Eind goed ?? voor een deel zeker

afbeelding van Pba1211

Een korte rekensom :

na ruim een jaar de 1e breakup
2 mnd later ...yeeeaaah we zijn weer bijelkaar Glimlach
3 maanden verder... time put voor 3 maanden
3 maanden later ...yeeaaahhh we zijn weer bijelklaar..Knipoog
2 maanden later 2e breakup...
1 jaar en 3 maanden later...contact verbroker ...pffff

Noem het maar eigenwijs, dom, tegen beter weten in etc etc… toch door blijven modderen, want….echte liefde roest niet …toch…?

Ook veel gehoord, gelezen etc etc etc: het is veel beter om direct de lijnen door te knippen…pffff
Enfin bijna 1,5 jaar nadat het uit is, gisteren alsnog aangegeven geen contact meer te willen.
Het contact werd al moeizamer , minder vaak etc etc
Als we in gesprek waren ging al snel over dat wat ik verkeerd had gedaan, wanneer ik haar wees op haar uitdagingen dan was dat iets heel anders of een logisch gevolg van…..
Of ik er nu goed aan heb gedaan weet ik niet, had het anders gekund..? vast wel.. ik heb gekozen om het op mijn manier te doen en niet weer in gesprek te gaan ( geen zin meer in op dit moment)
Nu maar zorgen dat ik mijn rust in het koppie terug krijg en beseffen wat ik zelf graag wel ben en wil.

Als dan blijkt dat er nog weer een mogelijkheid in zit zien we wel weer, maar je zou zeggen dat je met 54 jaar toch wel iets anders in je vel zit dan met bv 24… …hmmm niet dus..
De rust gaat iig terugkomen en ik voel dat ik er goed aan heb gedaan, blij mee..? nee totaal niet, ze is voor mij beslist heel erg de moeite waard om voor te gaan, ook nu nog…!
Maar ik heb beseft dat ik er niet gelukkiger van werd zoals het ging, als blijkt dat we domweg niet (meer) bijelkaar pasten dan heb ik er heel erg veel van geleerd over mijzelf en relaties ed..
Dat koester ik enorm en ben daarom niet boos maar gewoon beetje verdrietig….
Dat mag want ik ben mens, ik wordt er veel sterker van en een fijner mens.

afbeelding van Max1974

Same old...

Liefdesperikelen zijn leeftijd onafhankelijk helaas... Je bent hooguit zelf wat wijzer en kunt het soms beter wegzetten. Wat je beschrijft is wel heel veel knipperlichtrelatie, wow! Echte liefde roest inderdaad niet. Mooi toch dat je van haar houd? Jullie waren blijkbaar niet 'compatible' genoeg. Dat gebeurt, daar kun je niets aan doen. Je zit in het 'staartje' en dat is natuurlijk nu ook moeilijk. Lees goed wat je zegt in de laatste 2 zinnen, want daarin schuilt de oplossing Knipoog

afbeelding van hortensia

@ Pba1211

"Mooi" verhaal, ik vind het getuigen van zelfinzicht en mooi geschreven ook. Iemand die er niet voor terug deinst om bij zichzelf naar binnen te durven te kijken om te zien waar zijn aandeel zit . Relativeren kan en zo goed en zo kwaad als het gaat emotioneel er vrede mee wil hebben.....mooi ! Op jou manier het probeert los te laten en ik denk persoonlijk ook dat dat de manier is om je weg te vinden . Qua gesprekken zat er geen stijgende lijn in , enkel verwijten en negatief terugkijken . Sowieso lijkt me dat niet iets waarbij je dan het gevoel krijgt de draad weer op te willen pakken, of beide zouden het moeten kunnen zien als opbouwende kritiek en dat ook zo willen ervaren , to change things for the better ...

afbeelding van Lovertje85

@Pba1211

Je mag trots zijn op jezelf.
Dat je zo'n stap genomen hebt.
Dat je besloten hebt dat het lang genoeg je leven beheerst heeft.
Dat je het heft weer in eigen handen hebt genomen.
Dat je voor jezelf gekozen hebt.
Dat je door wilt met je leven zonder de stress om die relatie.
Eerst een basis vanuit jezelf, en dan zie je wel wat het leven brengt.
Dat eeuwige aanmodderen gaat die relatie sowieso niet beter maken dan hij is....