Ex heeft seks met een ander.

afbeelding van IComeFromHolland

Goede morgen ldvders,

Denk dat de titel al genoeg zegt.. maar toch wil ik even mijn verhaal vertellen hoe ik me eronder voel en misschien een paar tips kan gebruiken.

Ik en mijn ex zijn nu 7 maanden uit elkaar waarvan we de laatste twee maanden geen contact meer hebben gehad. Tot mijn grote verbazing zag ik een maand terug dat ze mij in de gaten houd kijken of ik een nieuwe vriendin heb via socia media. Ze zag mij ouwehoeren met een ander meisje en ik poste ook een foto op Instagram dat ik een leuke nacht gehad heb met der. (Ik wil geen reacties uitlokken of haar jaloers maken, maar de tijd van rekening houden met is afgelopen.) Tot op de dag van gisteren volgt ze me nog steeds. Dus heb ik haar een mailtje gestuurd van hoe het ging? Want ja was best geïnteresseerd waarom ik ineens zo interessant voor der ben. Ze viel gelijk met de deur in huis en vroeg of ik een nieuwe vriendin had. Waarop ik antwoordde dat ik niets vast en het alleen zijn wel lekker vond. Ik dacht serieus dat ik over haar heen was maar blijkbaar nog lang niet.

Na wat heen en weer gemaild te hebben zei ze dat ze gekwetst was door een jongen. Zij had blijkbaar gevoelens voor die jongen, hebben seks gehad maar hij voelde het niet wederzijds. (Wat moet ik ermee?) Aangezien ze mij niet wilt spreken of zien, want dat vind ze nog moeilijk. Ze staat nog steeds achter haar keuze ookal mist ze me soms wel lijkt dit wel een wraakactie. Ik ben doorgegaan met me leven, en heb ook mijn behoeftes maar toch doet het pijn om te weten dat zij seks gehad heeft. Ze is blijkbaar nog niet over mij heen (denk ik althans) en dan zo met een andere jongen bezig zijn. Ik snap het niet echt..

Iedereen heeft ze behoeftes, en weet dat ik er niks meer van mag zeggen omdat we immers niks meer van elkaar zijn en het zelf ook gedaan heb. Maar ik deed het omdat het goed voelde en niet met de insteek om haar te kwetsen of het haar uit me zelf te vertellen.

Ik weet niet wat ik ervan moet vinden, ik probeer niks maar toch doet het me nog pijn. Enigste manier om dit te verwerken is er niet teveel bij stil te staan en de tijd zal het wel healen. Maar vind het een beetje raar om zoveel met mij bezig te zijn en dan seks hebben en gevoelens voor een andere. Ik zou graag een gesprek willen maar dat wilt ze dus niet. Het is te moeilijk voor der om mij te zien en of te spreken en als we elkaar wel zien opstap ontloopt ze me en ben ik lucht.

Is het in jullie ogen het waard om een gesprekje te regelen of is dit een gevalletje lekker laten leven en besteed er geen aandacht aan. Een nieuwe relatie met haar zus ik niet meer zitten maar ik hoop wel dat er normaal kunnen doen in de toekomst. We zijn immers 5 jaar samen geweest.

afbeelding van rik21

Laten rusten

Zo lang je toch nog pijn voelt, wat ook vrij logisch is na een relatie van 5 jaar, zou ik het voorlopig nog helemaal laten rusten. Ik denk, als je ooit nog een keer met haar wilt praten, dat je beter kunt wachten totdat je het helemaal verwerkt heb en je emoties helemaal onder controle zijn op het moment dat je haar weer ziet / spreekt.

afbeelding van IComeFromHolland

Re

rik21 schreef:

Zo lang je toch nog pijn voelt, wat ook vrij logisch is na een relatie van 5 jaar, zou ik het voorlopig nog helemaal laten rusten. Ik denk, als je ooit nog een keer met haar wilt praten, dat je beter kunt wachten totdat je het helemaal verwerkt heb en je emoties helemaal onder controle zijn op het moment dat je haar weer ziet / spreekt.

Mee eens dat zou ook moeten. Maar het feit dat we elkaar zien en lucht voor elkaar zijn nu na 7 maanden uit is vind ik een raar iets. Had gehoopt dat het anders was maar goed. Ik laat het voor wat het is en sta er niet teveel bij stil.