Dr. Phil & disclosures II

afbeelding van Gast

Wat ik hieronder plaats kan als schokkend ervaren worden, rated 18+. Het is echter de realiteit, vandaar dat het mij goed leek dit te plaatsen, ook voor mij zelf. Het is niet geschreven door mijzelf, ik vond het op een site.
-------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
Verkrachting op afstand

Inhoud: Uitkleden. Verkrachting.
Uitkleden
Hoeveel vrouwen hoor je niet van: 'ik had het gevoel dat hij me uit zat te kleden'? Of welke vrouw had niet het gevoel dat ze in haar nakie zat als een man weer eens zo nodig uitgebreid iets moest vertellen over naakte vrouwen? Of een opmerking maakte zoals ik onlangs meemaakte: "…de dames zingen mee uit volle borsten…" Die man zei dat een paar keer. De eerste keer dacht ik het verkeerd gehoord te hebben. Maar toen hij het een tweede en derde keer zei, wist ik dat ik goed gehoord had. Ik had het gevoel dat ik met blote borsten zat, wilde me krommen om ze te verbergen. Ik had een gevoel van aangerand-worden. Maar, om de feestvreugde niet te verstoren heb ik er niets van gezegd. Ik had dat wel moeten doen, die man moeten aanspreken of hij wel wist hoe dat voelt voor vrouwen… Ik heb niet kunnen lachen. Zag vrouwen wel lachen, maar dat verschijnsel is bekend: ze lachen om net te doen of ze het leuk vinden, omdat dat van haar verwacht wordt.

Verkrachting
Ik kwam nogal eens op een bepaalde plek. Daar was een man die gek op mij werd. Hij had altijd met veel mensen te maken en hij vertelde wel eens dat veel vrouwen verliefd op hem werden, maar dat hij daar niets mee deed, omdat hij 'toch wel van ze genieten kon'. Ik snapte niet goed wat hij daarmee bedoelde.
Op een gegeven moment stond ik naast hem en ineens begonnen mijn borsten te prikken. Ik dacht: 'zou hij weten wat ik voel, dat ik het gevoel heb dat mijn borsten bloot zijn?' Ik schaamde me enigszins. Ik had zin om met hem te vrijen, maar deed er niets op uit.
Er ging meer gebeuren. Als ik naar huis reed, gebeurde het nogal eens dat ik het gevoel had dat hij met zijn hand in mijn broek zat. Ik hoorde zelfs enkele keren het woord: 'cadeautje'. Ik werd dan hartstikke opgewonden en kon niet gauw genoeg thuis zijn om mezelf seksueel te bevredigen.
Op een gegeven moment zat ik te werken achter mijn computer en voelde hem ineens aan me zitten. Hij drong zelfs bij me binnen! Let wel: ik was niet met hem bezig, noch met fantasieën over vrijen, ik zat te werken. Ik probeerde hem van me af te slaan, maar dat lukte pas na even. Ik dacht achteraf: nadat hij klaargekomen was. Ik had de neiging om hem op te bellen en hem te vragen waar hij nou mee bezig was! Maar ik vond dit zó absurd dat ik het niet durfde. Dat is me nogal een rare vraag: 'heb je mij zojuist verkracht?' aan iemand die tig kilometer van je af zit. Ik had er ook nog nooit van gehoord.
Intussen werd ik verliefd (dacht ik) op hem. Als we elkaar zagen: knuffelen. Niet vrijen, want dat kon in die omgeving niet. En hij maakte me duidelijk dat hij dat ook niet wilde. Mede daarom liet ik alles maar gebeuren, begon het leuk te vinden, omdat hij verder ook erg lief was. Onderweg naar huis, thuis… Ik deed veel vaker aan masturbatie dan ervoor. Nee: hij heeft me niet meer verkracht, maar hij heeft vaak seksuele spelletjes met me gespeeld, zodat ik mezelf dan seksueel bevredigde. Soms zàg ik hem zelfs, voelde hem aan mijn borsten zitten…

In hoeverre ontstaat de seksuele verliefdheid door dit soort 'denken-aan'?
Op een gegeven moment zat hij weer dat verhaal te vertellen van die verliefde vrouwen en dat hij 'toch wel van ze kon genieten'. Op de terugweg naar huis brak ineens het licht door: hij deed met die vrouwen hetzelfde als met mij! Hij zat aan ze, speelde met ze en dan werden ze verliefd op hem. Ik schrok ervan: hoeveel vrouwen had hij zo al te pakken gehad? Dit was nog erger dan katjes in het donker knijpen! En die vrouwen wisten van niets, die dachten dat het aan haar lag, dat ze echt verliefd waren… En al die jonge meiden die daar rondliepen… En ze konden niet eens naar een rechter stappen, want dit is onbewijsbaar!
De keer daarop dat ik er kwam, vroeg ik het hem op een stil moment. Of hij wel eens seksuele spelletjes met me had gespeeld en ik zei er meteen bij dat ik dat niet erg vond, omdat ik verliefd op hem was geweest. Hij ontkende dat, me vierkant aankijkend. 'Dan heb ik mij heel erg vergist, dan heb ik mij wel heel erg vergist!' zei ik! Ik zei er, toch nog twijfelend wel achteraan: 'Je moet niet vergeten dat wat mensen dènken, dat DOEN ze ook!'

Ik was erdoor in de war: ik had het toch altijd duidelijk gevoeld, was dat dan verbeelding geweest? Maar het gebeurde op momenten dat ik met heel andere dingen bezig was!
Ik sprak er met mijn vriendin over. Ze maakte een goede opmerking: 'Toen jij dat vroeg wist hij blijkbaar precies waar je het over had! Want hij vroeg niets! En het is nogal een vreemde vraag… En nadat je hem ernaar gevraagd had, is het niet meer gebeurd!" Dat was het helemaal! Ik was erg opgelucht! Ik had gelijk gehad! Die man is er niet meer op teruggekomen. Ik ook niet, dat heb ik niet nodig.
Ik kon die man niet voor de rechter slepen: die zag me aankomen met zo'n 'vaag' verhaal, zonder getuigen, zonder enige bewijs. Ik weet echter zeker dat, als ik andere vrouwen uit die omgeving ernaar zou vragen, ik dezelfde soort ervaringen zou horen!

Later schreef ik een stuk naar Opzij. Ik vroeg erin naar reacties van andere vrouwen, maar die kreeg ik niet, want het stuk werd niet geplaatst! Ik vrees echter, zoals ik al zei, dat dit soort verkrachten schering en inslag is! Misschien is 'verliefd worden' wel een gevolg van aanranden en verkrachten op afstand…

Vorige week sprak ik er met een vrouw over en die kwam met net zo'n verhaal, zowel van haar ex-man als van de man waar ze een tijdje mee samengewoond had en die haar nu stalkte.

Ik vraag iedereen, man of vrouw, die dit soort dingen, seks, (sex) op afstand, hebben meegemaakt, mij te schrijven. Let wel op een paar kenmerken om elke vorm van vergissing uit te sluiten:
1. een afstand waarbij aanwijsbaar aanraken onmogelijk was
2. en op een moment dat je met iets totaal anders bezig was,
3. terwijl je niet echt verliefd bent.
Misschien als je met een aantal bent in verband met een verkrachtende persoon, dat het wel aangenomen wordt als bewijs.
Ik wil met de betreffende man niets meer te maken hebben.

-------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------

In een later stadium zal ik precies uitleggen waarom ik het hierboven staande heb geplaatst in relatie tot mijn ex.
Degenen die hier op willen reageren, kunnen dat doen via mij via een pb, of via de site waar ik het vandaan heb. Ik geef de link op verzoek op, ik zet het liever niet hier neer omdat mijn ex in de verleiding zal komen daar zijn voordeel mee te doen.

afbeelding van Lynnda

Reactie 1 - Disclosures

Hmmm…het lijkt wel alsof hij een rookgordijn aan het opbouwen is, terwijl hij doet alsof zijn neus bloedt; waar rook is is nog altijd vuur. Maar ik kan me natuurlijk vergissen.
Een jaar of 2 geleden, rond de tijd dat de aanrandingen begonnen, kwam ik ook op een site over ‘’Zielsliefde’’ (want daar "' leidde'' hij me naar toe; hoe dan? nou ja, zo’n beetje op dezelfde manier als hierboven in het verhaal gebeurde; ik beloof dat ik het nog wel een keer uitleg).
Daar op die site, kwam hij er openlijk vooruit dat hij ‘’inbrak in de energiebanen van vrouwen’’. Waarop sommigen antwoorden dat het voor hem niet goed was om zo bij weerloze vrouwen binnen te dringen – letterlijk en figuurlijk. (Nee, vertel mij wat, daar was ik nog niet op gekomen zeg).
Maar hij deed het dus wel, zonder enige terughoudendheid of berouw. Hij zei zelfs open en bloot dat sommige van die vrouwen, ‘beter waren dan mij’. …….
Dat even aangenomen en opzij zettend, vraag ik mij in alle ernst af, hoe in hemelsnaam zijn vrouw hierop reageert. Zij moet hem toch wel eens betrapt hebben? Waarom is ze nog bij hem? Misschien omdat ze geen andere keuze heeft. Wat ik zometeen ga doen is puur speculeren, dat geef ik toe, (en dat het best leuk is om erop los te speculeren): wat als zijn keuze aan het begin van het huwelijk mede bepaald is daardoor, dat zij geen kant op kan omdat ze bijvoorbeeld in een ander land geboren is, of zoiets. Niet dat het er voor het resultaat iets toe doet, want het lijkt me dat zij door een hel moet gaan, een hel.
Het gedeelte van de vrouw die dezelfde ervaring had komt toevallig ook rond die tijd. Of is het niet toevallig? Ik weet wel dat hij op een overheidsinstelling werkt en wie weet komt die ervaring daar wel vandaan. Nou ik ben benieuwd.
Ik zal in elk geval eens iets opzoeken over die ‘’energiebanen’’ etcetera en aura’s en dergelijke. Ik ben daar niet in thuis. Mijn ex natuurlijk wel, wat hem sterk maakt.
Ik wens gewoon dat hij mij met rust laat in alle opzichten, daar doe ik het in de eerste plaats voor. Toch zijn er mensen die wel slim zijn, als er wordt gezegd ‘,beschadig haar niet’. Die snapt het tenminste. Jammer dat mijn ex zijn toevlucht neemt tot beschadigen, dat is onmacht en onderontwikkeling op bepaalde gebieden. Waarschijnlijk pakt hij de dingen wel op meer gebieden in het leven totaal verkeerd aan. Maar dat is zijn probleem.

afbeelding van Lynnda

Reactie 2: Disclosures

Mijn ex speelt dus sexuele spelletjes met mij en wie weet hoeveel anderen. (Hoewel nu is het rustig, zou dit dan toch helpen? misschien ook wel de knietjes die ik hem in gedachten geef, om te blokkeren, en andere dingen...zou hij dat voelen?)
Als hij dit doet reken dan maar dat hij er niet voor terugdeinst ook psychische spelletjes te spelen. Als hij bij vrouwen ''naar binnengaat'' dan ook in hun geest. Of bij mannen.
Het doet er niet toe hoe ik hem noem, of het nou narcist is of klootzak of vieze perverseling of verkrachter, het maakt niet uit voor het resultaat, of wel soms?
Het is verschrikkelijk dat dit gebeurt. Dan nog liever een face to face aanval, maar dat lef heeft hij niet.

afbeelding van Lynnda

Re: borderliner

Ik was niet van plan dit hier neer te pennen. Maar het feit dat ik vaker thuis ben dan normaal
zorgt er blijkbaar voor dat ik meer pieker over ex'n en de situatie, daar waar ik normaal
gesproken meer afleiding had. Nee dit is geen wegduwen omdat ik goed besef dat ''piekeren''
geen enkel nut heeft, comprendez-vous? Dus zit ik noodgedwongen met ''teveel'' tijd om over
een of andere ex-klootzak na te denken. En verander ik er iets mee, nee natuurlijk niet.

Voor de duidelijkheid, het is behalve een narcist ook nog een borderliner. Dat betekent dat als
hij A zegt hij eigenlijk B bedoelt, etc etc. Dus als hij zich voordoet als mij, klopt er
geen ene reet van. Begrijpelijk dat ik me kapot erger aan misschien wel goedbedoelde maar
toch onnadenkende opmerkingen als 'goed zo meisje', je doet het goed'. Please shut up ok, want that f*kface
weet dat het alleen maar olie op het vuur is. Bovendien soufleert hij, je kunt zelf toch wel nadenken.

Als hij dus zegt dat ik contact met hem heb opgenomen is het precies andersom. Hij houdt zijn
woord gestand (om mij nooit los te laten) en smst'mij (nadat ik me korter dan 24 uur ergens heb vertoond) een of ander
lul-opmerking, gisteren was het toevallig ''oh hallo Natalie weet jij welke camping Annet naar
toe gaat? groetjes Pedro''. Pedro is dan een echt bestaand iemand, die zijn en mijn sms'jes
ergens naar een centrale locatie stuurt. Hoe precies het in zijn werk gaat weet ik niet.
Maar de slang werkt dus op die manier om zo buitenboord te blijven en zogenaamd smetteloos.
Dwz: hij is niet te pakken.

Mijn ex-narcist-borderliner, is allesbehalve dapper of moedig. Hij kan alleen van grote afstand roepen
dat hij van mij houdt en dan nog onder een fictieve naam. Dat is 1 grote leugen waar alleen hij in gelooft.
Ik ben namelijk de allerlaatste die iets concreets voelt of ondergaat van zijn zgn ''liefde''.
Integendeel.

Natuurlijk als je een relatie hebt zal er liefde in het spel zijn. Helaas van mijn kant alleen maar omdat ik
in zijn acteren getrapt ben. Nu besef ik meer dan ooit dat ex niet te vertrouwen is.
Nee natuurlijk niet, wie wil er nu een perverse kinko die ''astrale sex'' (Google dat maar) heeft met
1001 vrouwen, en dat tegelijk?

(Interessant zijsprongetje misschien: waarom kiest iemand er in hemelsnaam voor om ''astrale sex'te hebben als hij
voor hetzelfde geld ook de ''real thing '' kan hebben? Interessant om daarover te filosoferen.
Het zou kunnen omdat hij:
- een zgn reputatie hoog wil houden (dus niet het enige wat hij de lucht inhoudt - en bovendien kun je je afvragen welke
reputatie hij precies staande wil houden?
- in het echt presteert hij niet, hij valt vies tegen
- hij begrijpt als geen ander dat sex tussen de oren zit
- waarom moeilijk als het ook makkelijk kan? reizen etc dat omzeilt hij.
Dat voor wat betreft de zijsprong).

Ik hoop dat hij beseft dat de liefde nu langzaam aan uit aan het doven is, zo voel ik het ook
en als hij eerlijk is, hij ook. Er zal nooit meer iets moois uit groeien, als dat er al werkelijk
was. En nee hij is niet echt mijn ''droomman'' dat wil hij iedereen graag laten geloven.
Dat is hij eigenlijk allesbehalve. Ik werd verliefd op een ''beeld'' dat hij
mij voorspiegelde. Hoe waanzinnig kun je het hebben?

afbeelding van Lynnda

re

Dus Ex onthoudt dit: ik beloof je en ik voorspel je dat er nooit een relatie tussen ons zal komen. Of liefde. Het zal nooit jouw mond zijn die de mijne aanraakt ofjouw armen die mij vasthouden, maar die van een ander. Wen er aan. Mij volgen of ccontroleren heeft daarom geen enkele zin behalve dat het hierboven genoemd proces versneld zal gaan.