Een groot probleem

afbeelding van 1980

Na een vriendschap van 12 jaar met een jong stel waarvoor ik heel veel gedaan heb , gaat de man naar 10 jaar vreemd met een andere vrouw ik was toen zijn beste vriend en hij heeft me ook als eerste daarover verteld . Ik heb hem nog geprobeerd het uit zijn hoofd te praten omdat ze net een kindje hadden gekregen maar tevergeefs hij vertelde me alles over de nieuwe relatie en heb hem zelfs nog meerdere alibi's verschaft. Maar alles is uitgekomen en huwelijk liep stuk hij is verder gegaan met zijn nieuwe vriendin . De scheiding tussen hem en zijn ex verliep niet goed de gekste dingen zijn er gebeurt , hij liet mij vallen en liet bijna niks meer van zich horen . Ik had nog wel contact met zijn ex en heb haar dan ook gesteund dat kon hij niet zo goed hebben en wat jaloers en wraakzuchtig . Ik begon steeds meer voor haar te voelen en we kregen een geheime relatie , we hebben dit een jaar aan gekeken en zij wou verder met mij maar ondanks dat heel gek met haar was bleef ik toch angst houden voor haar ex ,mijn vriend . Inmiddels was de vriendschap tussen mij en hem redelijk afgekoeld maar ondanks dat kon ik niet kiezen . Nu heeft zij een andere man leren kennen omdat ik niet tot een beslissing kon komen . Dus nu ben ik 2 vrienden kwijt en heb daar verschrikkelijk veel moeite mee , ik was ontzettend gek op haar ,dus nu ook nog liefdesverdriet erbij . Ik weet me geen raad en hoe er verder mee om te gaan .

afbeelding van brooke

Volg je hart. Als je

Volg je hart.
Als je gevoelens naar haar toe écht groot zijn,moet je het zeker n kans geven. Doe je dat niet, dan ga je je het beklagen en steeds met de vraag "wat als" blijven zitten.
Volg de richting van de liefde,ook al lijkt het aanvankelijk tegen de stroming in, het is de juiste weg "in the long run" .....

afbeelding van 1980

Bedankt Brooke voor je

Bedankt Brooke voor je reactie .
Maar ik denk dat ik te laat ben zoals ik schreef ze heeft een andere man leren kennen en ze wil met hem verder wat ik ook wel kan begrijpen . Alleen deze man heeft zelf ook drie kinderen en kan haar meer bieden als dat ik dat kon , alleen haar ex is water en vuur met hem dus hoe dat verder uitgaat pakken is nog maar de vraag . Toen hij het te horen kreeg is die zowat ontploft en toen zij een dagje uit was met haar nieuwe vriend en kinderenen is hij ,toen hij daar lucht van kreeg hals overkop er naar toe gevlogen en heeft zijn kind toen meegenomen. Nu denk ik dat ,als ik het nou was geweest hoe hij dan gereageerd had.

afbeelding van benijntje

das een erg ingewikkelde

das een erg ingewikkelde situatie waar je inzit en als ik van u was zou ik je hart ook wel volgen

ik heb het gevoel dat die relatie die ze nu heeft niet zal standhouden door haar ex hoe erg het kan zijn voor haar

maar haar ex gunt haar geen leven en die nieuwe man met kinderen zal aan zijn kinderen gaan denken en die situatie is er niet goed voor

het geen jij nu kunt doen als je dat aan kunt is er voor haar zijn als vriend natuurlijk en je even op de achter grond zetten

en ook eerlijk zijn in je gevoelens

maar het is natuurlijk erg moeilijk zeker als je van haar houdt

en ja haar ex kan zeker veel roet in het eten gooien en is absoluut niet fair van hem, hij heeft haar bedrogen en laten zitten, hij moet haar dan ook maar een leven gunnen

sterkte ermee

afbeelding van 1980

Bedankt voor je reactie. Zo

Bedankt voor je reactie.
Zo dacht ik er over , heb verleden week met haar ex gesproken ( mijn vriend) om het maar een beetje af te laten koelen en dat we elkaar allemaal maar de rust moeten geven , hij snapte dat wel maar ik denk dat hij zich er niet aan houd . Afgelopen vrijdag stuurde hij mij een berichtje en zij nodigde me uit voor een spelletje wordfeud en dat op dezelfde dag , het voelde net of ze met elkaar erover gepraat hadden . Maar dat denk ik niet . Op dit moment is het allemaal nog zeer onwerkelijk en moeilijk .

afbeelding van 1980

Ik heb haar nog voor 2 weken

Ik heb haar nog voor 2 weken geleden gesproken en ook gezegd dat ik verschrikkelek dom ben geweest en voor haar had moeten kiezen . Haar exman (mijn vriend) zij tegen mij tijdens het gesprek wat we hadden dat hij liever mij met haar had gezien als die nieuwe vriend . Dus daar kreeg ik een beste klap van in het gezicht . Het begint nou wel op een groot spel te lijken om elkaar pijn te doen .

afbeelding van 1980

Vanochtend om 6 uur gestopt

Vanochtend om 6 uur gestopt met spelen van woordfeud , ze stuurde me daarna een sms of er een reden was dat ik stopte met spelen . Ik zij ja liefdesverdriet en het missen van jullie . Waarom ik niet eerlijker was geweest schreef ze terug . Het was beter zo Voor haar schreef ik . Heb me voorgenomen om niks meer van me te laten horen naar haar en haar ex ( mijn vriend ) en de tijd zal het wel leren hoe moeilijk het ook is . Moet flink met mezelf aan de gang om de gedachten en gevoel kwijt te raken .