Eerste keer liefdesverdriet

afbeelding van Mmmilou

Mijn eerste vriendje en ik, we zijn 3 jaar samen geweest tot hij het een tijdje geleden uit maakte. Het laatste jaar was sowieso een raar jaar waarin het vaak aan en uit ging. Nu is het definitief uit, eigenlijk was ik altijd degene die twijfelde maar nu wou hij opeens graag met andere meisjes zijn en vond hij mij toch niet meer zo leuk.
Ik voel me echt zo ongelooflijk ellendig, vooral savonds in bed. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit nog iemand vind waar ik me zo fijn bij voel.. Ik ben niet alleen mijn eerste liefde kwijt maar ook mijn beste vriend. Wat zal ik hem missen, hem even vast houden,samen lachen en samen huilen. Ik voel me zo leeg en alleen, ik kan me nu echt nog niet voorstellen dat ik ooit erover heen kom.. De gedachte dat hij nu met andere meisjes zal zijn voelt echt als messteek. Ik zou zo graag wille dat het goed komt en er samen voor vechten. Maar ik wil ook geen tweede keus zijn, vandaar dat ik er zelf een punt achter heb gezet. Ik ga m missen, mijn maatje, mijn liefje. Er is echt een stukje in en van mij overleden.

afbeelding van xnoahx

:-S

Same story here..

afbeelding van sxxxe

Ik heb hetzelfde gedaan als

Ik heb hetzelfde gedaan als jou. Al duurde mijn relatie wel een stuk korter als jouw relatie.
Hij was ook mijn eerste liefde en mijn beste vriend.
Het doet pijn om te weten dat ik allebei kwijt ben.
Ik wil dat een relatie van 2 kanten komt. Ik wilde er nog voor vechten, maar mijn ex niet, hij had al opgegeven.
Ik weet dat ik het verdien om een partner te hebben die voor mij en de relatie wil vechten.
Het heeft me moeite gekost en heel veel verdriet om te zeggen dat de relatie voorbij is. Iets waarin je geloofde is nu weg.
Het is nu een maand geleden, maar ik wil door met mijn leven en genieten. Gelukkig zijn.
Dit weekend heb ik definitief gekozen om verder te gaan. Niet te treuren en te wachten op hem.
Ik heb hem losgelaten.
Ik hoop voor je, dat je hem kunt loslaten. Hij is je eerste liefde, je zult hem nooit vergeten.
Maar denk er ook aan, hij heeft er voor gekozen om verder te gaan met zijn leven zonder jou. Dat is wat jij ook moet doen, voor jezelf kiezen. Het is moeilijk en je voelt je leeg. Maar er zijn genoeg andere leuke dingen in het leven.
Mijn besef kwam afgelopen weekend. Ik heb gehuild, maar ik weet dat het beter is. Het heeft mij ook tijd gekost om zo te gaan denken.
Neem je tijd en dan komt het allemaal wel goed Knipoog
Good luck!

afbeelding van Mmmilou

Ik vind het knap dat je t nu

Ik vind het knap dat je t nu al inziet! Het was bij ons al een keer eerder uitgeweest en toen ben ik echt door een hel gegaan.. Daar ben ik nu vooral bang voor. Ik vraag me ook echt af wat en hoe de beste manier is om het te verwerken. Hoe heb jij dat (zo snel) gedaan?! Respect! Glimlach