En weer die onzekerheids molen in.... help

afbeelding van Trustinangels

Gisteren uit gegaan met een vriendin. Ik had al zo een voorgevoel dat hij ook in de stad zou zijn (hij gaat bijna nooit eigenlijk) en ja hoor. Ineens kijken we elkaar aan van een afstand. We lachen naar elkaar maar beidde met pijn en verdriet achter onze ogen. Ik was niet van plan naar hem toe te lopen en het gewoon te laten gaan maar hij kwam eigenlijk al meteen naar me toe. Even staan praten maar dit was vooral heel ongemakkelijk, later zei hij oké misschien zie ik je vanavond nog wel. En daarna ging hij weer weg en gaven elkaar drie kussen (volgens mij? Op de een of andere manier is het me allemaal een beetje vaag) vervolgens heb ik hem gemaild (heb zijn nummer niet meer) met daarin; ik vind het leuk je even gezien te hebben. Hierop kreeg ik antwoord..... maar zijn antwoord was; ik jou ook. Ik ben de stad al uit. Het zat me niet lekker. En dat was het

Wat zat je niet lekker?! Waar slaat die zin op? Wat bedoeld die daar nou weer mee? Heb ik zijn avond verpest? Want hij is zo te horen naar huis gegaan om mij of door mij ofzo. En bedoeld hij met her zit me niet lekker dat hij nog gevoelens heeft voor me? Me mist? Spijt heeft van zijn keuze destijds?

Ik haat dit berichtje...... want nu loop ik me weer gek te maken in m'n heeft, is ineens dat sprankeltje hoop weer terug wat me uiteindelijk alleen maar weer naar beneden haalt.
Heb nog terug gemaild paar keer en in laatste mailtje gevraag wat hij prxies bedoelde met het zat me niet lekker. Maar hier heb ik dan weer helemaal geen antwoord meer op gehad. En nu zit ik weer thuis te huilen de hele dag en avond om hem,

afbeelding van alaniss

ik snap je

Ja ik ken dat. Ben zelf niet zo een huilebak maar wat ik wel doe is malen in mijn hoofd. De hele situatie thuis in mijn hoofd keer op keer naspelen, wat ik allemaal verkeerd deed en wat ik beter had kunnen doen. En zo ga ik maar door tot ik in slaap val. Soms bijt ik op mijn hand door de emotionele pijn bij de gedachte wat ik beter had kunnen doen om hem bijv. te laten lachen. Ik snap niet waarom hij mij niet ziet staan terwijl de hele wereld op mij valt. Deze man maakt me zo onzeker en gek. Soms trek ik ook mijn hoofdhaar uit. Wel aan de achterkant zodat niemand het kan zien maar de voorkant helpt beter. Deze man maakt mij insane.

afbeelding van Lovertje85

@Trustinangels

Allereerst hoop ik dat je de reactie van alaniss gewoon ff lekker negeert en met een korrel zout neemt....

Je zal vast geschrokken zijn toen je ineens oogcontact had met je ex...
Dat doet altijd even iets...
Maaar... waar wij vrouwen ook heel goed in zijn is over analiseren...
Hij stuurt: het zat me niet lekker en jij maakt er gelijk een heel hoopvol verhaal van.
Waarschijnlijk voelde hij hetzelfde als jij voelde, en dat wilde hij nou juist niet.
Die confrontatie en dat ongemakkelijke...
Je gaat stappen om gezellig weg te zijn, dat kan niet als er zo'n sfeerbepalende factor aanwezig is.
Niks negatiefs of positiefs... Gewoon ongemakkelijk en dus niet wat hij wilde.
Mannen zijn daarin vaak heel simpel, het is zoals het is, en voelt hij zich niet ok daarbij gaat hij dus weg.
En misschien is dat het beste wat hij heeft kunnen doen.
Want wie weet hoe ongemakkelijk het had kunnen worden als jullie een paar drankjes verder waren en je lallend je ldvd tegen hem aan het vertellen was gegaan (of andersom).
Juiste keuze van hem denk ik dus.
En voor jou: niet meer mailen....
Laat het los...
Het is zoals het is, en door hem continu te mailen maak je hem alleen maar gek.
Als hij had willen mailen had hij allang gereageerd...

afbeelding van Trustinangels

Hey, Ja klopt idd dat ik wel

Hey,

Ja klopt idd dat ik wel snel ook alles wil over analyseren enz. Maar ik ken hem en weet ook dat het echt een denker is en niet zoals veel mannen gewoon simpel en duidelijk. Maargoed; het was wel ongemakkelijk maar dat was ook mede doordat we elkaar een paar keer echt in de ogen aankeken en dan was die chemie die er altijd zo sterk is geweest er ook gewoon weer zo hard.... en die valt niet te onderdrukken of ontkennen of wat dan ook.
Maar je hebt gelijk; als hij had willen mailen had hij wel wat terug gestuurd. Maar dit is gewoon kut; want nu is mijn liefdes verdriet wond weer helemaal open gehaald