Duizend vragen...

afbeelding van Drazic

Hallallemaal,

Kleine twee weekjes heb ik een berichtje gepost (zie hieronder)... Maanden niets van mijn ex gehoord en nu opeens enkele berichtjes met verwarrende inhoud.
Nu opeens hoor ik weer niets meer. Dit brengt me wel erg in de war...
Ik wil met niemand oorlog, koud of warm. Ik wil met iemand gewoon normaal kunnen opschieten. Dat mijn ex me terug contacteerde vond ik in dat opzicht fijn. Maar nu weet ik niet wat doen. Zij hield zo lang de stilte. Moet ik nu zelf initiatief nemen of niet?
Pfff... Bizar.
Thx 4 reading!
Messed up mind Drazic

Kopy link: http://www.ldvd.nl/node/6798

afbeelding van mike_r

bij mij nam me ex ook weer

bij mij nam me ex ook weer na hele lange tijd contact met me op.Het beste is niet reageren, ze proberen je alleen maar pijn te doen door weer even in je leven te "zieken".

afbeelding van Drazic

Zieken...

Blijkbaar...
Ik begrijp alleen niet waarom? Wat het doel daarvan is?
Thx!
Drazic

afbeelding van mike_r

Dat begreep ik ook niet. Ik

Dat begreep ik ook niet. Ik dacht dat ze me weer miste en weer gevoelens voor me had. Mijn zus zei: "ze wil je alleen maar pijn doen. Laten zien dat ze macht over je heeft. Terwijl jij bezig bent met doorverwerken, laat ze zich weer even in beeld komen om jou weer een paar stappen terug te laten gaan in de verwerking..". Ik begrijp er ook echt helemaal niets van en eerlijk gezegd wil ik het ook niet begrijpen.

greetz Mike

afbeelding van bart1

ik ben het niet eens met

ik ben het niet eens met Mike. Althans, ik denk dat je dat niet kunt zeggen als je haar niet kent.. Misschien zijn die berichtjes wel goed bedoeld en mist ze Drazic echt. Dat kan toch? Er zijn genoeg gevallen van mensen die het uit maken en later daar toch spijt van krijgen..

Gr, Bart

afbeelding van Chriske

Noem er dan eens een paar.

Noem er dan eens een paar. Hoeveel gevallen ken je? En komt het weer goed tussen die personen? Zo niet, heeft het dan zin dat ze goed bedoeld zijn?

* When does the hurting stop.. *

afbeelding van bas22

Ik!

Ik heb het uitgemaakt met mijn vriendin 8 weken geleden, en heb hier inmiddels al 3 weken spijt van tot op het bot. Maar ze wil me niet meer terug, zoals je kunt lezen in mijn verhaal. Ik betwijfel of het ooit nog goed komt tussen ons. Ik wil alleen maar zeggen dat het voorkomt dat mensen spijt krijgen als ze het uit hebben gemaakt! En dan doet het eigenlijk extra pijn, omdat je alleen jezelf de schuld kunt geven.. Als je ex zegt dat hij/zij je terug wilt, doet die persoon dat echt niet altijd om je te kwetsen.. of het slim is om erop in te gaan is een tweede. Liefde is zo complex! Verdrietig

afbeelding van Chriske

Zeg dat wel, liefde is zo

Zeg dat wel, liefde is zo complex. Het leven ook!

* When does the hurting stop.. *

afbeelding van mike_r

Kijk Bart, jij hebt spijt,

Kijk Bart, jij hebt spijt, je hebt het ook duidelijk aan haar laten blijken. Bij Drazic heb ik echter mijn twijfels. Iemand die echt spijt heeft en nog van diegene houdt, zegt toch dat zij spijt heeft en wil hem toch dolgraag spreken? Ze belt Drazic even en daarna blijft het vervolg weg en belt hem niet meer. Iemand die van de ander houdt zal toch zijn stem willen horen, zeggen dat het haar diep van binnen spijt en smeekt om nog een kans? Zij belt even op daarna nog een berichtje en dan weer een tijdje radiostilte? Ik ben een beetje bang dat dat niet veel goeds voorspelt, al hoop ik er natuurlijk 180 graden naast te zitten.

greetz mike

afbeelding van bart1

het komt niet vaak voor en

het komt niet vaak voor en in de regel betekent 'uit' waarschijnlijk gewoon uit. Maar ik ken wel degelijk een aantal gevallen (welliswaar op 1 hand te tellen) waar exen weer bij elkaar komen.
Ben wel overtuigd dat het beste wat je kan doen als je vriend of vriendin het uitmaakt is om de andere de ruimte te geven.. laat diegene maar voelen wat hij of zij mist... als de ander je niet mist en niet terugbelt dan is die persoon het ook niet waard. Je kan iemand niet dwingen om van jou te houden. Ik weet wel dat als je heel erg gaat pushen, het alleen maar averechts werkt.

Succes allemaal,

Bart