Dit nooit meer

afbeelding van jordaantje

Hier ben ik weer! Wat iedereen zou moeten leren en weten is wat narcisme is. Hoe ze te werk gaan in relaties. De lovebombing en daarna het aantrekken en afstoten, de driehoeksverhouding met nieuwe potentiele " liefdes" in afwachting om je keihard te dumpen.
Dit is mij overkomen, alleen was ik hem voor door het te ontdekken.
Na de lovebombingfase begon het aantrekken en afstoten...hij wou geen relatie momenteel maar wou wel soms dat ik kwam ( voor sex dus). Hij stuurde zo vaak dat hij me mist, dat we bij elkaar horen maar wou wel geen relatie. Ik heb bij mijn laatste bezoek gemerkt dat hij met 2 vrouwen aan het flirten was, met 1 ook had afgesproken op hetzelfde moment dat hij mij zei dat we bij elkaar horen en met mij oud wil worden. Hoe ziek is dat? Het is typisch voor een narcist. Hij wou mij uitpersen als een citroen, me kapot maken emotioneel en mij doen twijfelen aan mezelf. Hij heeft geen empathie en alles was gespeeld. Eens het masker af is wordt het nooit meer goed. Hij wil vrienden blijven maar dat was voor 1 ding. Friends with benefits. Toen ik instemde om vrienden te blijven vroeg hij of ik langs wou komen. Toen ik zei dat ik hem dat niet meer ging geven was zijn antwoord "ok". Geen greintje respect. Ik leerde de laatste dagen via youtube veel over narcisme en alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats. Ik leer de rode vlaggen kennen want dit wil ik nooit meer meemaken. Dat dit soort mensen bestaan en dat vooral gevoelige mensen er vaker slachtoffer van worden....pfff. eigenlijk zou dit moeten geleerd worden op school. Of al gewoon attent worden op gemaakt zodat we er zelf van kunnen leren. Nu ben ik aan het helen en ik kom er wel weer nu ik begrijp wat er mij is overkomen. Ik had een relatie met een "covert narcist". ????

afbeelding van mrpither

Re:

Waarom val je op dit soort mannen?

afbeelding van jordaantje

Te ontvankelijk en open. Te

Te ontvankelijk en open. Te vlug vertrouwen.
Ook heb je het in begin niet door he. Gaat alles zoals bij een gewoon verliefd koppel. Het is pas na enkele maanden dat dingen veranderen. Je kan er niet gelijk de vinger op leggen. Je krijgt zoveel affectie en afwijzing gelijktijdig dat je aan jezelf begint te twijfelen. Ondertussen veel geleerd erover via youtube om mezelf allert te houden en hoe ik zelf ook moet veranderen om er niet ontvankelijk meer voor te zijn.