De magneet van miserie slaat nog eens toe

afbeelding van Hoe kan da

Na mijn vorige bericht stopt de miserie nog niet. Moest gisteren naar advocaat voor ons kindje. Ik deed men verhaal en de advocaat was zeer verwonderd. Ze vond geen doorslaggevend argument van waar het was fout gegaan. Ze vroeg of er geen derde speler in het spel was. Ik dacht even en kon toch niets bedenken. Tot s'nachts er wer één en ander begint door te dringen. Ze had een vriend die homo was ze sprak er soms mee af overdag in een koffiehuis maar hij was homo vertrouwde ze me toe en ik had van andere mensen dit ook al gehoord dus niks aan de hand dacht ik. Nu kon ik wel de partner waar hij mee samen woonde het was iemand van onze jeugdbewging geweest en ik besloot vandaag hem even te bellen.
Ik vroeg van zijn relatie met hem, hij zei mensen vertelden dat maar wij woonden samen voor het gemak en deden veel samen maar hij had al anderhalf jaar een relatie met een vriendin. Hij vertelde ook dat de andere ook geen homo was en hij had al een vermoeden waarvoor ik belde.

Hij vertelde me dat ze voor ze zwanger was met hem al contact had en sprak over de relatie met mij te verbreken. Toen ze ontdekte dat ze zwanger was was hij als eerste op de hoogte. Tijdens de zwangerschap wou ze me ook al eens verlaten en een tweetal weken geleden waren ze samen gaan eten. Dus eigenlijk mijn ziekte het kind en liefde errond bleek één grote leugen. Ze wachte gewoon het moment af dacht ik.

Mijn vriend zei ook dat hij altijd zot van haar was geweest en hij had ook al enkele berichtjes van mijn vriendin halvelings gezien van daar zit meer achter.

Als dit al van voor het kindje was is het dan wel mijn kind want deze is in de periode rond onze eerste breuk (15 februari) en de week erop verwekt?

Shit this hurts

Ik zoek nu jullie steun: lees even men drie verhalen (van vorige zondag en het eerste verhaal van 15 februari 2005)die hier gepost zijn en geef is je mening kan iemand erger?

afbeelding van odie

jemig hoe kan da

Pffff je krijgt het echt voor je kiezen hoor... Weet niet zo goed hoe te reageren. Alleen maar dat het me erg voor je spijt, dit alles te moeten meemaken! De ene klap op de andere, heftig vind ik dat. Ik wil je wel heel erg veel sterkte wensen en ik hoop voor je dat uiteindelijk de toekomst beter voor je zal uitpakken! Liefs Odie