Dromen

afbeelding van eeffie

Heb een lijst met psychologen gekregen en moet er zelf achteraan bellen, welke bij me zou passen, handig, not.
Wel heb ik het nodig, ik droom steeds maar over hem en vanalles door elkaar in de ene droom gaat hij met haar trouwen en in real life heeft hij daar een hekel aan. In de andere droom is het uit tussen hen en ik, ik weet, dat het voor mij nog steeds niet af is tussen hem en mij. Mijn vorige relatie breuk deed pijn, maar die was af, deze lijkt niet af te zijn en doet nog iedere dag pijn en nog iedere dag mis ik iets en in de relatie miste ik al de band met hem, het lijkt of ik hem nooit heb kunnen bereiken. Mijn dromen lijken duidelijk te maken dat zij die wel hebben. Of ik dat alleen denk of aanvoel weet ik niet meer.

Steeds vaker in de dromen spreekt zij met me en ze liegt dan meestal over hun relatie en hun band. Maar zo is HIJ of zij zo ook is weet ik niet. Nu pas vertelt hij me dat zij in het begin wel met me wilde praten, maar nu niet meer ze is alleen boos op mij. Zij is boos op mij kan het nog leuker. Zij nam hem af en is boos om en over mij.

Ik weet van hem dat hij graag bij haar is en dat ze nog moeite heeft met zijn contact met mij. Dat lijkt in de dromen naar voren te komen, maar het hele gedoe is zo verwoven met de keuzes die ik maakte in mijn leven en hij heeft me zoveel pijn gedaan door vreemd te gaan en nu met haar te zijn en gelukkig te zijn in mijn ogen en hij heeft hij ooit iets gevoeld daarvan?

Je hoort dan in je omgeving de meest harde verhalen dat iemand ook zo verlaten is en soms nog met kinderen erbij en dan wordt die man gelukkig daar op de andere plek. Ik heb altijd gedacht als je een relatie stuk maakt is dat de manier waarop jouw relatie ook tot een einde komt. ik geloof dat niet meer. Het lijkt er meer op als het je lukt een relatie naar de klote te helpen dat jij met de ander gelukkig wordt en degene die achterblijft niet.

Die dromen blijven maar komen en maken me bang en eenzaam ik zou echt met hem willen praten maar dat lukt toch niet, hij wil dat niet. Of kan dat niet of liegt toch. Mijn god waarom hou ik zoveel van zo een man? Wat is dat in mij en waarom kom ik daar niet bij?
Ik heb pijn en mis dingen, zou hij weten hoeveel pijn ik nog heb om hem, zou hij weten hoeveel ik geleden heb. Of heeft hij er nooit iets van gevoeld, wat is die appel zuur.

Het vreemde is ik ben weg geweest, ver weg en ook daar kwam hij in mijn dromen. Keer op keer alhoewel ik niet aan hem dacht kwam hij wel in de nacht mijn dromen binnen dus het zit heel diep. Ik moet die lijst maar afbellen, ik moet iets zo kan ik niet verder, maar als er een god is dan wil ik hem vragen, help mij. Laat mijn wereld beeld weer kloppen, doe iets.

Eeffie