Even mijn hart luchten.

afbeelding van SPK

Hoi iedereen,

Het is nu een jaar geleden sinds mijn ex vriend het heeft uitgemaakt na 3 jaar. Waarbij hij na paar maand al een ander had die uit Engeland kwam. Ik heb heel hard afgezien van de break up, waarom? Omdat hij me telkens blokkeerde, unblokeerde en weer begon te praten.. Waardoor ik telkens weer hoop kreeg.

Nu is het sinds augustus geleden dat ik hem nog heb gehoord, hij heeft me ook weer overal geblokkeerd dus het zij zo. Op dit moment heb ik een nieuwe liefde gevonden sinds paar maanden geleden, ik ben heel gelukkig en hij laat me enorm goed voelen. Hoe raar ik ook soms uit de hoek kan komen ????.

Toch merk ik op dat ik de laatste tijd me soms afvraag hoe het met mijn ex zou zijn. Merk ik op dat als ik dingen bereik in mijn leven zoals een nieuwe liefde, afgestudeerd, een job graag ook met hem eens over wil praten en wil delen. Ik wens soms toch dat ik nog eens even met hem kon praten, gewoon over kleinigheden en zeer algemeen. Om te weten hoe het met hem gaat..

Ik weet niet of dit normaal is, of dat het erbij hoort.

Daarom vroeg ik me af of iemand ook soms dit gevoel heeft?

Groetjes

afbeelding van Endanik

Ja, ik denk dat het erbij

Ja, ik denk dat het erbij hoort. Je bent een lange tijd samen geweest en in de tijd samen deel je die kleine en grote dingen. We zijn geen robot. Het is menselijk, denk ik.