Eindelijk ben ik zo ver... denk ik

afbeelding van LauraH

Na maanden heb ik er een punt achter gezet. Maanden lang. Waarin hij me uitschold, waardeloos noemde, jaloers was op mijn vrienden, vriendinnen, leven, ambities en inzet, me heel vaak uit zijn leven heeft gezet, verdrietig maakte en noem het maar op. Hij was absoluut niet goed voor me. Niet een beetje. En ik wist dat hoor. Alleen ik bleef telkens maar terug gaan naar hem. Als hij weer contact met me zocht, stond ik die zelfde avond nog voor zijn deur. Om vervolgens weer genegeerd te worden de weken erop. Maar ik leefde telkens weer uit naar het moment dat ie weer contact met me zocht. Dan voelde dat als een overwinning, want dan miste hij me. Ik zocht nooit contact. Het ging altijd wel goed met me als ik hem niet sprak.

Tot afgelopen week. Toen heb ik voor mezelf besloten dat het echt klaar was nu. En ondanks ik er echt 100% achter sta, wil ik een soort van bevestiging dat dit goed is wat ik doe. Ik ga hem missen, dat weet ik nu al. Ergens voel ik me denk ik voorlopig nog wel tot hem aangetrokken. Maar gelukkig maakt hij me niet. Alleen die momenten samen waren wel fijn. Weegt alleen niet op tegen de 100 meer momenten dat hij me niet goed behandelde.

Anyway, ik moest mijn verhaal even kwijt. Iemand iets dergelijks meegemaakt? En doe ik er goed aan?

afbeelding van tomvk

Als je niet gelukkig bent,

Als je niet gelukkig bent, doe je er zeker goed aan. Hoef je niet aan te twijfelen Glimlach
Ze zeggen altijd dat de liefde een werkwoord is, maar volgens mij niet. Echte liefde gaat als vanzelf...
Ik vind het wel erg voor je als ik het zo lees, maar je komt er wel overheen! Het loslaten is soms moeilijk Knipoog

afbeelding van Ellie92

Jeetje! Wat zul je het zwaar

Jeetje! Wat zul je het zwaar hebben gehad met het maken van die beslissing. Het is nooit leuk om te doen, maar kies voor jezelf meid! Je bent het meer dan waard! Als jij denkt er goed aan te doen, is dat hoogstwaarschijnlijk zo. Niemand anders kan in jouw relatie kijken. Het is jouw gevoel en daarmee jou geluk. Niemand is het waard om zo naar beneden gehaald te worden, zoals is gedaan bij jou. Liefde draait om er voor iemand zijn en samen gelukkig te zijn. Je bent geen trekpop waar hij aan kan trekken wanneer hem dat schikt. Ik wens je veel sterkte!

afbeelding van waterman

Hoi LauraH

Citaat:

Iemand iets dergelijks meegemaakt? En doe ik er goed aan?

LauraH, ik heb nooit iets dergelijks zelf meegemaakt. Maar toch denk ik dat je er extreem goed aan doet. Als ik dit lees denk ik dat hij een volkomen ongeschikte vent voor je is. Hij noemde je waardeloos, hij schold je uit. Hij toonde zich respectloos naar jou toe. En niet een keer, maar meer dan 100 keer.

Daar moet een einde aan komen. En dat moet jij zelf doen. Hier een einde aan maken. Een definitief einde aan maken. Niet meer, nooit meer terug gaan naar zo'n vent. Hij heeft regeltje een overtreden. Hij toont geen respect voor jou. En regeltje een: toon respect voor je relatie, dat mag hij niet overtreden. En dat heeft hij wel gedaan. En daarnaast heeft hij ook nog een groot aantal regeltjes overtreden. Exit dus.

Wegwezen hier, niet meer omkijken. Je doet hier goed aan. Echt waar!

Zoek steun, zoek mensen tegen wie je kunt praten. Die je door de dipjes heerslepen. MAAR GA NIET TERUG NAAR HEM. Hij was niet geschikt voor je. Absoluut niet.

Heel veel sterkte!!!!!
Waterman

Citaat:

Hij was absoluut niet goed voor me. Niet een beetje. En ik wist dat hoor. Alleen ik bleef telkens maar terug gaan naar hem. [...] Het ging altijd wel goed met me als ik hem niet sprak.

Is dat eigenlijk niet voldoende reden?