Ervaring met tarotkaarten?

afbeelding van Qtie

Hoi

Een maand geleden ging ik langs bij een waarzegster. Verschillende vrienden van mij waren al eens bij haar langs geweest en er waren griezelig veel voorspellingen uitgekomen.

Nu was ik zelf wel eens benieuwd en ben ik eens langs geweest. Echt wel met het idee van "niet te serieus nemen, gewoon eens leuk om te doen".

Ik had hele mooie kaarten, ze voorspelde dat ik een nieuw persoon zal ontmoeten en dat er een relatie zal groeien uit deze vriendschap. Ze zei dat ik wel moest opletten voor jaloezie (die moet ik al niet ver gaan zoeken). Verdere details wil ik hier niet echt over kwijt. Ik legde toen een foto voor van mijn ex-vriend en ze keek opeens erg bezorgd. Ik had haar gezegd dat het gewoon een kennis was van mij, en toen zei ze direct dat zijn relatie niet goed ging. Naarmate ze de kaarten legde kwamen de details naar boven, en toen ze vertelde hoe de relatie zou eindigen kreeg ik echt koude rillingen... het was namelijk exact dezelfde manier waarop de relatie is geëindigd bij mij en een andere ex-vriendin van hem.

Ik wil er wel niet té veel geloof aan hechten. Het was gewoon eens leuk om te doen, maar ik ga er niet van uit dat dit allemaal werkelijk zal uitkomen Glimlach. Er waren wel een paar dingen waar ik van schrok... ik heb op voorhand niks gezegd behalve mijn naam en geboortedatum. Soms kwamen er echt dingen naar boven die zij niet kon weten. Ook ging de volledige kaartlegging bijna alleen over de liefde, waar ik uiteindelijk ook voor kwam... Ik kon er natuurlijk ook voor heel andere redenen zitten hé (financieel, gezondheid, kinderwens, ... om maar enkele voorbeelden te geven).

Gewoon eens uit interesse: zijn er nog mensen die eens naar een waarzegger zijn geweest? En zijn er voorspellingen uitgekomen?

afbeelding van HugoBos

Re:

Als je had aangekondigd dat je zou gaan, had ik je t ten sterkste afgeraden. Vanuit mijn eigen ervaringen.
Ben er kort naar de breuk naartoe gegaan, naar een medium. Aangeraden door een goede vriendin die er veel aan had gehad volgens eigen zeggen. Na afloop van t bezoek was ik zo radeloos dat ik mijzelf met auto en al tegen de vangrail wilde plakken. Maar niet gedaan natuurlijk, anders zou ik nu niet reageren.
Ik heb er een nogal ongezouten mening op na gehouden betreffende dat soort praktijken en mensen die kwetsbaar zijn en eraan ten prooi vallen.

Dat gezegd hebbende zou wijlen mijn tante ook het 'zicht' hebben gehad en veel met Tarot-kaarten hebben gedaan. En haar voorspellingen kwamen meestal uit zei mijn moeder. Een van haar dochters is ook paranormaal begaafd, alleen heeft zij haar uiterste best gedaan zich ervoor af te sluiten.

In elk geval fijn te lezen dat jij er niet net zo vandaag kwam als ik destijds.

afbeelding van vlinder90

tarot

Ik wil het ook graag een keer doen. Weet alleen niet waar? Via Internet heb ik dat ooit eens gedaan. Kon kiezen uit 30 kaarten en pakte precies een relatiebreuk er tussen uit en dat het vanzelf beter word. (Was 1 dag uit) het kan natuurlijk toeval zijn,maar het maakte me wel even sterker!

afbeelding van InDeMaling

Soms is een stap om een

Soms is een stap om een paragnost te bezoeken erg groot. Ik heb vroeger wel eens medium Willem gebeld, dit is zijn site; http://www.paragnostwillem.nl/

Ik verbaasde hoe goed hij het had. Ik belde zijn lijn (80 ct per minuut) en zonder omheen te draaien was hij in maximaal 5 minuten klaar.

Met mijn eerste ex voorspelde hij dat ik nog wel een keer contact zou hebben, maar het toch niet goed zou komen en bij de tweede dat het toch goed zou komen, maar ik niet meer wilde etc. en hij gaf tips hoe te handelen.

Ik moet zeggen dat het een fijne ervaring was en volstrekt anoniem, zonder het noemen van namen etc. Ik zou dit zeker wel eens proberen, het is tevens goedkoper dan zo'n paragnost daadwerkelijk te bezoeken en meer laagdrempelig.

afbeelding van Lana1966

InDeMaling & paragnosten

Omdat ik me boos kan maken om dergelijke oplichters hieronder een link naar de resultaten van een nog niet eens zo lang geleden gehouden degelijk onderzoek naar het waarheidsgehalte van dure paragnosten die je kan bellen en als je mij niet gelooft geloof dan de mensen die dit programma hebben gemaakt en lees dit artikel voor je je geld uit begint te geven aan een kom gebakken lucht.

Wel grappig dat ene InDeMaling zijn goede vriend Willem de paragnost die voor slechts 80 cent per minuut je problemen analyseert en oplost aanprijst.
Wel gevoel voor humor heeft die InDeMaling vertellen de engelen me zojuist en ik mag het gratis doorgeven! Maar anders gewoon betalen. Je mag mij ook bellen voor een ingestraald geprek, de prijs komen we wel uit.

Hier nog wat gratis advies ik voorspel je dat je geld over gaat houden als je dit weet:

http://www.hpdetijd.nl/2014-01-07/terugblik-rambam-infiltreert-bij-astro...

Ook nog gezien hoe een stel 'paragnosten' destijds allemaal met een blinddoek op stonden te verkondigen dat M. Vaatstra toch echt door een donkere jongeman was vermoord, opgewacht uit de kroeg?
Niemand die ook maar een seintje doorkreeg van de engelen dat het een ouwe vent was die 2 km verderop koffie zat te drinken tot hij een paar jaar later gepakt werd. Vreemd een beetje paragnost zou zeggen: ik zie toch echt gewoon een blanke, ouwe boer hier uit de buurt die niemand verdenkt wat jullie er ook van denken.

Laat je niet naaien door die gasten of in de maling nemen net hoe je het noemen wilt.
Wil je toch weten hoe of wat:

DE LINK BEVAT OOK EEN DOORVERWIJZING NAAR EEN GRATIS PARAGNOST/MEDIUM EN MEER VAN DAT SOORT ZAKEN BIJ DE REAKTIES! OOK GRATIS HOROSCOPEN ETC. VOOR DEGENEN DIE TOCH NIEUWSGIERIG ZIJN!!