EX- trouble

afbeelding van Loveliedofe

hallo allemaal,

om een heel lang verhaal kort te maken. ik en mijn ex hebben 4 jaar al knipperlicht relatie. alleen als ik weg ga merk ik hoe me ex me mist. mijn ex wil friends with benifts, maar dat ik wil ik niet. ik heb bijna alles geprobeert om onze klink in stand te houden. want we hebben een bijzonder klik en een onzettende aantrekkingskracht met elkaar. we hebben een lelijke digitale ruzie gemaakt, maar eigenlijk wil ik het liefst bij hem zijn en naast hem in zijn armen zitten. mijn omgeving vindt mijn ex shit! en als hij niet verandert dan zie ik ook geen toekomst meer in ons.

maar eigenlijk ben ik ook boos op mijn omgeving en wil ik me ex beschremen. zo voelt het soms. het werkt niet samen. maar ik kan eigenlijk niet zonder hem. zo voelt het dan.

ik weet dat het beste is om verder met mijn leven te gaan, maar eigenlijk ben ik teleurgesteld in mezelf dat ik het zo ver heb laten komen.

heeft iemand tips of advies voor me.

groetjes loveliedofe

afbeelding van Double-koi

@loveliedofe

Tja, een knipperlichtrelatie, daar heb ik helaas wel ervaring mee.
7 jaar en dubbel zoveel break-ups.
Iedere keer gekwetst worden, gaat je niet in de koude kleren zitten, dus ik heb er voor gekozen om definitief ermee te stoppen.
Kies voor jezelf, want ik denk niet dat hij je gelukkig kan maken.
Aantrekkingskracht moet er zijn, maar als dit alleen uit fysieke aantrekkingskracht bestaat??

In ieder geval, heel veel sterkte...

Koi

afbeelding van Loveliedofe

dank je wel ja ik heb wel

dank je wel

ja ik heb wel geleerd om meer voor mezelf te kiezen als iets stuk gaat, maar dat maakt de pijn niet minder. maar elke keer duurt de pijn wel minder lang, dus dat is dan weer positief