een nieuw jaar

afbeelding van pinda020

Net zoals een ieder ander hier op deze site hebben we allemaal een jaar vol ellende achter de rug.
Nu kunnen we 2 dingen doen, stilstaan en steeds maar achterom kijken hoe het nou allemaal zou kunnen zijn, of de toekomst tegemoet lopen en alles wat op je pad komt met open armen ontvangen.
Ik heb besloten om het 2e te gaan doen , ik heb genoeg omgekeken en ben er niets mee opgeschoten mijn ex is vrolijk met haar nieuwe vriend een leven aan het opbouwen voor zover ze het beidde kunnen. en ik heb de hele tijd maar van de zijlijn toe kunnen kijken hoe ze keer op keer deze gast kansen gaf om te verbeteren, die ze mij nooit heeft gegeven not one single chance. Maar goed ik heb het geaccepteerd (was niet makkelijk) dat ze dus niet genoeg van mij hield om de "relatie" die we hadden een eerlijke kans te geven ik stop met het denken hoe het had kunnen zijn.
Ik gun haar al het geluk van de wereld met die gast maar mezelf gun ik het meest om gelukkig te worden met wie dan ook in mijn leven komt in het nieuwe jaar.
Ik heb rustig de tijd genomen om alle verhalen van haar en hem in me op te nemen en zo uiteindelijk erachter te komen dat mevrouwtje geen ene donder om mij had gegeven in al die jaren, en geloof mij ik ben echt wakker geschud ze is het allemaal niet waard laat ik het anders zeggen NIEMAND is het waard om je leven stil te laten zetten.
Later wil ik terugkijken op mijn leven en kunnen zeggen ik heb geleefd zoals ik dat wil en ben gelukkig geweest met de beslissingen die IK genomen heb en niet met de beslissingen die anderen voor me hebben gemaakt.

Ik lees vaak en geloof me ik dacht precies zo , dat er nooit iemand anders zou kunnen zijn die mij zo gelukkig maakt behalve zij , nou daar kom ik wel op terug want ik ben niemand tegen gekomen maar ben gelukkig met mijzelf geworden en daar geniet ik van, en op n dag zal ik dat met iemand anders delen maar tot die tijd i'll be happy on my own.

Het is heel moeilijk om niet meer "samen" te zijn maar ik kan en wil niet meer de "zielige" partij zijn tuurlijk heeft ze me erg veel pijn gedaan maar de toekomst zal als je het zelf wil alleen maar beter worden en als de andere partij er dan achter komt dat ze de verkeerde keuzes hebben gemaakt dan beseffen ook zij hoeveel pijn ze ons hebben aangedaan. Maar ga niet zitten wachten leef je leven doe je ding aan alle ellende komt ook een eind en wat is nou een betere tijd dan het nieuwe jaar vers te beginnen.

Ik wens een ieder van jullie een heel gelukkig gezond en vooral liefdevol nieuwjaar toe en dat het leven ons allen toelacht.

Pinda020

afbeelding van odie

vooruit kijken en bezig zijn met het nu!

Dat is ook het belangrijkste wat je kunt doen! Met jezelf bezig zijn, met het nu bezig zijn en niet achterom kijken. Hartstikke goed van je pinda020 ik doe het ook! Wat heeft het voor zin terug te kijken op die 'mooie' tijden? Gelukkig zijn met jezelf, pas dan kan je weer geluk met een ander delen! Ook ik wens jou en alle anderen een nieuw gezond en bovenal LIEFDEVOL 2007 toe! Liefs Odie

afbeelding van peeeterke

als het enthousiasme maar niet verloren gaat

jaja ldvd is een lastige ziekte,
leef in het nu, ok, das waar,
want als je het verleden erbij haalt,
dan zou ik iedere vrouw wantrouwen,
is ze me al beu, of misschien morgen dan wel,
want in een flits is de liefde voorbij.
ik hoop dat iedereen hier bij ldvd bij
de volgende relatie wel vertrouwen vindt.

afbeelding van eeffie

Je kan allen vertrouwen

Je kan allen vertrouwen vinden als iemand het je geeft

Eeffie

afbeelding van Dinges

Precies Eeffie

Ja precies Eeffie,

En het is maar de vraag of we er vertrouwen in kunnen hebben dat die ander ons
het vertrouwen in de liefde terug zal geven..... zelf ben ik wat dat betreft nog een beetje sceptisch.

D..