(ex) Schoonouders

afbeelding van Carrie07

Het was zo enorm fijn om een avondje met mijn ex-schoonouders te zijn. Het was fijn om objectief van hen te horen wat er met onze relatie is gebeurd, en dat ook zij denken dat hij er ooit spijt van krijgt - maar dat dat mogelijk al is als ik er klaar mee ben. Ze denken dat het de grootste fout is die hij ooit kan maken, en ondanks dat ik daar geen steek mee opschiet, voelt het wel fijn. Is dat gemeen? om van zijn ouders te horen dat ik het beste ben dat hem ooit is overkomen. Soms denk ik van wel, dat zelfs zijn eigen ouders achter mij staan en niet achter hem. Dat is niet eerlijk. Eigenlijk.

Ze begrijpen zelfs wat ik gedaan heb, dat ik " verteld" heb met iemand anders gezoend te hebben, terwijl het tegendeel waar is. "Een kat in het nauw neemt vreemde sprongen.. Nou inderdaad.

Ook zeiden ze dat het voor hem na zoveel jaar gewoon te dichtbij is gekomen, het moest een keer serieuzer gaan worden, en dat kan hij (nog) niet. Met welk meisje dan ook was dit gebeurd. Dat heeft niets met mij te maken, en dat moet ik gaan inzien. Hij twijfelt omdat hij een bepaalde vorm van bindingsangst heeft. Hij kan negatieve punten in iedereen vinden, en is daar ook steeds naar op zoek. Niet alleen in onze relatie maar ook in zijn vorige relaties. Ik moet het niet langer op mezelf betrekken. Ben hier natuurlijk niets mee geholpen, maar het voelt wel rustig.

Hij negeert me, praat niet met me, en wil de telefoon niet opnemen. Prima, ik moet hem in zijn "sop laten gaarkoken" zoals zijn vader zegt.

Het voelt fijn om te horen, uit de mond van de mensen die hem het best kennen: Hij gaat hier nog spijt van krijgen. Gemeen dat ik dat fijn vindt.... Ik wil echt dat hij gelukkig is, maar dan wel het liefst met mij...

Lieverd nog even naar jou: Ik mis je, wil niet zonder je slapen. Het voelt alsof ik een belangrijk lichaamsdeel kwijt ben. Maar ik heb nauwelijks gehuild vandaag... een paar minuten maar... Morgen misschien weer wat langer, maar ooit, misschien duurt het nog maanden; zal jij om mij huilen. En misschien, heel misschien, huil ik rond die tijd niet langer om jou... Voor nu... Hou ik van je.. Zoveel

afbeelding van waterman

Ha Carrie, wat fijn voor je

Ha Carrie,

wat fijn voor je dat je zoveel begrip krijgt bij je schoonouders. Je schiet er waarschijnlijk niks mee op, maar het geeft in ieder geval wel aan dat jij niet de enige bent die gek geworden was... Ze hebben waarschijnlijk ook gelijk, laat hem maar even in zijn sop gaarkoken (zeg ik altijd, he Knipoog ).

En nog iets, waar je niets aan hebt, en wat geen aanleiding moet geven tot al te veel hoop: maar als je zoveel ruzie hebt als jullie, dan zit er in ieder geval nog een kern van emotie ten opzichte van elkaar. Dan komt er misschien nog wel een volgende ronde, als de emoties wat geluwd zijn. Of dat dan goed gaat komen, weet ik niet, maar zoveel emotie spat er nu nog vanaf... Ik heb nooit ruzie met mijn goudvis, zeg maar, maar ik heb dan ook nauwelijks een relatie met mijn goudvis...

STERKTE!!!

afbeelding van Carrie07

@waterman

Hahahahahaha dat van de goudvis daar moest ik wel even om lachen Glimlach

Dank voor je reactie, op het moment ben ik bang dat t niet goed komt, en dat moet ik voorhouden om het verwerken een kans te geven Glimlach.

DANKJEWEL!