Een stapje in de goede richting.

afbeelding van Carrie07

Vandaag heb ik hem gezien, en dat was heel fijn. Rond 2 uur is hij naar mijn huis gekomen, we hebben niet echt gepraat over ons, we hebben lekker naar een muziekje geluisterd en zijn samen in slaap gevallen op de bank. Gewoon handjes vast, knuffelen en that's it.

Later zijn we een klein stukje gaan wandelen en toen is hij weer naar huis gegaan. We hebben maximaal 30 minuten gesproken over alles. Hij zegt dat zn gevoelens wel veranderd zijn in de afgelopen twee weken, dat hij mij mist, maar dat hij meer zn maatje mist dan zn vriendin. Maar aan de andere kant als hij mij zo ziet dan wil hij wel weer echt samen zijn. Alleen de twijfels zijn nog wel te groot, hij kan me nog geen commitment geven. Het ene moment wil hij bij me zijn het volgende moment is hij gelukkiger zonder mij.

We hebben afgesproken elkaar wel af en toe te zien, niet frequent omdat dat het voor hem onmogelijk maakt om zijn gevoelens op een rij te krijgen.

Deze week zien we elkaar niet. Ik denk misschien over 1,5 week weer. Hij wil wel graag contact houden in de tussen tijd, maar aan de andere kant zegt hij beter aan zn gevoelens te kunnen werken als we elkaar niet spreken. Dus het is nu verwarrend wat ik moet doen. Bjm gaf me de tip om aan zijn wensen te voldoen; maar het bovenstaande maakt het verwarrend want feitelijk heeft hij twee tegenstrijdige wensen, ik kan onmogelijk aan beide voldoen.

Ik denk dat we de leuke dingen weer moeten gaan doen, maar ik wil niet alleen afgezaagd naar een restaurant oid. Iemand nog leuke tips, iets wat gewoon kan op een date, dus geen weekendje weg, want dat stadium zijn we nog lang niet.

afbeelding van Teigetje

Wensen

Hoi,

Van mij alleen een kleine hint over wat te doen, hem wel of niet spreken. Ik zou zeggen, volg je eigen hart daarin. En dan niet voor hem denken. En mocht je contact willen opnemen zou je eerst kunnen kijken of je iets wilt halen of brengen.
Succes!

Teigetje

afbeelding van liekje.1982

Carrie07

Hoi
Misschien naar de bioscoop gaan dan nog even samen wat drinken.
Naar de dierentuin gaan of kijk eens op www.leukedingendoen.nl

Succes,

afbeelding van bjm

@carrie 07

hij heeft tegenstrijdige behoeftes..dat valt wel mee..hij wil rust, hij wil kunnen nadenken....hij wil bij je zijn, maar ook weer niet...
draai het om ! probeer er achter te komen via wat hij zegt niet te willen naar wat hij wel wil !
wat heeft hij gezegd ?
hij wil niet praten over de relatie, niet over de toekomst met jou of zonder jou, geen moeilijke waarom vragen moeten beantwoorden, niet geclaimd worden, geen verwijten herken je hier iets van ?

wat wil hij wel ? wat denk je ?
is het misschien : gehoord worden, begrepen worden , vertrouwen krijgen, steun, begrip, maar ook aanraking, warmte, knuffelen, maar niet meer dan dat.....aandacht ?
zijn maatje wil hij terug ! met wie hij kan lachen, met wie hij plezier kan maken !

maar dan wel de aandacht die bij hem zelf vandaan komt ! gegeven als hij er gelegenheid toe geeft ! en doe verder vooral als in het begin van jullie relatie !

sterker je wilt tips over dagbesteding ? wat deed je toen ? toen je elkaar net kende , waar ging je toen heen / natuur, bos, duinen, strand ? romantische plekken ? of elders !

groetjes
bjm