Eens een leugenaar...

afbeelding van Rodeo

Wat scheelt er toch met die ex'en?

Pathologische leugenaars zijn het. Ze krijgen gevoelens voor iemand, en al hun slechte karaktertrekken vieren hoogtij. Ze liegen, bedriegen, verraden, doen pijn, verwensen... Je leest het hier bij iedereen... en ook bij mij.

Gisteren een avondje studentencafé, zoals gewoonlijk zit zij daar ook... en haar rebound uiteindelijk ook. Ik ben met een goede knappe vriendin afgekomen, om eventueel ook een beetje haar ogen uit te steken Glimlach Ging er héél joviaal mee om Knipoog

De avond begint goed. Heb me echt rot geamuseerd.
Ergens tussenin nog gesprekje met haar gehad. Haar gezegd dat ik blij ben dat we het zo waardig afgesloten hebben, en dan nog beiden gezegd dat het nooit meer in orde zal komen. Ergens hard, maar goed. Ze vind dat er té veel is gebeurd (ja haar eigen stomme schuld, ze moest maar niet met andere venten naar bed gaan en liegen enzo).
De rebound zit daar op een kruk zielig en alleen te wezen, ze spreken ganse avond niet met elkaar.
Op het eerste zicht bleek te kloppen wat ze me bij het mooie afscheid enkele dagen ervoor heeft gezegd : er is helemaal niets meer gaande tussen hen. Ze heeft geen gevoelens, ze zouden zelfs nog geen seks hebben gehad.

En opeens gaat ze 5 minuten babbelen met hem, en gaat ze door met hem. Zakje pakken, weer lekker gaan 'slapen' zeker. Ze vraagt nog een homo-vriendje van haar (vrij opvallend eigenlijk) om mee te lopen, duidelijk om te doen alsof ze niet met hem alleen zou doorgaan.
Waar is dat wicht eigenlijk mee bezig?

Buiten nog discussie met haar gehad, en weg was het waardige afscheid. Ze noemt me terug een stalker, ik haar een pathologische leugenaar. Rebound guy nog toegeroepen "veel geluk ermee".

Ik uiteindelijk bij goede knappe vriendin gaan slapen, is wel wat gebeurd. Dat was wel plezant Glimlach
Fuck it. Wat ben ik blij dat ik er vanaf ben.

Nu komt de nieuwe fase : accepteren dat ze liegt en liegt en liegt, en leren geen pijn meer te voelen uit haar leugens. Die leugens mogen me niet meer deren, mogen me niets meer schelen. Het mag me geen rotte moer meer uitmaken wat er nu juist gaande is tussen haar en rebound. Het mag me geen rotte meer meer uitmaken of ze me nu gedumpt en gepijnigd heeft om met hem te neuken of niet. De leugens.... ben ze zat, en haar erbij.

En dat het waardig afscheid nu weer naar de kloten is... het kan me niet veel meer schelen. Ze verdient geen waardig afscheid meer, daar heeft ze kansen genoeg toe gehad.

Zo, dit neerschrijven deed weer even goed.

Weer een pakje verder losgelaten...

afbeelding van Dirk30

Rodeo, Nu mijn mening.

Ok, rodeo nu mijn mening. Ik heb de indruk dat jullie nu na jullie waardig afscheid bezig zijn als klein kinderen te gedragen. Moet je nu echt die knappe vriendin gebruiken om bij je ex ergernis op te wekken? Denk je dat je ex dat niet doorheeft? Vrouwen zijn niet lomp hoor. Weet wat het probleem is?? Jullie zien elkaar nog teveel. Alles ligt nog teveel aan de oppervlakte. Als je elkaar constant ziet, kan je het probleem nooit echt laten rusten.
Ik begrijp je woede en frustratie wel hoor. Ik heb mij vroeger ook zo gedragen, met als gevolg dat het lang heeft geduurd eer ik alles kon laten rusten, en constant met woede en frustratie rondliep. Je kan mss wel zeggen dat je erover gaat zijn, maar is dat echt zo? Maak je jezelf niets wijs? En als dat niet zo is, geen schande, is ni meer dan normaal.
Ik heb het soms ook nog wat moeilijk hoor, ( constant het gevecht tussen hart en verstand, en dat voor iemand die mij heeft gebruikt!!!!) maar weet je wat ik tegen mezelf altijd zeg als ik het moeilijk heb:HET IS GEDAAN!! Ik zeg, roep dit met overtuiging.

Misschien kan je beter eens naar andere cafes gaan. Succes

afbeelding van Rodeo

lomp

Mijn ex is wel lomp hoor Tong

Maar ik ben ook lomp geweest. Je hebt gelijk. Zal dit spelletje in het vervolg niet meer spelen.

Enja, elkaar vaak zien op gezamenlijke feestjes op d'universiteit, dat is quasi onvermijdelijk hoor. Ergens zal ik het gewend moeten worden.

afbeelding van flower87

Rodeo Ik snap je frustratie

Rodeo

Ik snap je frustratie maar moet je daar echt een onschuldig meisje voor gebruiken??
Het klinkt misschien hard maar jij bent toch niet zo dat je iemand anders gebruikt om over je ex heen te komen he??dan speel je met de gevoelens...!!!
Dat is gewoon te Erg!!

En idd die exen van ons kunnen de klere krijgen!! Ze bekijken het maar!!

knuffel gianna

afbeelding van Rodeo

ooit mezelf terug id hand

Oh, dat meisje stelde het zelf voor hoor (om ex ogen uit te steken).
En met dat meisje kom ik heel goed overeen, wederzijds respect.
Ze weet wat ik voel, en hoever ik sta in m'n verwerkingsproces.

Dirk30 heeft gelijk, ik had niet met de gedachte mogen spelen m'n ex haar ogen ermee uit te steken. Het is moeilijk steeds die waardigheid te behouden. Zal er in het vervolg terug meer op letten.

Zal dit meisje ook zeggen dat ik dit spelletje ten aanzien van m'n ex niet meer wil spelen. Het wordt maar eens tijd dat ik dat nu helemaal achter mij laat.

Ooit heb ik mezelf terug volledig in de hand, nu duidelijk nog even niet... working on it.

Het blijft moeilijk.