Even van me afschrijven

afbeelding van Bjornx2

Zeven maanden geleden is mijn relatie van 1 jaar helaas uitgegaan, omdat mijn toenmalige vriendin het nodig vond om tijdens carnaval met iemand anders te zoenen en met hem verder te gaan. Ik ben er nog kapot van.

Nadat we een maand lang geen contact hadden gehad begon zij ineens weer te appen in april. We hebben sindsdien ook wel weer n paar keer afgesproken maar ze vertelde dat ze geen relatie meer met me wilde, iets wat ik heel jammer vond want ik wil haar graag terug maar wil absoluut niet in de friendzone. Nu belde ze 2 weken geleden dat ze het uit had met haar vriend (de jongen die ze gezoend had met carnaval) en of ze even langs mocht komen, natuurlijk zei ik met mijn verliefde kop ja kom maar. Toen ik haar getroost had met een kop thee kwam ze naast me zitten en begon mijn been te strelen en begonnen we weer te zoenen en zijn weer in bed beland. Toen hebben we besloten dat we zouden kijken wat er zou gaan gebeuren tussen ons omdat ze nu studeert. Na nog een paar keer met elkaar gezoend en naar bed te zijn geweest zei ze dat ze toch geen relatie meer wou, weer een klap. Maar toch blijft ze met tussenpozen van maximaal 6 dagen bellen en appen met haar problemen en zeggen dat ze n knuffel kan gebruiken. Ze weet dat ik haar terug wil maar ik wil absoluut niet in de friendzone. Ik voel me echt heel raar en kut. Ben benieuwd naar jullie reacties en wat jullie vinden. ik word er gewoon echt gek van.

afbeelding van waterman

Hoi Bjornx2

Ik vrees een beetje dat er met jouw gevoelens gespeeld wordt. En misschien niet eens met slechte bedoelingen, maar ik denk dat ze je niet helemaal serieus neemt. En jij wordt daar erg onrustig van. En misschien moet je dit dus niet meer toestaan. Niet meer in meegaan. Als je er geen zin meer in hebt. Lijkt mij.

Sterkte!
Waterman

afbeelding van Trustinangels

Wat ik me afvroeg is hoe jong

Wat ik me afvroeg is hoe jong je bent.
Als meisje zijnde kan ik je in ieder geval wel vertellen dat er met je gespeeld wordt. Het is heel hard maar ze gebruikt jou om een leegte in te vullen, doe dat jezelf niet aan. Vandaar dat ik ook naar je leeftijd vroeg maar kom op, een echte man herkent dit gedrag en heeft genoeg zelf respect om zich er niet mee in te laten.
Vooral omdat het je kwetst en jij niet verder kan met je eigen leven zo, je wilt haar terug, maar zij wil jou niet helaas. Dat zijn lastige dingen eb momenten die he bog meer zult meemaken, zoals ik nu bv de liefde van mijn leven kwijt ben omdat hij mij niet meer wil. Omdat hij het niet meer kan.
Ga verder, hoe moeilijk dat misschien nu lijkt, maar er zijn nog zoveel leuke lieve meisjes die het wel waard zijn

afbeelding van waterman

Heeeeeeeeee TrustInYourself

Knipoog

Even jou hart onder de riem steken! Lees je eigen antwoorden maar na!!!! Jij bent heel goed bezig!!! Blijf in gesprek met jezelf! Je snapt genoeg van zelfrespect, relatieprobleempjes en focus-op-jezelf om ook voor jezelf van hele grote waarde te kunnen zijn!

Laat je niet kisten, he, meid! Je kunt het zelluf!
Waterman

afbeelding van Trustinangels

Dankjewel, ii weet het zelf

Dankjewel, ii weet het zelf ook. Probleem is dat mijn liefde voor deze man gewoon te groot is en boven alles uitstijgt.

afbeelding van waterman

Ha TrustYourSelf

Nee joh...... Uiteindelijk niet hoor! Stijg jij uit boven je liefde voor deze man! En uiteindelijk weet je dat zelf ook.

Wat niet wegneemt dat dit echt wel een heel heftig trajectje is. Maar er gloort licht aan het eind van de tunnel! TrustYourSelf!

afbeelding van Trustinangels

Ik weet dat ik me

Ik weet dat ik me uiteindelijk beter zal voelen, en dat ik wel weer soort van gelukkig zal zijn. Maar ik ken mezelf ook, en ik ben iemand die heel loyaal is en die heel sterk gelooft in dingen, en ik geloof nog steeds dat hij mijn tweelingziel was. De connectie die wij hadden was onwerkelijk en leek vaak onaards. Dus ik zal wel weer gelukkig zijn, maar ik zal nooit meer die echte liefde vinden zoals voor hem, wie er ook voorbij komt zal ik denken en voelen en zeggen, het is leuk etc, maar je bent niet hem. En dat vind ik zo moeilijk, dat ik nooit meer zal vinden waar ik m'n leven lang het meest naar uit heb gekeken, en nu door mijzelf ben kwijtgeraakt

afbeelding van Hetlevenismooi

Afkicken van ex

Wees dan maar heel blij dat je dat niet meer zal vinden.
Mijn verliefdheid voor mijn ex was ook groot.
Net als jij was ik ook mezelf verloren.
Een kwart ervan zou de volgende keer al genoeg zijn. Knipoog
En die verliefdheid maak jezelf aan in je eigen hoofd, lichaam.
Heb je helemaal zelf gedaan en kun je er ook weer zelf uit krijgen.
Met pijn natuurlijk, je was tenslotte ook heftig verliefd.
En daarna gaat het een stuk beter weer.

afbeelding van waterman

En daar zit het kleine begin van de oplossing.......

Citaat:

..... en nu door mijzelf ben kwijtgeraakt

Jezelf niet zo pijnigen met schuldgevoelens, hoor. Misschien waren jullie uiteindelijk gewoon (nog) niet zo compatibel. Waren jullie misschien niet helemaal volledig geschikt voor elkaar. Nog niet klaar voor elkaar. En dus knalde het. Omdat jullie misschien niet helemaal bij elkaar passen. Omdat jullie verwachtingspatroontjes niet parallel lopen.

Maar of dat jouw schuld is? Of dat het zijn schuld is? Of omdat jullie gewoon niet pasten? We zullen het nooit weten. Maar pijnig jezelf niet zo met de schuldvraag. Die is er niet. De schuldvraag....... Het liep niet. Het wilde niet. De goden wilden het niet. De tijd was niet rijp. Of zoiets. Later misschien weer........

afbeelding van Trustinangels

Dat is het juist...... Alles

Dat is het juist...... Alles tussen ons past verder perfect,
Welke levensdoelen we hebben, welke goals, hoe we denken over dingen, onze smaak in dingen...... In alles klopte het gewoon.
Ik moet er later ook niet aan denken een partner te hebben met wie dat niet is, waar je met elkaar moet gaan staan vechten omdat je beidde verschillende soorten huizen mooi vind, of omdat je beidde totaal verschillende dingen wilt en verwacht van een vakantie.

afbeelding van Hetlevenismooi

Nee natuurlijk niet gaan

Nee natuurlijk niet gaan vechten maar wel gewaagd aan elkaar zijn. Een relatie waar beiden zich gelukkig in voelen.
Een goede balans.
Veel relaties zijn de eerste tijden geweldig en kijk na een tijdje dan komen er andere gevoelens kijken.
Anders was het niet uit gegaan. Perfect was het dus niet meer.
Bij mij niet, bij jou niet Trustinangels en bij vele anderen niet.

afbeelding van waterman

Hoi TrustYourself

Zonder afbreuk te doen aan jouw verhaal, was dat echt zo? Paste echt alles? Klopte echt alles? Was dat echt zo? Vond hij dat ook? Wist je dat echt? Of dacht je dat? Hoopte je het? Dat zijn de moeilijke vragen hierbij, helaas.....

Sorry Bjornx2, eigenlijk is dit jouw blog....

afbeelding van Hetlevenismooi

Heeey waterman!

Bjornx2 heeft misschien ook wel wat aan jouw antwoorden, waterman. Ik dacht ook toen dat ik het wist, nu weet ik wel beter.Glimlach Knipoog

afbeelding van Trustinangels

Nee dat is echt zo, en dat

Nee dat is echt zo, en dat dacht hij ook zo. Tot op de dag van vandaag.... Dat is iets wat ik met 300% zekerheid kan zeggen

afbeelding van mrpither

Re:

300%??
Is dat nou precies het probleem?
Lijkt mij verschrikkelijk om een partner te hebben die in alles hetzelfde is. Geen enkele uitdaging.
Drink je ook bier en laat je ook harde scheten? Knipoog

afbeelding van waterman

Soms is het volkomen onbegrijpelijk

Dat het dan toch knalt............ En waarom? Volkomen onduidelijk. Maar blijkbaar ging het toch niet meer.

Laat het even rusten. Na verloop van tijd worden antwoorden meestal wel duidelijker. Je kunt er nu toch niks aan veranderen.

Hou je eigen kop boven water. Hou je eigen voeten aan de vloer. Maar dat weet je.

afbeelding van Bjornx2

Hey TrustinAngels, Bedankt

Hey TrustinAngels,

Bedankt voor je reactie
Zelf ben ik 21,
Ik begrijp nu inderdaad ook dat er met me gespeeld wordt, maar kan niet begrijpen waarom. Je zegt dat ze mij gebruikt om een leegte op te vullen, maar dan vraag ik me af welke lengte dat is als ze mij nu toch meer als vriend ziet ipv vriendje

Ik zal nu ook zeker proberen verder te gaan het zal wel moeilijk worden maar goed.

afbeelding van Trustinangels

Goh, wat voor leegte dat is

Goh, wat voor leegte dat is heel moeilijk te antwoorden, dat weet alleen zei. Kan te maken hebben met een verkeerde of onveilige hechting in haar jeugd, toen ze klein was, en zo zijn er nog tal dingen..... Maar die dingen komen later wel en het begrip daarvan en daarin, komt met de jaren. Ik zou nu vooral zeggen, geniet van je eigen jeugd, je bent nog zo jong.... Ik heb mijn jeugd verspilt aan foute vriendjes waardoor ik uiteindelijk ook zo gevormd ben dat ik het bij de juiste zelf compleet verpest heb.

afbeelding van Hetlevenismooi

Misschien omdat haar vriendje

Misschien omdat haar vriendje het uit maakte en ze troost bij jou zocht om te proberen om die leegte op te vullen
Waardoor jij weer pijn kreeg en daarom zou ik zeker jezelf gaan beschermen daartegen.
Zijn toch allemaal gevoelens.
Er zijn andere manieren voor.

afbeelding van Bjornx2

Zoals ze wel vaker doet, als

Zoals ze wel vaker doet, als ze niet appt, appt ze binnen 6 dagen wel weer. ik hoop eigenlijk dat ze niet meer appt, maar als ze het doet ga ik het haar wel duidelijk maken dat ze moet weten wat ze wil en dat ik niet in de friendzone wil. Ik laat het op me afkomen en ga nu eerst op school focussen. Qué será será zeggen ze ook wel Glimlach

afbeelding van Hetlevenismooi

:-)

Gelijk heb je, eerst op je school focussen.
Vrienden zijn gaat nu niet lukken.

Whatever will be, will be. Knipoog

afbeelding van Bjornx2

Vrienden zijn gaat nu en

Vrienden zijn gaat nu en nooit niet lukken. Ik wil alles en zij niet. Maar goed we zien wel wat de toekomst brengt.