De no-contact rule

afbeelding van PoemLover

Toch maar weer eens een blogje van mij. Je kunt hem overslaan. En nee, ik loop niet in cirkeltjes.

Op ldvd.nl is de no-contact rule bijna een gebod. Dat is grappig, want mij is dat gebod opgelegd door anderen, en ik heb nooit contact met haar op mogen nemen, zelfs niet toen ze nog elke ochtend dertig meter hemelsbreed aan de overkant bij het kantoor op het bankje zat. Het mocht niet! En toch deed ik er vele jaren over om alles te verwerken. Dus no-contact is geen wondermiddel; althans niet voor mij geweest.

Nu moet ik zeggen dat dit probleem heel diep ging bij mij en met van alles en nog wat te maken had dat gaande was in mij. Maar ik denk dat ook het feit dat ik zo naar haar toe had kunnen lopen, maar dat me gewoon verboden werd. Echter, als ik naar haar toe gelopen was, had ik haar reactie door mijn eigen toedoen en uit eigen ervaring kunnen meemaken, en dat zou alles honderd keer sneller hebben kunnen laten verlopen.

Dit is mijn laatste blog. En de volgende ook.

Huilen

afbeelding van BenIkTeLief

Niet mijn favoriet

No-contact rule?........
Als het voor mensen werkt prima, werkt het niet voor mensen ook prima. Ligt er volgens mij ook maar net aan hoe je uit elkaar bent gegaan, wat de redenen zijn. En als je samen bvb kinderen hebt, dan kun je die regel al bij voorbaat eigenlijk wel afschrijven.

Op het ldvd vlak zijn er zoveel "regels" en adviezen, allemaal goed bedoeld en zeker niet onzinnig heb ik de laatste tijd ondervonden. Maar een wet van meden en Perzen is er volgens mij niet echt, helaas zou ik zelfs zeggen, was die super goede regel er maar.

Maar het kan natuurlijk ook de andere kant op werken, juist die dingen doen zodat je juist in je ldvd blijft hangen.

We worstelen verder.............