einde kontakt

afbeelding van nicolien

Hallo allemaal,

Ik ben een vrouw van middelbare leeftijd, heb 2 echtscheidingen achter de rug en ben een aantal jaren single. Sinds mijn laatste scheiding heb ik veel gedate. Laatst maakte ik kennis met een man, we startten een intieme relatie. Echter hij wilde niet, dat ik bij hem thuis kwam, onder het motto dat zijn huis niet schoon genoeg was voor mij, ik heb luchtwegklachten. Hij had een hond, maar toen ik hem in het begin daarnaar vroeg, zei hij, dat die hond, evenals zijn zoon, bij zijn zus woonde en ik daarom wel met hem zou kunnen omgaan. Een dag of 3 na ons eerste intieme kontakt, ging ik ;s avonds onverwachts naar hem toe. Hij reageerde niet direct op de bel, ik ging naar de zijkant van het huis, daar was een schutting, hoorde een hond en dat er mensen binnen aanwezig waren (de achterdeur was open). Ik telefoneerde hem voor het eerst, had mijn nummer nog niet eerder bekend gemaakt. Hij kwam aan de voordeur en deed direct een jas aan toen hij mij zag en kwam naar buiten. Hij zei, dat zijn zoon en zus er waren, omdat zijn zoon psychische problemen had. Hij stelde voor een stukje met me te gaan lopen, hetgeen we even deden, de straat een stukje verderop. Ik stuurde hem terug naar zijn zoon en ging ontdaan naar huis, had deze situatie niet verwacht. Ik twijfelde aan de waarheid van zijn verhaal en was boos, omdat hij mij niet binnen liet. Daarop stuurde ik hem een bericht, dat ik ik ons kontakt wilde verbreken. Hij bleef me echter smsén, waarop ik een paar dagen later toch weer het kontakt met hem opnam. We hadden een paar leuke dagen. De laatste dag gezamenlijk was een dag naar de sauna. De volgende dag zou hij mij bellen, maar smste, dat hij het kontakt wilde verbreken en verzocht me niet meer te bellen. Hij bleef echter sms'en, waarop ik boos een sms verstuurde, dat hij moest stoppen met sms'en. Dat deed hij. Ik begon hem te missen, ging voor het eerst op zoek naar hem op de sporttraining, trof hem daar niet aan. Ik hem hem dat bericht en de dag erna nog een bericht gestuurd, maar ik hoor niets meer van hem. Ik vind het moeilijk mijn gemis boven te komen, vooral omdat ik totaal geen mensen in mijn omgeving heb voor afleiding. Ik sta helemaal alleen.

afbeelding van hortensia

@nicolien

Hoi Nicolien,
Ik kan er niets aan doen maar ik vind het beetje een vaag verhaal over die hond en de zoon wat allemaal bij zijn zuster zou wonen...maar moeilijk voor mij omdat hier vandaan te beoordelen of dat waar is of niet.

Eigenlijk dacht ik , wat ga je snel in die relatie, wat weet je eigenlijk allemaal van hem al voordat je daar een intieme relatie mee kreeg. Pas je wel goed op jezelf? je schrijft dat je al jaren singel was maar ook dat je niemand om je heen hebt. Is dit gemis nu echt het gemis van dit persoon of is het een algeheel gemis aan mensen om je heen en hou je je daardoor krampachtig aan iemand vast die het mss helemaal niet waard is ?

Pas goed op jezelf , leer iemand eerst goed kennen voordat je er een intieme relatie mee krijgt , sommige mannen maken misbruik van alleenstaande (eenzame ) vrouwen....
Ik hoop dat dit bij jou niet aan de orde is geweest, want dat is heel zuur .

Zelf zei je dat jij eerst het contact hebt verbroken , nu doet hij dit en wil jij toch wel weer contact....(?)
Kan zijn dat hij je even laat bungelen en straks weer opduikt, dan zou ik als ik jou was echt mijn vraagtekens erbij hebben en mss jezelf de vraag durven stellen of deze bedoeling van hem richting jou wel helemaal zuiver is.

Maar ik hoop oprecht dat ik er helemaal naast zit en troost je, dat zit ik wel eens vaker Knipoog

afbeelding van nicolien

reactie

Hallo hortensia,

Bedankt voor je reactie.
Ik had dus ook al mijn twijfels over zijn oprechtheid, weet nog steeds niet of het serieus was bedoeld. Zeker had ik het gevoel, gezien zijn toenaderingspogingen, dat hij zijn best deed kontakt met mij te krijgen. Stomverbaasd, en diep gekwetst uiteraard, was ik dan ook, toen hij mij niet binnenliet. Zijn verklaring achteraf was wel aannemelijk. Hij had altijd de juiste antwoorden klaar. Ik denk, dat het voor ons beiden moeilijk was om onze gevoelens de vrije loop te laten, vanwege die achterdocht van beiden. Helaas zal dat wellicht ook tot de ondergang hebben geleid.
Gezien privé-omstandigheden kunnen dergelijke opkomende verliefdheden al vrij snel stranden, bang als men is de controle te verliezen.

afbeelding van Lovertje85

@nicolien

Ik sluit me bij Hortensia aan. Het feit dat hij zo vaag doet over zijn huis enz en het feit dat hij je duidelijk liever niet aan de deur heeft zou mij persoonlijk een heel vervelend gevoel geven. Er is blijkbaar iets waarvan hij niet wil dat je het weet, of hij wil niet dat anderen van jou afweten. Blijkbaar heb je wel zijn adres, wat dan weer tegen dat gegeven ingaat.

Maar meid, even back to the case.... Als iemand jou echt leuk vindt, dan gaat iemand 100% voor jou, en dat is in deze relatie zeker niet aan de orde. Als hij 100% voor jou gaat doet hij niet geheimzinnig en vindt hij het altijd leuk als je langskomt, belt of smst. Er zijn in dit geval gewoon dingen die duidelijk niet kloppen, en dat gevoel heb je zelf ook zoals je aangeeft....

Dat missen is logisch... Hoort er ook bij... Als je een tijdje intiem met iemand optrekt is het logisch dat je iemand gaat missen. Misschien niet eens hemzelf, maar wel de intimiteit.... Dit is een kwestie van weer wennen aan de nieuwe situatie denk ik.... Dit gemis zal minder worden, en is misschien niet eens aan hem persoonlijk gelinkt.

Meid, wees blij dat dit op tijd afgekapt is. Continu twijfel en onzekerheid gaat op de lange termijn toch niet werken....

afbeelding van nicolien

reactie

Hallo Lovertje85,

Bedankt voor je reactie.
Hetgeen jij schrijft, is dus wat ik gevoeld heb. Hij ging waarschijnlijk (nog) niet 100% voor mij, maar hield reserves. Ik deed dat ook. Daarom zal het nu waarschijnlijk ook gestopt zijn. Misschien waren de twijfels op de lange termijn wel verdwenen, maar daar zal ik dan niet meer achterkomen, een relatie krijg je enkel door de inzet van beiden.