"De ware" uit je leven weggerukt.

afbeelding van panoramix

Het is nu een week voorbij.

Ze is een ander tegengekomen en het werd een onhoudbare situatie.

Ik denk ervan overtuigd te zijn dat wij een team waren. Het team. Voor elkaar bestemd waren. Maar ik troost mijn verlies door de wetenschap dat de als je echt voor elkaar bestemd bent, wel bij elkaar blijft of weer bij elkaar komt.

Dit zijn de dagen van de spagaat. Je ratio, het verstandig zijn. En je hart, de emoties die losgemaakt worden.

Niks kan me iets schelen. Ben weer gaan roken, zuip teveel, slaap te laat. Ik weet dat het vanzelf wel weer ophoudt. Ik ben te sterk om hier structurele problemen van te maken.

Gisteren op stap, met de jongens. Ik denk, afleiding zoeken in een discotheek en op nieuwe liefdes loeren. Een nieuwe vrouw leren kennen en toen knakte ik. Ik knakte compleet. Ik denk, ik wil jou niet. Ik wil alleen haar. Mijn liefste lieverdje. Ben zo dom geweest de telefoon te pakken en haar jankend op te bellen. Gelukkig nam ze niet op.

Ik ben kapot. Dit verdriet wil ik nooit meer meemaken. Zoveel liefde als ik haar gegeven heb, wordt zo hard vernietigd.

We hebben afgesproken dat we toch naar dat concert gaan, over 3 weken. Maar dit lijkt me niet verstandig. Helemaal niet als zij verliefd is op een ander.

Ik voorspel dat deze nieuwe ster al gauw een anticlimax wordt en dan keert ze terug. Maar kan ik dat wel? Ik wil niet weer verscheurd worden.

Alles heb ik gegeven. Werkelijk alles. Zoveel liefde had ik voor d'r.

Nu weet ik het allemaal niet meer. Ik ga roken. Jij verdient mij niet langer.

afbeelding van wendy_18782

wauw

Ik vind het alleen al geweldig om te lezen hoe je zulke gevoelens onder woorden kunt brengen. Het is zo herkenbaar, zo pijnlijk...
Rook jij maar lekker je sigaretje of whatever... Ik zuip die flessen rose ook achter elkaar op. Moet serieus uit gaan kijken dat ik geen alcoholist wordt..... Ik vind t zo geweldig dat er dit soort sites bestaan.. Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd. Het is troostend dat er andere mensen (en ook mannen!) zijn die dit gevoel ook kennen.

Veel liefs Wendy

afbeelding van bbiiaannccaa

de ware

ik weet hoe het voelt als je 'ware'weggerukt weg word gerukt, gelukkig is het voor mij al weer even geleden nl 2,5 mnd maar nog steeds voel ik zo nu en dan verdriet, hoop, boosheid. Ik denk dat je je even mag laten gaan, ik was ook gestopt met roken zit inmiddels weer vrolijk op een pakje per dag. maar drijf het niet door denk aan jezelf. Je hebt maar 1 lichaam en daar moet je het mee doen. ik geloof dat je gelijk hebt over dat concert dat word alleen maar zelfkwelling.. je bent al heel rationeel in je blog al voelt het misschien niet zo maar dat is al een goed iets. blijf schrijven en praten meer kan je even niet op dit momen. sterkte! liefs