Een jaar van swing emotions

afbeelding van loulou

Ja hoe moet ik beginnen, het is een heel verhaal
Een vriend van me "Michel" bracht me via msn messenger in contakt met Tino.
Michel en Tino hadden samen een eleckro muziek project en aangezien ik ook muziek maak was het de bedoeling van die chat voor een eventuele samenwerking.
Toen het gesprek via chat met Tino evolueerde leidde hij het na een bepaalde periode naar een ander onderwerp, hij vertelde me dat zijn relatie van zeven jaar met zijn vriendin Lea op het einde liep.dat hij niet aan zijn trekken kwam en hij maakte haar echt zwart, slachtofferrol.(Achteraf hoorde ik dat hij haar ook slecht maakte bij zijn vrienden enzo).
En dat hij toe was om iemand nieuw te leren kennen, dus hij wilde me zien.
Zo gezegt zo gedaan, hij kwam bij me op bezoek, en ja van het één kwam het ander, ik ging er van uit dat zijn relatie echt op zijn laatste pootjes liep.
Hij was zo attent, hij belde me dagelijks, sms'te me, ik voelde me in de zevende hemel, ik was verliefd.
Na een aantal weken kreeg ik ineens een e-mail van hem dat hij de relatie stop zette omdat hij alles rondom hem verwaarloosde en hij tenslotte zijn eigen leven heeft.
Ik was er het hart van in. ik belde en sms'te hem , hij bleef me negeren.
Na een paar weken van proberen te bellen en sms'ssen antwoordde hij eindelijk. en ja dan kwam ie weer af en kwam ie weer aan zijn trekken bij me.
Ondertussen vernam ik van Michel dat hij ook met andere vrouwen smoste en dat hij ging vertellen tegen die potentiele dames dat hij last hat dan een geflipte vrouw ( op mij bedoeld)
Wat ik niet wist is dat hij ontkende tegen Michel dat we iets hadden, hij was bang dat het aan zijn vriendin haar oren zou komen.Hij was er zo bang van dat zijn vriendin het te weten zou komen.maar toch wilde hij de kers op de taart erbij,en hij maakte me zwart tegenover Michel zodat die geen contakt met me wilde en dat Michel zeker niet zou weten dat we een relatie hadden.
Hij probeerde te vermijden dat zijn vriendin er achter zou komen, hij deed er alles voor, bedreigde me zelfs als ik het haar zou vertellen.
Het bleef een spelletje van aan, uit en negeren , terug aan uit en negeren.En toen hij me weer een tijd negeerde genoot hij ervan om me jaloers te maken met sms'jes zogezegt verkeerd te sturen zodat ze bij mij aankwamen dat hij afspraakjes maakte met een andere vrouw voor een hotel.en dergelijke
Mindgames

Maar ondertussen bleef het spelletje maar doorgaan aan uit en negeren.
Op een dag was hij zijn gsm eens vergeten thuis en er stonden berichtjes van me in , zijn vriendin las die, en ze belde me in het bijzijn van Tino,Hij belde me daarna terug en begon te roepen van laat me gerust zodat Lea het zeker zou horen.
Ai zijn financiele zekerheid was in gevaar!!!!
De volgende morgend kreeg ik een berichtje van hem van "ben je nu boos op me, en we zijn voor elkander geboren".
Ok het bleef duren, op een gegeven moment stuurde ik hem een mail, er werd geantwoordt, maar ik wist niet dat het Lea was,
Ondertussen bleef hij langst me komen om aan zijn trekken te komen.
In april dit jaar ging Lea weg bij hem.Ze huurde een app.in een andere stad dicht tegen haar zaak.
Onze relatie bleef ondertussen duren, nu bleef ie slapen, maar het spelletje van aan uit bleef duren,
Dan kreeg ik een e-mail dat we niet bij elkander paste omdat we verschillend waren
Na een paar dagen van bellen nam ie de telefoon weer op en kwam ier weer langst.
Dan kreeg ik weer een mail van "ik en Lea zijn terug samen", het was weer één van zijn mindgames, maar ik mocht geen contakt met mannen want ik was van hem.Hij was ziekelijk jaloers, zijn valse beschuldigingen dat ik met iemand ander was gaan slapen was ook één van de redenen om me een paar dagen te negeren
Ik kan niet zeggen dat hij ooit lief was voor me, hij brulde tegen me, ik moest me gelijk een slet gedragen, hij gebruikte me gewoon voor zijn seksuele driften.Hij was de Meester.Ik moest hem dienen.
Ik deed alles voor hem, ik kookte voor hem zodat zijn diepvries gevuld was, hij belde toen ie van zijn werk kwam dat ik een pizza moest bestellen, alles op mijn kosten.
Op een gegeven moment liet ie weten dat hij een schuld had openstaan bij de belastingen en ik flapte eruit van ik zal je dat wel voorschieten.
Ik deed het, het ging sindsdien 2 maanden zonder het aan en uit spelletje,
Ik ondervond ook dat hij dikwils op een zielige manier zei dat er kosten aan zijn wagen waren, of dat hij een boet had gekregen omdat hij verkeerd stond geparkeerd terwijl ie op bezoek was bij me.
Dus ik vermoedde toen ook al dat ie uit was op een zakcentje van me
Ook ondervond ik dat hij steeds meer onbereikbaar was via gsm op de dagen dat hij niet moest werken.(hij was het toen al aan het lijmen met Lea)
Hij cancelde steeds meer onze afspraak en ik kon heb gewoon niet bereiken.
En hij belde me bijna nooit...
Nu een 4 tal weken geleden kreeg ik een mail dat ik hem beter kon vergeten en noemde excusses op die echt op niets slaagden.
Die avond belde ik naar hem en hij liet een Nederlandse vrouw opnemen, hij was er blijkbaar een feestje mee aan het bouwen en hij was echt ruw en sarcastisch ik vroeg of hij nu nog van plan was van mijn geld terug te geven, hij zei dat hij van geen geld wist.
Wat ik niet wist is dat hij terug met Lea is, ik ben het te weten gekomen via via , hij wilde niet dat ik het wist.en die list van die Nederlandse vrouw was een truk om me in het ongewisse te houden, zodat ik zou denken dat hij met die Nederlandse is.
Een maand lang heb ik hem proberen te bellen sms'ssen en mailen, hij reageerde gewoon niet, nu liet ik in een mail weten dat ik wist dat hij terug met Lea is en ineens kreeg ik reactie van hem.
Hij sms'te me dat hij een sleutel van mijn app. heeft laten bijmaken..
Ik heb ondertussen een advocaat onder de arm genomen om mijn geld terug te eisen, hij ontving een brief van mijn advocaat en belde me die nacht, en probeerde ie me over te halen dat als ik die advocaat van zijn nek haalde dat hij dan terug met me zou beginnen, en hij ontkende dat hij terug met Lea is.Ik liet hem weten dat ik gewoon mijn centen terug wil en voor de rest hem los wilde laten.En dit terwijl zijn vriendin boven in bed lag.
In heel dat jaar dat we met mekaar omgingen zijn we geen ene keer samen buiten geweest, hij kwam alleen hier voor zijn noden.
Ik was en ben nog steeds stapel op hem. Ik koester nog steeds de hoop dat hij na een paar maanden terug zou komen naar me. Ik weet dat ik hem moet lossen,
Nu heeft hij zelfs Michel ook laten vallen op een boertige manier, Hij wil niet meer lastig gevallen worden door Michel of mij, en heeft nu een ander telefoonnummer genomen. Hij zal nu wel heel gelukkig zijn en het zal nu rozegeur en maneschijn zijn tussen hem en lea.
Hij heeft nu terug het luxeleventje van voor de breuk, reisjes,hij kan nu zijn geld terug investeren in materiaal voor zijn studio, veel uit eten gaan enzo. zijn financiele zekerheid is terug hersteld.
Kortom terug het bon vivnant leventje van voor de breuk. Want zijn vriendin is eigenares van een goed driaaiende taverne. Denken jullie dat in dit geval zijn relatie met Lea nog sterker zal zijn na die breuk van 8 maanden, en dat hij zijn beloftes gaat waarmaken tegenover Lea, omdat ie nu hij 39 jaar is tot het besef is gekomen dat hij zich eindelijk wil settelen.

Kan misschien heel lelijk zijn van me, maar ik hoop dat zijn relatie op de klippen loopt en dat Lea terug weg gaat van hem, en dat ik hem dat een peopje kan later ruiken als ie ooit terug contakt met me opneemt.
Sorry dat mijn verhaal zo lang is, maar ik wilde jullie een schets van de historie geven.
Bedankt voor het lezen en voor de steun want ik heb het nodig.
Groeten A

afbeelding van geraldine

Ik snap werkelijk niet dat

Ik snap werkelijk niet dat je hem terug wil!
Hij heeft je niets gegeven en alleen slecht behandeld.
Wat ik uit je verhaal lees is dat hij alleen seks met je heeft gehad. Nou dan heb ik nieuws voor je: er zijn veeeeeel meer mannen die dat wel willen. Daarvoor hoef je niet zo'n hufter als hij te nemen.

Je schiet hier echt niets, maar dan ook echt niets mee op, behalve erg ongelukkig worden. Tenzij je dat wil natuurlijk.

Geraldine.

afbeelding van berrie

waarom.... ?

Hoi A,

Ik heb je verhaal gelezen en iedere keer bleef mij de vraag lastig vallen van 'waarom inversteerde je zoveel in hem?' Nu is het wel zo dat ik een geval ben van 'de pot die verwijt dat de ketel zwart ziet' Maar goed, al ondervindende leert men Glimlach Maar waar ik op doel is het financie?ɬ´le gedeelte. Ik bedoel dit niet lullig overigens hoor, maar het komt een beetje op mij over alsof je maar geld bleef geven en de dingen deed die hij graag wilde om hem niet kwijt te raken. Ik begrijp goed dat je deed goed te doen hoor, maar zoals ik het ook lees heeft ie wel de lusten willen nemen maar niet de 'lasten' En idd zoals geraldine ook al aangeeft, er zijn veel mannen die wel zo'n vrouw willen hebben. Beetje bijstand van een vrouw in sex en geld.. en dan ook nog alleen wanneer het hem uitkomt.

Maar ja zoals je zelf ook al aangeeft hou je van hem, en dat stuurt geen mens met buiten je zelf met woord en daad. Maar misschien heb je iets aan een vraag van me waar je eens over na moet denken. Je hoeft er geen antwoord op te geven t.o.v. ons hoor, alleen maar over nadenken. de vraag is al volgt 'Heb je er vertrouwen in dat jullie samen oud worden?' Als je hier ook maar ergens in twijfelt dan zou ik toch echt even flink achter mijn oor krabben meis...

Maar buiten dit al.. sterkte en succes met het geld terug krijgen, maar val alsjeblieft niet voor zijn gefakede liefde. Want dat zal hij waarschijnlijk gaan gebruiken om je tot het stoppen van de advocaat te 'dwingen'.

Gr Berrie

afbeelding van loulou

Een jaar van swingemotions

Ja hij probeerde het trouwens om me de advocaat van zijn nek te halen, dat hij dat terug zou langstkomen.
Idd ik hou heel erg van hem,ik kocht zijn liefde, hij kwam hier alleen maar om te seksen en zijn roes uit te slapen.

Berre

Op een keer belde ie me 's nachts dat ie zou langstkomen omdat ie in de geburen was en vroeg op een dominante manier of ie cigaretten in huis had, ik zei neen , hij zei ga er dan maar kopen en ook bier, ik vertelde hem dat de nachtwinkels dicht waren en hij brulde ga cigaretten halen,
Een half uur daarna belde ie me terug om te zeggen dat ie maar naar huis is gereden.
Berre denk jij dat die relatie dat hij nu terug heeft met Lea zal blijven duren?
Hij heeft ze terug kunnen winnen, zou zo een man kunnen liefhebben?

afbeelding van berrie

'kunnen liefhebben' ?!

Tja vreemde opening, maar is 'kunnen liefhebben' en 'willen liefhebben' niet onlosmakelijk met elkaar verbonden? jij hebt lief, en hij wil lief 'hebben' En dat hij bij Lea zit nu zal zijn reden wel hebben. Ik kan natuurlijk niet vertellen wat hij voelt en wat hij doet. Maar je moet niet nadenken over de vraag of hij haar kan liefhebben, je moet je afvragen of hij jou kan liefhebben. Ik denk dat je dit antwoord zelf wel weet. Doe hier eens iets mee, dan krijg je waarschijnlijk alle antwoorden op je vragen die je hebt.

Liefhebben doe je.. of je wilt of niet. Alleen of dat altijd naar de juiste persoon is???

Daar kom je vanzelf achter...

Gr Berrie

afbeelding van loulou

Tweede kans

Berre,

Ik heb vernomen via via dat Tino al terug bezig is met vrouwen te versieren om ze in bed te krijgen.
Ik ben blij dat ik niet in Lea haar schoenen sta, als je een tweede kans krijgt en je heb echt die persoon lief, dan doe je zoiets niet.
Ik weet dat hij me niet lief had, ik was een gebruiksvoorwerp, en nu ik er niet meer ben, zoekt hij een andere minares.
Onverbeterlijk noem ik dat

Bedankt voor je reactie en steun Berre
Gr A

afbeelding van loulou

Hoelang gaat het nog duren eer ik erover ben .

Hoelang gaat het nog duren eer ik erover ben, ik vind het zo moeilijk te apprecieren dat ie totaal uit mijn leven is, hij heeft nu zelfs een ander telefoonnummer genomen.
Vroeger ontving ik 's nachts meestal telefoon van hem, nu niets meer, alles is dood aan zijne kant, geen teken van leven.Ik voel me zo ver weg van hem, terwijl ik weet dat ie achter de rug van zijn vriendin Lea ( waar ie zo gezegt voor gestreden heeft om ze terug te winnen )nu al nieuwe afspraakjes is aan het maken met een andere vrouw en het waarschijnlijk niet daarbij zal blijven.
Moet ik jaloers zijn op Lea, of ik weet het niet meer, ik hoop dat dit nare gevoel over gaat en dat ie me totaal koud laat

afbeelding van Ikke78

Daar is geen bepaalde tijd

Daar is geen bepaalde tijd aan verbonden, dat is per persoon verschillend...
Ik denk wel dat jij hem nog op een aardig voetstuk hebt staan, waardoor het verwerken ook niet makkelijker wordt.
Je zegt dat je nog stapel op hem bent he? Kan jij stapelgek op iemand zijn die nooit lief voor je is geweest? Die mindgames met je speelde? Die je zovaak pijn gedaan heeft? Die niet 100% kan kiezen voor jou? Die geen problemen heeft om te bedriegen en liegen? Die gewoon zijn vrouw en jou bedonderde? Die je eigenlijk alleen maar gebruikte om z'n kwakkie te lozen?

Sorry, maar ik wordt er pissig van.... Hoop heel erg dat jij dat ook snel zal doen, gaat het verwerken meteen als een speer vooruit hoor!

afbeelding van loulou

Dat ook nog

Nu wilde ik hem een e-mail sturen nu krijg ik de mails terug omdat hij zelfs zijn telenetadres veranderd heeft.
Ik kan hem niet ook al niet meer bellen omdat hij ook een ander nummer heeft.
Dit doet echt wel pijn hoor

afbeelding van Janneke82

Inderdaad

Hoi Ajsun, dat ik inderdaad wel heel laf van hem, je zo totaal uit z'n leven sluiten...niet echt eerlijk, want je hebt op zich ook nog wel recht op een periode om alles te verwerken en af te sluiten..!

Liefs Janneke

afbeelding van loulou

Dubbelleven

Ik denk dat hij gewoon bang is dat zijn vriendin het te weten gaat komen, en terug zal gaan twijfelen nu ze hem een nieuwe kans heeft gegeven, zij kan toegang hebben tot zijn mailbox als zijne pc aanstaat.
Nu maakt ie afspraakjes met een andere vrouw via een hotmail-adres en een valse naam, zodat die date nooit iets zal te weten komen van zijn thuissituatie, Hij zal nu wel veel subtieler te werk gaan dat zijn vriendin en zijn date niets van elkanders bestaan te weten zullen komen, en hij rustig een dubbelleven kan leiden.

afbeelding van loulou

Ik kon het echt niet laten

Hey
Toen ik Tino vandaag een mail wide sturen kreeg ik die mail terug, en ja, hij heeft idd zijn pandara-emaaiadres verandert.
Nu heb ik naar telenet gebeld en kon het toch krijgen,
Gewoon door het feit dat ik nu nog een grotere afstand voel tussen hem en mij omdat ie zijn emailadres veranderde, heb ik hem in mijn zwakheid gemaild naar het nieuwe emailadres.
Dat ik alles zal afblazen advocaat en dergelijke , ik weet het, ik ben zwak maar ik smacht zo naar een beetje aandacht van hem, ik zou een gat in de lucht springen mocht hij me bellen , ik kan hem ook al niet meer bereiken via telefoon , hij heeft volgens mij een andere simkaart gekocht, terwijl zijn abbonnementsnummer nog actief is maar hij gebruikt het al sinds een week niet meer. en dat doet zo een pijn. dat hij echt wegloopt van me,
Sorry voor mijn zwakte

afbeelding van Woeter

Sorry?

Je hoeft hier geen sorry te zeggen hoor... je moet sorry tegen jezelf zeggen!
Lees de reacties hierboven nog eens door. Je houdt jezelf voor de gek lieve ajsun! Het is tijd om zelf de touwtjes in handen te gaan nemen meid, je moet je niet meer vastklampen aan die enorme KL**TZ*K!!

Zet 'm op!

afbeelding van mira1967

Blijkbaar vinden exen het

Blijkbaar vinden exen het wel makkelijk iemand die in hun ogen zeurt of misschien wel de waarheid vertelt af te blokken en zo snel mogelijk uit hun leven te wissen. Want de waarheid willen ze niet horen,stel je voor dan moeten ze toegeven dat ze ook fouten gemaakt hebben. Nee dan is het toch veel makkelijker om alle contact te verbreken. Uit het oog uit het hart, alleen exen ook jullie krijgen de bal nog wel eens teruggekaatst en dan staan ook jullie er alleen voor. Als je ex zo doet kun je daar niets aan veranderen hoe moeilijk het ook is. Ik kan me niet voorstellen als iemand echt van je houdt dat je dan zo kunt doen, maar ja het gebeurt helaas wel en niet alleen bij mij als ik dat hier zo lees.

Liefs Mira

afbeelding van Freespirit

Beste Asjun, Ik geef

Beste Asjun,

Ik geef regelmatig commentaar op schrijven,(zie mijn blogs) maar helaas door een storing kan ik niet veel tekst neerzetten.Maar ik had al een heel antwoord voor je klaar om te posten maar helaas gaat dat niet, ook niet via pb`je (te veel tekst)
Als je mijn bericht wil ontvangen dan moet dat via gewone (hot)mail
dat je kan geven via pb aan mij, ok? Aan jou de keuze:-)

groetjes Free Spirit
Ik ben slechts jou in een andere vorm...

afbeelding van jitske

Arm meidje! Wat ben jij op

Arm meidje!

Wat ben jij op een heel lelijke manier misbruikt! Zo beginnen loverboy's ook volgens mij!

Je ziet dat zelf ook wel, alleen je gevoel wil nog steeds die bevestiging van die rare verslaving aan hem...
Je kreeg toch al bijna niets liefs, alleen vernedering en minachting..
Eis je geld terug, en laat hem uit je leven en gedachten. Hoe zwaar dat ook zal zijn. Wees blij dat hij geen contact wil...maar let op dat hij weer contact met jou gaat zoeken als hij weer ergens gedumpt gaat worden!
Zo'n man laat een spoor van ellende achter zich, hij zal nooit gelukkig zijn, met niets of niemand, daar hoef jij je geen zorgen om te maken!

Zorg maar goed voor jezelf!!!

Heel veel kracht en sterkte!!!

afbeelding van loulou

Ik vooel me zo ellendig

Tino had zich (ongv. 6 mnd geleden)eens op een datingsite gezet onder de naam tommy, nu ik had daarop een vals ID gemaakt zodat ik in contakt zou komen met hem (omdat hij me toen weer negeerde)en idd de vis beet.
Ik mailde hem verschillende keren en hij had het toen nog niet door dat ik het was,.
Dan waren we aan het chatten , ikke dus onder dat vals iD AN en tino onder de naam Tommy,
Aan de hand van den chat kreeg hij wantrouwen en begon hij te vermoeden dat ik het was, maar had toch geen zekerheid daarna bleven we mailen omdat ik iemand anders liet inspreken onder de naam AN op zijne voicemail zodat zijn vermoeden zou verdwijnen
Nu toen hij het een 6 tal weken geleden gedaan maakte met me begon ik terug te mailen (onder vals ID AN) naar zijn alternatief Tommy adres en hij stuurde die maails steeds onbeantwoordt terug.En hij mailde "Ik heb je IP adres laten na checken en binnenkort weet ik wie je bent",
Daarop had ik met het Valse ID op gereageert van "je kent met toch ik ben AN"
Daarna een week geleden met het valse ID AN vroeg ik hem om eens een avontuurtje te hebben , toen reageerde ie en mailde hij "waar en wanneer" . daarna vroeg ie foto's omdat ie niet meer wist hoe ik (valse ID An) er uit zag;
Dan mailde hij "je maakt ?ɬ©?ɬ©n fout ajsun ...je IPadres Tino"
Daarop reageerde ik zodat het nog geloofwaardig zou overkomen ,Ik kan hier nier meer volgen wie ben eigelijk en wat bedoel je met ajsun of hou je me hier voor de gek ik ben AN"
Daarop reageerde hij " het was maar om zeker te zijn , zou ik je telefoonnummer eens kunnen krijgen dat kunnen we eens afspreken"
Ik ging een nieuwe simkaart kopen en gaf hem daar het nummer van, ik had hem in een mail onder valse ID An gevraagd op te sms'ssen omdat ik zogezegt niet kan antwoorden omdat het heel druk is, ( met de hoop dat hij dat zou doen zodat ik zijn nieuw nummer zou hebben )Hij heeft er tot nu toe nog niet naar gebeld en toen ik hem daarna terugmailde om foto' zodat ik (An) een beeld van hem kon vormen , mailde hij terug van " raar dat je een avontuurtje wilt met iemand waar je geen beeld van hebt.
Die zaken doe ik zodat ik toch nog wat contakt met hem zou hebben, nu hij heeft zijn pandora adres veranderd omdat zijn vriendin toegang heeft tot die mailbox (vermoed ik)
Denken jullie dat hij wantrouwen heeft en dat hij weet dat ik het ben die hem mail,
En waarom reageert hij er dan op als hij weet dat ik het ben.Of heeft hij twijfels en wil ie zeker zijn dat het een echte persoon is om een avontuurtje mee te beleven achter zijn vriendin hare rug.
En waarom blijft ie dat alternatief tommy adres bezoeken ,
Graag jullie reactie

afbeelding van Freespirit

Beste Asjun, Ik wil je wel

Beste Asjun,

Ik wil je wel antwoorden, maar door een storing kan ik niet genoeg tekst opschrijven( webmaster van deze site zou dit probleem nakijken)
Ik heb zoals ik al zei in mijn eerdere post, een antwoord voor je klaar maar kan dit alleen via gewone mail naar je sturen..Mijn antwoord is te lang om hier te plaatsen, helaas...wederom aan jou de keuze.

groetjes Free Spirit

Ik ben slechts jou in een andere vorm...

afbeelding van loulou

Vandaag heb ik het toch echt wel moeilijk hoor

Hetgeen waar ik het moeilijk mee heb is het nooit meer zien van hem, dat hij me voorgoed gewist heeft, Ik weet van zijn vriend Michel dat hij voor de breuk met zijn vriendin er ook vrouwen op na had en ze dan na een paar weken dumpte. Waarschijnlijk omdat het te warm werd aan zijn schenen en omdat zijn vriendin Lea het te weten zou komen. Hij heeft de reputatie van egoist te zijn, Michel heeft me destijds genoeg verwittigt en nu heeft hij zelfs ook problemen met Tino omdat hij zijn afspraken ontrent hun electroproject niet nakomt.
Het feit dat ik voor hem niet meer besta, als alleen nog maar een storend lastig element dat problemen tussen hem en zijn vriendin kan veroorzaken en waar ie zo vlug mogelijk van af wil.
Het feit dat ie vermoedt dat ik het ben die mail naar hem via die AN is dat omdat ie me wil pesten op die manier of om me uit mijn tent te lokken zodat ie me kan aangeven op stalking?