Definitief over of toch niet?

afbeelding van ifeellonely

Hallo allemaal,

Het is al weer een tijdje geleden dat ik op deze site ben geweest. Maar toch lees ik af en toe de verhalen van andere in deze situatie als ik zelf in een dip zit. Het is nu al weer 4 maanden uit tussen mijn vriend en mij. Maar toch is er niet zo veel veranderd. We zouden gaan samen wonen maar inmiddels woon ik nu 2 weken op mezelf. Het gaat goed met me zolang ik niet te veel nadenk. Maar helaas moet dat wel af en toe. Mijn ex en ik gaan nog steeds erg goed met elkaar om. Tenminste, ik vind het leuk als ik bij hem ben en vind dat we het samen goed hebben. Hij heeft zelfs al meerdere keren hier geslapen, wat natuurlijk niet verstandig is van mij. Hij heeft van die momenten,en dat is juist waar ik me nu zo mee bezig kan houden, dat hij ineens heel veel van me wil maar dat kan ook zo ineens afgelopen zijn. Dan moet ie niks van me en dan zegt hij ineens dat hij me de afgelopen tijd zoveel gezien heeft en dat hij nog niet het idee heeft dat het uit is. Met andere woorden dan mag ik weer oprotten. Wat moet ik hier nu mee. Voor hem is het definitief uit maar toch merk ik aan heel veel dingen dat hij twijfelt. Hij doet alleen maar zo als het tegen het weekend aan loopt, als hij met zijn vrienden plannen heeft,als zijn ouders weg zijn maar verder komt hij wel bij mij thuis, eet hij hier, helpt ie met boodschappen, en slaapt hier. En dan doet hij weer als vanouds.. Krijg er totaal geen hoogte van. Het is nu 4 mnd uit maar wil hem dolgraag hier hebben. Durf het hem niet te vragen, bang voor het antwoord. Ik maak het het hem ook extra makkelijk.. leen hem geld, kook voor hem, zeg dat hij altijd welkom is, heeft een paar sleutels van me, leen mijn auto aan hem, haal hem op als het regent en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat moet ik toch? Wil hem gewoon terug en mijn oude leventje samen. Wordt er gek van!

afbeelding van geraldine

Lieve Ifeellonely, Je maakt

Lieve Ifeellonely,

Je maakt het hem erg gemakkelijk en toch kiest hij niet voluit voor jou.. En dat wil je wel graag..
Wat zou dan handig zijn.. het hem NOG gemakkeijker maken? Misschien moet je het hem juist moeilijker maken..
Dit klinkt als iemand die het wel goed vindt, zo.. hoeft geen keuzes te maken en er wordt hem geen strobreed in de weg gelegd.

Misschien moet je grenzen stellen.. dat durf je niet om hem te verliezen, maar misschien win je er meer bij.

Liefs,
Geraldine.

afbeelding van ifeellonely

Bedankt voor je reactie! Ik

Bedankt voor je reactie!
Ik weet alleen niet zo goed hoe ik het hem moeilijker kan maken. Ik weet dat ik het hem overdreven makkelijk maak. Ben bang dat als ik het hem moeilijker maak dat ik hem dan nog meer kwijt raak. Vandaag gaat hij weg met een vriend en dan denk ik alweer zal ik hem bellen dat hij mijn auto mag lenen. Dan weet ik gewoon zeker dat ik hem nog zie vandaag.. Het is moeilijk maar weet na 4 maand nog niet hoe ik me er door heen moet slaan. Hoop dat hij ooit uit mijn hoofd verdwijnt..
LIefs mij

afbeelding van zonnestraaltje

Weet je, het klinkt alsof je

Weet je, het klinkt alsof je denk dat als je maar zus of zo doet, je zus of zo gedraagt, er iets IN HEM zal veranderen, dat dat van invloed is op zijn keuze. ik denk dat het helemaal niet uitmaakt, al ga je op je kop staan. Hij kent je waarschijnlijk goed genoeg. Op deze manier wil je toch geen relatie? Dat de ander alles bepaalt? ik snap helemaal hoe je kan denken, vandaar ook mijn reactie. ik kan je garanderen dat het NIET werkt, of misschien tijdelijk, maar uiteindelijk ligt het feit er dat hij niet voor jou kan kiezen. Probeer jezelf dit voor te houden, dan weet je wel wat je moet doen. Klinkt nu alsof je zegt hier is die deurmat (jij dus) en loop r maar overheen, dan hebben we tenminste even contact. Laat niet over je lopen hoor! Sorry voor de harde woorden, maar denk echt dat je beter verdient dan dit.

afbeelding van ifeellonely

Hoi zonnenstraaltje.. Jij

Hoi zonnenstraaltje..

Jij ook bedankt voor je reactie.
Ik weet dat jullie gelijk hebben en wil me ook absoluut niet zo gedragen maar ik weet ook niet hoe ik me dan wel moet gedragen. En dat komt ook door dat hij zo dubbel doet. Ik weet zeker dat hij niet 100% zeker is van zijn zaak ookal zegt hij van wel, hij gedraagt zich daar niet naar.. En met dat kleine beetje hoop in mijn gedachten ga ik me zo gedragen. Dom, i know.. maar wat moet ik dan?

Liefs mij

afbeelding van geraldine

Lieve Ifeellonely, Het lijkt

Lieve Ifeellonely,

Het lijkt wel of iedereen van die twijfelaars heeft.. jij, Krokus en Missy en Cornelia kent ze ook wel.. haha..
en ik dan.. (zal er misschien nog over schrijven) ..
Ze zijn ALTIJD dubbel, anders was je er immers niet mee doorgegaan, als je er echt NIETS van kreeg.. je krijgt wel wat ..
maar is het genoeg.. en is het al je misere waard...
Als hij je afstotelijk vond dat ging hij immers helemaal niet met je om.. tja.. klinkt nuchter he.. maar ga je niet storten op dat kleine beetje wat hij wel misschien voor je voelt. Zo hoort een relatie niet te zijn.

Liefs,
Geraldine.

afbeelding van zonnestraaltje

Je haalt me de woorden uit

Je haalt me de woorden uit de mond Geraldine. Loop me al een paar uur te bedenken of ik een stuk zal schrijven getiteld ''Hoe het hoort!'' met als subtekst dat niemand met minder genoegen moet nemen. Misschien als ik nog wat inspiratie krijg vandaag.. word er gewoon pissig en opstandig van, al die mensen die zich in de afhankelijke positie plaatsen en niet doorhebben waar het om gaat, uit het oog verliezen hoe het zou moeten zijn. Waarom alleen de kruimels accepteren? Wat zegt dat over je zelfbeeld? Je oogkleppen? En waarom in godsnaam toch die oogkleppen altijd.. als je wat losser wordt van zoiemand besef je maar altegoed dat ze bij lange na niet in huis hebben wat je zoekt, dat ze echt zo leuk en lief niet zijn. Maar ik heb makkelijk praten nu, gelukkig heb ik dus iig wat geleerd van mijn eigen verhaal...

afbeelding van Puk

Hoe het hoort?

Ik ben benieuwd naar je verhaal zon.
Zo te lezen zou je er al 4 personen mee op weg kunnen helpen Knipoog

Puk

afbeelding van zonnestraaltje

Er is al een forum opgericht

Er is al een forum opgericht geloof ik...