat het je speet en dat je niet meer wilde vluchten. Een wens die misschien een illusie is? Nog steeds geen woord van jouw kant... Enkel de pijnlijke herinnering die je achter liet toen je de deur uit ging. De pijn die me overweldigt, de pijn die mijn boosheid wegdrijft en alleen maar een leegte achter zich laat. Goedbedoelde woorden en adviezen van lieve mensen die ik niet horen kan, omdat ik doof en blind geworden ben? Ik wil mezelf beschermen, zorgen dat ik niet verdrink, maar de leegheid slokt alles op, golven zijn overweldigend. Hoe moet ik hier nu aan beginnen? Hoe krijg ik ooit weer mijn vechtlust terug? Hoe overleef ik deze nachtmerrie?

afbeelding van Hetlevenismooi

Lieve Roos,

De meeste dromen zijn toch wel bedrog en het is ook de wens van je eigen gedachte natuurlijk.
Nog geen woord van zijn kant. Ondanks die andere vrouw enzo.
Zou je ook niet moeten willen, nu contact.
Ik denk wel dat je wat doof en blind bent geworden, net wat je zelf zegt.
Niet eerlijk naar jezelf toe. Glimlach Alsof jij dan niet belangrijk bent en alleen hij maar. Jij bent dat zeer zeker wel! Zie jezelf als familie, ga je ook altijd liefdevol mee om. Liefde!
Doorbreek het patroon lieverd, natuurlijk doet dat pijn maar anders kun je het niet doorbreken.
Ga nu echt voor jezelf. Die pijn die je hebt maak jezelf steeds aan.
Alleen jij kunt jezelf pijn doen. Met je eigen gedachten. Door te kijken en te denken over de handelingen van een ander. Als je dat beseft dan kun je andere inzichten krijgen. Ik onderschat jou pijn niet. Je komt jezelf steeds tegen in deze relatie. En waarom? Om je te laten inzien wat het beste voor jou is. Is het dan geen zelfrealisatie waar je tegen vecht?
Daar wordt je toch ook leeg van.
Kom op, voor jou nu die alarmbellen niet meer negeren.
Hoe zou het zijn als jij je staande zou kunnen houden in het liefdesverdriet. Kijk omhoog, klim eruit, dat kan alleen als je door die pijn heen gaat. Met vallen en opstaan. Die pijnlijke gedachten over die fles zullen ook blijven komen. Wie ben je als je dit niet meer zou hebben.
Een gelukkig meisje? Wees je eigen redding.
Je gaat nu toch zelf ook geen contact opnemen, na dit alles weer?

Heel veel sterkte en liefs

Ik denk aan je. Onze gezamelijke woorden, big smile schrijf ik je weer omdat ik je dat zo gun. xxx

afbeelding van waterman

Heeeeee Lieve Roos

heeeeeeeeeeel veel sterkte!!!!!!!!!!!

Stop met vechten voor jullie samen, hoor. Dat heeft geen zin meer. Ga vechten voor Roos! Zij verdient dat zo erg!!
Waterman