Er zijn methoden die zeggen dat je daarmee je ex terug krijgt...kennen jullie inderdaad succesverhalen dmv deze methodes?

afbeelding van Gast
Ja, het werkt echt
9% (3 stemmen)
Nee, het werkt niet...het is de worst van valse hoop die je wordt voorgehouden
53% (18 stemmen)
Geen mening....ik ken die methodes niet
38% (13 stemmen)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van rozenblaadje

@chicka

Je kan niemand zijn gevoelens dwingen. Meestal zoeken we naar zo'n methodes omdat we de waarheid niet onder ogen willen zien. Geef elkaar de ruimte om bepaalde zaken te verwerken, om te herstellen, om dingen op een rijtje te zetten. Pas dan zie je de dingen ook vanuit een ander perspectief, misschien wil je de ander dan wel niet meer terug? of misschien wel en zijn jullie beiden gegroeid. Maar geef het tijd, véél tijd en probeer in eerste instantie, hoe moeilijk dat ook is, elkaar los te laten. Veel succes!

afbeelding van Kipje.

Geen mening.

Ik ken die methode niet. Als ik iemand leuk vind of iets wil bereiken dan zeg ik het gewoon. Tong En als ik het niet durf doe ik het schijnheilig via een berichtje. En als het niks word hoef ik diegene niet meer te spreken Tong En verder doe ik alsof het me niks uitmaakt. Terwijl ik thuis in traantjes uitbarst.. Das meestal omdat ik dan erg gekwetst ben.

afbeelding van verdrietig79

@kipje

hahahaha je haalt me de woorden uit mijn mond zo zou ik het zelf ook doen lekker alleen uithuilen wat zijn we helden Tong

afbeelding van Kipje.

@ verdrietig79.

En de rest wegsturen Tong behalve huisdieren die zijn wel welkom. Grijns