Even een update

afbeelding van Donut

Hallo allemaal,

Het is een tijdje geleden dat ik hier wat heb geplaatst.
Voor de gene die mij hier al kennen even een update.

We zijn nu alweer een paar maanden verder en het is steeds beter gegaan. Ik slaap weer normaal, en ben niet meer hele dagen met R bezig soms ook dagen helemaal niet. Hij had me eerder op alles geblokt maar sinds een maandje heeft die me overal op gedeblokkeerd en rijdt hij elke dag langs m'n huis waardoor ik vraagtekens kreeg. Even een dagje mee gezeten en weer verder gegaan. Ik zie nu in dat hoe ik me toen heb gedragen zo wanhopig, hopeloos en 1 en al drama absurd was. Maar zie ook in dat hoe hij mij behandeld heeft niet kan. Van het weekend hoorde ik nog van een vriendin dat die nog steeds met dat meisje loopt die ik toen heb aangesproken. Ze had hun samen gezien. Ik dacht even... Oke dan zal die wel gek op haar zijn. Maar ook hij gaat haar een keer kwetsen en weet de waarheid niet over hem en z'n verleden. Ik merkte al aan mezelf dat het me eigenlijk niet kon schelen. Het belangrijkste is dat ik nu aan mezelf werk en geniet van de dingen.

Ik wil jullie bedanken voor alle steun! Tuurlijk zal ik nog verhalen plaatsen over wat ik nu meemaak.

Groetjes!

afbeelding van waterman

Hoi Donut

Citaat:

We zijn nu alweer een paar maanden verder en het is steeds beter gegaan. Ik slaap weer normaal, en ben niet meer hele dagen met R bezig soms ook dagen helemaal niet.

Ik denk dat het goed is zo.........

Citaat:

Het belangrijkste is dat ik nu aan mezelf werk en geniet van de dingen.

Eigenlijk denk ik dat het heeeeeel goed is zo!

Heel veel sterkte, en ook veel geluk! Pas een beetje op jezelf, dan komt het allemaal goed.
Waterman

afbeelding van Lovertje85

@donut

Het klinkt alsof je heel goed bezig bent!
In het begin voelt het altijd alsof het nooit meer overgaat dat rotgevoel, maar je zal altijd zien dat het uiteindelijk altijd goed komt!

Ga zo door en blijf sterk! Wie weet hoe het er over een jaar allemaal voorstaat!