Een hele rare relatie

afbeelding van Willem01

Sinds enige jaren ben ik gescheiden. Na mijn scheiding ben ik mijn huidige vriendin tegengekomen, zij is 10 jaar jonger dan ik ben maar dat is voor ons beiden geen probleem geweest. Het grootste probleem wat we samen hebben zijn mijn kinderen, ik heb 2 dochters die inmiddels volwassen zijn.Zij hebben geleden onder mijn scheiding en zijn sinds enige tijd gewend aan de situatie. Ik breng mijn tijd hoofdzakelijk door bij mijn vriendin die op een uurtje rijden van mijn woonplaats woont. Om het weekend en 2 maal per week ben ik samen met mijn dochters. Mijn vriendin heeft veel moeite mijn kinderen te accepteren omdat die een behoorlijke tijd mij het leven hebben zuur gemaakt, dit heeft invloed gehad op mijn gezondheid en ook op onze relatie. Regelmatig hebben we hier een behoorlijke ruzie over en voel ik me zodanig met de rug tegen de muur gezet dat ik mijn spullen pak en wegga bi mijn vriendin, na enige dagen tot rust gekomen te zijn kunnen we weer op een normale manier praten maar het onderwerp mijn kinderen wordt achterwege gelaten. Ik heb nu ruim 3 jaar een relatie met haar maar zie het einde nu aankomen, iets wat ik eerlijk gezegd niet wil.
We zijn zelfs al bij een relatietherapeut geweest om hier over te kunnen spreken, dit zonder succes. Op dit moment leven wij weer afzonderlijk van elkaar omdat het enige dagen geleden wederom uit de hand liep. Ik weet ecjht niet meer hoe en of we nog verder kunnen er is inmiddles zoveel gebeurd. Zij heeft zelf 2 zonen die in de puberteit zitten, hiermee heeft ze ook behoorlijk wat moeite om mee om te gaan.

Willem

afbeelding van flowers1976

lieve willem, praat je hier

lieve willem,

praat je hier wel eens over met je dochters?Accepteren zij de situatie zoals die nu is?

liefs Flower

afbeelding van Willem01

Hoi Flower, Ja vooral in het

Hoi Flower,

Ja vooral in het begin van mijn relatie heb ik hier met mijn dochters overgesproken, totdat ik inzag dat het helemaal geen zin had hier met hun over te spreken, het kwaad was al geschied en begrepen niet dat wij zij geflikt hadden van invloed was op mijn gezondheid en relatie. De situatie hebben zij inmiddels geaccepteerd. Door de vele ruzies die ik heb gehad miet mijn vriendin hebben ook mijn dochters nu zoiets van "Pa het is jouw leven maak er iets van als jij denkt dat dit de vrouw is waarmee je oud wilt worden" maar zij zijn ook niet blij met de situatie, kinderen hoe oud ook blijven loyaal! Geluukig is het contact tussen mij een mijn dochters heel erg goed! Daar ben ik blij om. Mijn jongste (17) woont in mijn huis en de oudste bij haar moeder. De oudste (20)is het meest loyaal naar mij toe. De reden waarom mijn jongste in mijn huis woont is dat zij een baby heeft van 2 maanden en uiteraard onderdak moest hebben, voorheen woonde zij ook bij haar moeder.

afbeelding van sunny1

wil hier graag even op

wil hier graag even op reageren. Ik vind dat je het goed doet. Je kinderen op 1 altijd!! Ze hebben natuurlijl geleden onder de scheiding, logisch, niet niks. Een nieuwe relatie... tja, kindreren zien soms meer dan hun ouders zelf... ik heb het ook 'gezien'bij mn pa. maar ik ben 40. dan doe je hetzelfde als bij je kinderen(-; de hemel inprijzen en hopen dat het snel over gaat... De reactie van je kinderen begrijp ik welm, en is mooi ook. Het is jou leven, en als je denkt dat je met haar gelukkig wordt, doen! volwassen reactie van de pubers hoor Glimlach toppertjes hoor! en nlg een dochter met een kleine? druk genoeg zou ik zeggen. Kan je de relatie rompslomp er dan wel bij hebben? ik bedoel, het zou juist makkelijker moeten worden met.. niet moeilijker toch?? heel veel sterkte.

gr Sunny