Blog van eeffie

afbeelding van eeffie

update

Hallo

afbeelding van eeffie

oude ldvd-ers

Was er weer even en weet je ik zie nog veel oude namen die ook na een hele tijd even posten hoe het gaat. Dat vindt ik leuk om te lezen.
Bij de een is de grote liefde nog in het hoofd maar de pijn weg bij de ander is dat niet meer.
Bij mij, ach ik ben niet meer zo met hem bezig eigenlijk maar ben ook zo een ander pas ingeslagen en dat leven daar hoort hij niet in.
Wel ben ik nog altijd ergens boos op zijn ouders die hebben zoveel ver...kt, maar ja

Dat wilde ik ff laten weten en ik kom weer terug.

afbeelding van eeffie

Co dependency

Het verdriet om mijn ex is weg. Nog steeds heb ik vragen, maar ze beheersen mijn leven niet meer. Antwoorden zal ik van hem nooit krijgen. Misschien weet hij het zelf niet eens. Misschien zocht ik erkenning, maar die krijg ik neit van hem, ik moet mijn erkenning zelf maken, ik bedoel weten wie ik ben wat ik wil en wat mijn grenzen zijn.

Na hem zijn er veel dingen gebeurd en ik heb misschien nog veel moeilijkere dingen en tijden meegemaakt. En nu weet ik dat er iets bestaat dat Co dependency heet.

afbeelding van eeffie

Hoi

Ben hier al lang niet meer geweest verbaasde me dat ik pas 1 jaar en 20 weken lid ben niet eens twee jaar dat kan niet denk ik dan het is toch al langer uit.

Ik zie hem nog steeds nog steeds geen gesprekken. Geen echte pijn meer soms een klein terugvalletje met vragen vragen vragen maar die stel ik niet
Ben al zo lang weer met een ander ook problematisch, heel erg zelfs, maar ik hou van hem. Of we het redden, denk niet wie weet. Maar hey je gaat uiteindelijk verder, je ziet t niet wil t niet zien etc, maar allemaal zijn we verder gegaan.

Meeting voor ex ex e x verdrietigen misschien

afbeelding van eeffie

Zolange tijd later

Ja het is over, natuurlijk zit er nog woede en pijn. Nog vragen die geen antwoord hebben en miischien nooit krijgen maar ik doe mijn ding en ik heb al geruime tijd een ander. Ik zal niet vertellen wie want dat maakt niet uit en alhoewel het moeilijk is , hou ik van hem. Zielsveel, iedere avond sluit ik mijn ogen en denk aan hem. Of wij het gaan redden weet ik niet, maar ik hoop het met heel mijn hart,

liefs Eeffie

afbeelding van eeffie

Wat is houden van?

Houden van is iemand gelukkig willen maken en gelukkig willen zien. Iemand missen en ook los kunnen laten, kunnen vertrouwen. Dat is houden van. En na een langere tijd, kun je dat gevoel niet snel uitschakelen en het wordt te vaak verward met verliefd zijn.

afbeelding van eeffie

Vreemdgaan

Je partner gaat vreemd en je ontdekt het en weg is hij of zij. Naar die ander. Dan krijg je te horen, what goes around comes around. Het werkt niet met de nieuwe partner wat hij of zij jou aandeed, gebeurd daar ook.

En dat is niet waar. Iemand die constant vreemd gaat - ja dat is een ander verhaal. Maar hoeveel relaties - die uiteindelijk stand houden - beginnen met vreemdgaan?

Inhoud syndiceren