een stom zinnetje

afbeelding van Zwelgje

Er is steeds 1 zin die mijn ex zei die steeds in mijn hoofd blijft hangen : " ik heb vaak gedacht ik heb alles een lekker wijfie met lang blond haar een leuk huis, maar eigenlijk had ik helemaal niets." Grrrr... deze zin moet uit mijn hoofd. Net of hij alle leuke momenten is vergeten.

afbeelding van steenbok

op "delete" drukken, helpt da

op "delete" drukken, helpt dat? Zou moeten h?ɬ©!

afbeelding van wilanoblijven

ivm stom zinnetje

Ik zou er niets van aan meer proberen te trekken. Hij heeft het ook vast gezegd in een vlaag van woede. Niet slim, maar soms doen mensen domme dingen.

afbeelding van kaatje1981

onze exen kennen elkaar toch niet he

Hey zwelgje

Onze exen lijken wel broers ofzo.
Mijn ex heeft een ander en ik nu ook maar toen hij dat te horen kreeg begon hij dat hij nog nooit zo gelukkig geweest is en dat de sex goed was enzo. Wat moet je daarmee. Je kunt het je heel erg aantrekken en je leven erdoor laten vergallen of je kunt gewoon proberen je er niks van aan te trekken. Laat het hem niet merken dat je het een rotopmerking vond want dan geef je hem zijn pleziertje. Ja zo zit het en dat is heel lullig maar toch.
Tuurlijk weet ie de goede momenten nog maar als ie dat tegen je zegt dan laat hij merken dat hij nog met jou bezig is en dat is zwak (volgens hem dan) dus lost hij het zo op.

Ik wens je veel succes toe en aub denk er niet te veel over na he

liefs kaatje

afbeelding van Goldie

Soms zijn mannen onbegrijpeli

Soms zijn mannen onbegrijpelijk stom. En dan zeggen ze ook stomme dingen. Probeer niet alles heel letterlijk te nemen en erover na te denken. Hij staat er waarschijnlijk heel anders in. En pijnlijk maar waar denkt hij daarbij niet aan jouw gevoelens.
Ik ben overtuigd dat er ook normale, leuke mannen ergens zitten die dat wel kunnen.

Heel veel sterkte..

Goldie

afbeelding van steenbok

Ik vind mezelf best normaal,

Ik vind mezelf best normaal, en zelfs met momenten leuk, het nadeel is, dat je dan weer gekwetst wordt door vrouwen die "onbegrijpelijk stom" kunnen zijn . 't Is maar hoe je het bekijkt h?ɬ©!

(een gevoelige) steenbok

afbeelding van Goldie

Sorry hoor, gevoelige steenbo

Sorry hoor, gevoelige steenbok. Ik geef meteen toe dat vrouwen ook stom kunnen zijn! Vraag me weleens af of het wel de bedoeling is dat mannen en vrouwen zich met elkaar mengen. We zijn zo verschillend! Heb het boek gelezen van 'mannen komen van mars en vrouwen komen van venus'en dat helpt enigzins wel.
Maar als je gekwetst bent, zeg je soms dingen die je niet meent, maar waarmee je dan de ander ok wilt kwetsen. je wilt dat hij voelt wat jij voelt. daarna is er zeker spijt. Maar wanneer een relatie uit gaat, lijkt dat dan niet meer uit te maken. de ander is ineens niet meer geinteresseeerd in wat jij vindt en voelt. Dat is het pijnlijke..

Sterkte verder!

afbeelding van grand marquis

kwetsbaar

Als je elkaar heel goed kent, ken je ook de zwakke plekken.
Als het dat tot een scheiding komt, komt er altijd zo'n beetje een strategie naar boven om een beetje zout op de wonden te doen.
Het is heel gemeen, ongeacht of het nu een man of een vrouw is die zich moet laten gelden.
Ik ben ook niet zo heel erg adrem.
Bedenk maar dat ook bij deze vrouw de sleur zal komen voor hem.
Nieuwe bezems vegen immers altijd schoon...
GM