Dead end right ahead...

afbeelding van de dromer

Lieve ldvd-ers,

Zoals jullie in mijn vorige blogje hebben kunnen lezen ben ik gisteren naar haar toegegaan om het nare gevoel uit mijn hart weg te kunnen halen en om haar nog eenmaal te laten zien dat ik van haar hou en bereid ben om voor onze liefde te vechten...

Zo gezegd zo gedaan. Na een grotendeels slapeloze nacht, waarin alle 83 scenario's Tong van de aankomende dag door mijn hoofd spookten, ben ik actief opgestaan, heb thee voor mezelf gezet en heb me gedoucht, leuk/vlot aangekleed en daarna zowaar geschoren.
Toen kwam het 1e enorm spannende moment. Ik heb haar klokslag 09:00 gebeld, kostte me verschrikkelijk veel moeite om rustig te blijven. 'Gelukkig' Verward nam ze niet op, waarna ik haar het volgende whatsappje stuurde: 'goeiemorgen ........, lekker geslapen? Ik wil je heel graag zien dus kom nu naar .......... Rond 11:00 ben ik bij de halte ............., hoop je daar te zien^^ liefs .....'

Niet wetend of mijn actie überhaupt kans van slagen had ben ik toch in de trein gesprongen. Kort nadat ik in de trein zat heb ik haar via Facebook nog dit aanvullende berichtje gestuurd: 'Hoi, ik weet niet zeker of mijn whatsapp is aangekomen, maar ik ben dus nu op weg naar jou... Ik wilde je niet voor het blok zetten, daarom heb ik je tijdig in willen seinen. Het is absoluut niet mijn bedoeling om oude koeien uit de sloot te halen, ik wil gewoon gezellig met jouw wandelen en praten zonder extra drama. Ook zou ik je graag weer eens zien lachen, dat is te lang geleden! Hoe dan ook, volgens de planning ben ik om 11:00 in ......... Hopelijk ben jij er als ik aankom.'

Ik hoorde gedurende mijn treinreis niets en begon tegen het einde al alternatieve plannen te verzinnen om iets van een boodschap bij haar thuis achter te laten toen zij plots terug berichtte dat ze mij kwam afhalen bij de halte. Zo werd de spanning van onzekerheid of ik haar zou zien omgezet in spanning DAT ik haar zou gaan zien, pfffff.

Zij kwam een paar minuten te laat, maar uiteindelijk liepen we samen, redelijk stilzwijgend, in de richting van het bos. Zodra we uit het zicht van andere mensen waren had ik genoeg moed verzameld om het gesprek open te gooien. Eerst bleek dat ze niet zo goed snapte waarom ik naar haar toe was gekomen. Zij dacht dat ze alles toch duidelijk had overgebracht op mij...
Ik vertelde haar dat het voor mij nog niet netjes was afgehandeld, dat zij mij als een klein hoopje ellende en vol van vragen had achtergelaten zonder ook maar iets van medeleven te hebben getoond. Toen kwamen eindelijk haar oprechte excuses naar boven over hoe ze mij had behandeld vanaf mei, dat ze mij niet wilde kwetsen en dat ze mij nog steeds een lieve jongen vond maar dat ze geen verliefdheid meer voelde. Het deed haar heel veel pijn om mij te kwetsen, al wist ze dat ik uiteindelijk hoe dan ook gekwetst zou worden vanwege haar beslissing...
Maar door haar gevoelens in de eerste plaats te verzwijgen, mij niet in vertrouwen te nemen, lange tijd de schijn op te houden, me als een baksteen, vlak voor haar examenreis naar Barcelona, te laten vallen en vervolgens het contact volledig te verbreken, kortom geen rekening met mij te houden, deed ze me aan het einde van onze weg samen nog meer pijn dan ze ooit had kunnen vermoeden! Ik vertelde haar dat ik na die 1e verschrikkelijke week gehoopt had op iets liefs afsluitends van haar kant, dat ik me niet kon neerleggen bij de grote tegenstelling van hoe lief ze was eind april en het getoonde, niet bij haar passende, gedrag van de laatste 2 maanden.
Zij dacht helaas anders, namelijk dat ze door de No Contact strategie mij het meeste leed zou besparen en mij dan in oktober weer zou spreken als alle gemoederen weer bedaard zouden zijn.

Om een lang verhaal kort te maken, we kwamen door het gesprek weer op 1 en dezelfde lijn te zitten. Ik kreeg haar zelfs aan het lachen, mocht mijn hand tijdens de rest van de wandeling weer in de hare leggen(en ja het paste als vanouds Verlegen) en heel eventjes was ik weer thuis Glimlach Na een uur gepraat te hebben over van alles en nog wat kwam toch helaas het moment van afscheid.
Ik gaf haar nog een knuffel, zoenen was al niet meer ter sprake en zij draaide zich resoluut om en liep naar huis:( Ik keek haar na, maar ze keerde haar gezicht niet meer terug naar mij... In mijn gedachten sloeg het boek dicht. Dit sprookje is ten einde Huilen

Wie weet dat er in verre toekomst nog een deel 2 van onze liefdessaga kan worden uitgebracht, maar voor de komende jaren heeft zij genoeg aan zichzelf en haar eigen leven en moet ook ik door met het mijne... Toch ben ik blij dat ik haar ben gaan opzoeken, want alle antwoorden zijn binnen en de muur van zwarte emoties tussen ons is weg. Ik kan haar gaan loslaten, want de strijd zit erop. Er is geen reden meer om te bellen/smsen/mailen of facebook te volgen, want ze komt niet meer bij me terug!
Al wat overblijft in mijn hart is een leegte, een ontbreken van een groot stuk geluk waar jouw naam op geschreven stond, & ik ben doodop. Jouw heldere blauwe ogen schitteren niet meer voor mij... De liefde van jou naar mij is echt voorbij Huilen

Verdwaald in Laputa:

Uit de lucht viel jij, recht in mijn armen
samen zwevend boven de grond
Je ogen glansden gelijk blauwe kristallen
en de betovering begon

vleugels van hartstocht, zie elysium was daar
we betrokken ons kasteel
Liefde vurig rood, jij werd mijn huis
ik deed alles voor jou, niets teveel

Nu echter ben je weg, mijn hart is leeg
zoekt vergeefs jouw hand
Ik dwaal nog steeds door laputa
maar hoelang houdt zij nog stand?

afbeelding van agrotech64

agrotech64@de dromer DEAD END RIGHT AHEAD

erg gevoelige blog van jou ik zeg jou je hebt alles gegeven wat in jou was aan haar.
ik herken het goed loslaten doet veel pijn maar je kunt nu niet anders ik voel je pijn en verdriet in je woorden.
je zei het al zij en jij moeten nu verder alleen,ieder zijn eigen weg het doet pijn ik weet het ik begrijp je.
ik ben hier zelf ook doorheen gegaan,ik wens je heel veel sterkte toe.
en hopelijk komt op een dag nieuw geluk voor jou,maar eerst dit verwerken ik snap het goed.
ik probeer je een beetje kracht in te spreken.
nogmaals veel sterkte gr chris
ps DEAD AND RIGHT AHEAD jou woorden ik zeg erbij THERE IS NO OTHER WAY AT THE MOMENT.
hoe pijnlijk dit ook klinkt ik leef met je mee

afbeelding van de dromer

@chris

'ik probeer je een beetje kracht in te spreken.'

& het werkt Knipoog Dankjewel lieve Chris, jij ook sterkte en uiteindelijk echte liefde toegewenst!!!

Knuffel de dromer

afbeelding van agrotech64

agrotech64@de dromer

bedankt voor je reactie,je bent een goed persoon dat merk ik aan je blogs en je antwoorden op anderen.
wat ik je toewens is dit nieuw geluk in de toekomst,waar je nu in zit zul je doorheen moeten.
ook al had je het graag anders gezien en gewild,helaas lopen soms de dingen in het leven niet zoals we willen.
we maken keuzes en soms maken anderen ook keuzes voor hun zelf(bv relatie stoppen)
ik vocht ook tot op het laatst voor mijn relatie maar helaas het is voorbij,voor mij was dit beter ex pastte niet bij mij.
bij jou ligt of lag het anders,je hebt al je liefde gegeven en laten zien aan haar.
ook al wil je dit niet weten wat ik nu ga zeggen,je moet LOSLATEN en geen contact meer zoeken.
je weet het zelf heel goed wat je moet doen,ik weet er alles van hoe liefde voelt en het nu te missen.
zelf heb ik mijn relatie goed over dacht wat er mis ging etc,alles draaide om haar toen en nu nog.(heb geen contact meer)
jou situatie zal wat anders zijn maar niet minder pijnlijk,ik gun je zoveel beter iedereen heeft liefde nodig.
ik zeg je alleen dit zijn diepe dalen waar we doorheen gaan,aub laat het los zo goed en kwaad als het gaat
geen contact is het moeilijkste maar wel het beste.
ik houd je blogs in de gaten sterkte gr chris

afbeelding van Bleu moon

@ de dromer

Knuffel

afbeelding van de dromer

@Bleumoon

Liefde MWAHAHAHAHAAHA

Knuffel Xxx Onschuldig

afbeelding van Dirk30

En nu zal je een moeilijke

En nu zal je een moeilijke periode moeten doorstaan. Want het mag dan wel "liefdevol" zijn afgesloten, er gaan zware momenten opkomen van verdriet, gemis en heimwee. Denk eraan ldvd is een rouwproces, dat zal moeten slijten.
Veel sterkte, je zal het nodig hebben. (y)

afbeelding van de dromer

@Dirk30

Klopt, ik ben in diepe diepe rouw Tong
Sorry, maar mijn humor heb ik momenteel nodig, anders word? ik gek hahahahahahahahaha

Maar dank voor je lieve woorden Knuffel

afbeelding van mrpither

Re:

Je hebt gedaan wat je vond dat je moest doen... respect daarvoor!

Nu begint het verwerken en zal ongetwijfeld veel ups- en downs veroorzaken.... en die leegte wordt ongetwijfeld opgevuld door een andere droom!!!!!

Veel sterkte!

afbeelding van de dromer

@Mrpither

Beste lieve en bij tijd en wijlen immens grappige Mrpither,

Bedankt voor je hele fijne reactie! Het probleem van nu is dat de leegte wordt opgevuld door de verkeerde dromen Gek Slecht
Maar idd ben ik ervan overtuigd dat deze dromen zullen vervangen worden door nieuwe en wellicht betere?

Ik ben in ieder geval heel blij met alle steun en lievigheid Tong die ik van jullie allemaal ontvang Glimlach

Hoop dat jij ook niet vergeet te dromen van een liefdevolle toekomst...

Dikke knuffel de dromer

afbeelding van benijntje

Ik vind het super van je dat

Ik vind het super van je dat je dit toch hebt kunnen opbrengen en met zoveel geduld en kalmte hebt aangepakt.
Respect ervoor!!!!

En hoe jammer het resultaat ook is, nu kan je idd echt wel voort gaan en het rouwen kan beginnen voor je.

Ik mag ook wel zeggen dat ik het ook echt fijn vind van haar dat ze althans toch is komen opdagen en naar je heeft geluisterd en zich oprecht heeft verontschuldigd, wat mooi van haar en toch een vorm van respect voor je en geven om.

Kon ik dit maar met mijn ex bereiken afscheid op een mooi manier en niet z'n harde laffe manier pffft, tis niet voor iedereen weg gelegd zo zie je maar, maar ik ben zo blij voor jouw!!!.

Nu komt het eraan het rouwen het nieuwe leven, verwerk het goed zodat je met een stevige start kan beginnen.

veel sterkte ermee

gr anneke

afbeelding van de dromer

@Benijntje

Lieve Anneke,

Dankjewel voor je reactie:) ik ben zelf ook best verbaasd over wat ik maandag gepresteerd heb hihi
Natuurlijk vind ik het fijn dat ze is komen opdagen voor het gesprek, maar ze heeft dit alleen gedaan omdat ik haar praktisch geen keus liet...
De harde waarheid blijft dat zij, nog steeds ongelooflijk voor mij om te bevatten met het oog op wat is geweest Knuffel , geen liefde meer voor mij voelt Verdrietig
Maar ik heb gelukkig wel een glimp van de ........ kunnen opvangen die ik kende & waar ik zoveel van hou & dat alleen was de reis waard! Plus, in de toekomst zullen we elkaar gaan tegenkomen, dus is het extra fijn dat we alles hebben uitgepraat. De uitkomst vind ik uiteraard jammer Huilen, but apparently that's life Verward

Spijtig dat jouw ex niet zo respectvol met je is omgegaan, ik wens je in ieder geval veel liefde en geluk toe!

Xxx de dromer

afbeelding van Hetlevenismooi

@de dromer

Ik kreeg tranen in mijn ogen van je verhaal en jij had eigenlijk gehoopt op een ander einde. Ik had het je zo anders gegund. Maar ik hoop dat je nu je gevoel van hoop kunt omzetten naar de realiteit van het afkicken van liefdesverdriet. Ik hoop dat je geen terugslag zult krijgen en dat ook hier van weer geen vragen zullen komen, want van antwoorden komen vaak weer vragen in het hoofd.Dronken Nu zul je merken dat je minder behoefte gaat krijgen om contact te zoeken. Wees sterk voor het verwerken ervan en heel veel liefs van mij. Glimlach xxx

afbeelding van de dromer

@Hetlevenismooi

Ja, ik moet nu gaan ontgiften en haar loslaten...zoals mijn beste vriendin dat noemt! Sinds maandag slaap ik bijna op elk moment van de dag, raak gewoon plots van oververmoeidheid weg:s Ik tel de dagen totdat ik zaterdag op vakantie ga, daar heb ik tenminste een beetje zin in.
Verder heb ik maar 1 vraag aan haar over waarop ik het antwoord eigenlijk al weet:( 'Hoe kan het dat jij zo makkelijk over alles heen stapt, dat je simpelweg geen liefde meer voelt?'

Maar ben dolblij dat ik o.a. jou heb leren kennen:D knuffel & liefsXxxx