Draad oppakken...pffff

afbeelding van radeloos

Vandaag 4 weken geleden en voel me leeg. Zij is er overheen, was er al een half jaar mee bezig. Ik weer thuiswonen, geen spullen, geen werk, helemaal niets. Moet nu gaan solliciteren, alleen wie neemt er nou een neergeslagen persoon aan zonder nog enige enthousiasme in z'n donder. Alles heeft zijn glans verloren. Ik doe van alles: stappen, sporten, bezoekjes, internetten, pogingen tot werk zoeken, enz. Af en toe voel ik me opgeladen en denk ik "ik ga ervoor!" De laatste dagen is het weer zwaar klote. Wat moet ik doen ik blijf maar malen en contact zoeken met ergens in mijn hoofd een sprankje zeer valse hoop. Heb nu wel besloten dat het volgende contact via haar moet plaatsvinden. Ik moet de draadvan 'een' leven oppakken. Ik weet niet of iemand hier op reageert, maar ik zit echt op een dood punt momenteel.

afbeelding van juliana

je doet het al goed

want...het kost gewoon tijd en wat je volgens mij het beste kunt doen is je voornamelijk op jezelf focussen (solliciteren) afleiding zoeken (uitgaan) en als je het ECHT nodig hebt gewoon eff lekker neergeslagen zijn..
sterkte!

afbeelding van steenbok

juliana heeft het zo goed gez

juliana heeft het zo goed gezegd dat ik daar niets meer kan aan toevoegen!
Alleen dit nog, zie je het even niet meer zitten, dan is er niets mis mee als je eens goed uithuild. Je zou er van versteld staan hoe opgelucht je nadien kan zijn!