Die ene nacht

afbeelding van Bobby.

Toen ik je voor het eerst zag, stil werd ik er van. Je mooie blauwe ogen, een prachtige man.
Ik kon niet stoppen met naar je te kijken, alles wat je zei voelde als vertrouwd.
Ontroerd werd ik van jou leven en je pijn, waarom je vader niet meer bij je kan zijn, je moeder die er nooit is, je alles zelf moet doen, kapot gaat en hoe je soms je leven haat.
Ik zag een jongen, met kracht, liefde en doorzettingsvermogen, als ik kon, keek ik de hele dag in die prachtige blauwe ogen..Warm wordt ik ervan, van je mooie lichaam, je hand je hand op mijn rug, van je tong in mijn mond, maar fuck it, die dingen komen niet meer terug.
Die nacht, we hebben amper geslapen, ik heb je van alles verteld en moest zo vaak gapen.. Doodop was ik, maar voor jou bleef ik voor altijd wakker, dacht ik nog die ene nacht..beter kon ik me niet voelen, je had me in je macht. Vaak heb ik dingen gevoeld voor mensen, maar nog nooit zoveel voor jou, schatje waarom zie je niet, ik HOUD van jou!
Iedereen weet het en dat kan me niet schelen, want aan jou denk ik en zonder jou kunnen deze wonden niet helen.
Ik wil je, voor mij alleen, niet dat er veel hoop is, maar beloof me één ding.
Zorg niet dat je iets krijgt, met haar, mijn vriendin. Ik weet dat je haar leuk vind, het schiet er keihard in. Maar ik houd van jou, en jij van haar, zij houd van haar vriend, en die houd ze, klaar!
Ik hoorde, ze wilde je nog op je bek pakken, kijken of ze wat voelde, binnen in mij werd het agressief en de zenuwen krioelde. Snap je het dan niet? Ik denk alleen aan jou, ik laat die pijn me gewoon opvreten, want schatje, dat doe ik voor jou.
Mensen gaan me uitlachen, maar dat ben ik wel gewend, keer op keer weer, alsof jij mij kent! Denk ik dan, lach maar hard, ik hoor het wel hoor, en ik voel het ook. Ik ben niet achterlijk, en ik ben niet doof.
Ik ben niet perfect, maar dat zijn we allemaal niet, wanneer gaat het eens gebeuren, dat iemand het een keer inziet. Allemaal schijnheilig doen, de waarheid verstoppen, elkaar pijn doen, en geheimen opkroppen.
Dit wat ik nu schrijf, dat schrijf ik voor joú, niemand zal het boeien, dat ik op je sta te wachten en stiekem nog van je houd.
Die ene nacht, die vergeet ik nooit meer, ookal heb je me gebruikt, Het was de beste keer.
De beste keer dat ik met zo iemand het bed mocht delen, met je arm om me heem mocht slapen en je gezicht mocht strelen.
ik houd van jou en weggaan zal het nooit, mocht iemand het nog wat schelen, ik hoop nog 1 keer met jou die nacht over te doen, Ooit…

afbeelding van Jelle

@Bobby

Toch vind ik dat wat je krijgt van een nacht in het niet valt bij de band die je krijgt met iemand na een maandenlange, jarenlange relatie. Je kent iemand dan door en door, dat lukt je nooit na 1 nacht.

Jelle