Een zonnig weekend alleen

afbeelding van Qtie

Heb toch even een lastige dag... En gek genoeg komt dit door het mooie weer.
Ik heb zin om iets leuk te doen dit weekend, maar niet opnieuw op mijn eentje...
Heb veel vrienden en ben eigenlijk best wel een happy single, maar dit is even een moment dat ik het toch wat beu ben... dat ik terug verlang naar een maatje waar ik alle mooie momenten mee kan delen.

Wat het extra moeilijk maakt is om te zien dat al mijn vrienden en ook mijn ex dit wel kunnen doen. Die laatste verdient het niet, na wat hij mij heeft aangedaan. En wat mij nog het meest ergert is dat ik het gevoel krijg dat hij met mij te doen heeft, alsof ik de zielige ben die ocharme niet van het straat geraakt. "Want hij gunt mij het echt wel en wilt enkel het beste voor mij". Echt, ik kon hem de kop wel inslaan toen ik hoorde dat hij dat heeft zitten zeggen achter mijn rug om.

Vind het niet eerlijk dat dit bij mij niet lukt en bij anderen -die het in mijn ogen niet verdienen- wel (daarmee heb ik het dan niet alleen over mijn ex), ik begin dit steeds minder te begrijpen. Er is niks mis met mij: ik zie er goed uit, heb een mooie job, ben verstandig, grappig, leuk, ... En toch lukt het mij niet. De weinige mannen die zich al hebben aangeboden zijn op zich wel lief en zo, maar ik verdien toch iets beter.

Op sommige momenten ben ik zo gelukkig als single, maar dit is een dag waar het even niet mee zit... Ik heb het tegen enkele goede vriendinnen gezegd, maar daar kreeg ik geen gehoor, die begonnen integendeel zelfs te vertellen wat hun plannen voor het weekend waren.

afbeelding van waterman

Hoi Qtie

effe hart onder de riem hoor! Heel fijn weekend, met hele fijne dingetjes. Trek je wat minder van ex aan, he... Zoek wat andere happy singles... Ga daarmee leuke dingen doen Glimlach

Citaat:

Er is niks mis met mij: ik zie er goed uit, heb een mooie job, ben verstandig, grappig, leuk, ...

No worries hoor, dit is helemaal de juiste spirit. Er komen heus wel bruikbare kereltjes hoor. Die worden namelijk aangetrokken door dames die er goed uit zien, verstandig, grappig en leuk zijn.... Daar komen die kereltjes vanzelf op af hoor. Wacht maar rustig af, en ga door met je leven Glimlach

Sterkte, fijn weekend!
Waterman

afbeelding van Qtie

Dank je Waterman, al bij al

Dank je Waterman, al bij al heb ik een mooi weekend gehad! Een goede vriendin voelde aan dat ik het even moeilijk had en heeft mij opgepept.
Optrekken met andere singles is wat moeilijk gezien de meesten van mijn vriendenkring reeds een relatie hebben... Dat is het ook een beetje: ik "blijf over". Zal het er nog vaak moeilijk mee hebben vrees ik.

afbeelding van Lekkendhart

Herkenbaar

Ik deel je gevoel. Vooral met de zon erbij wordt het gevoel weer heftiger.