Ex wil seks met me

afbeelding van weegschaaltje299

Hoi,
Het is nu al 8 maanden gedaan met mijn ex en we zijn nog steeds goede vrienden.. Hij heeft intussentijd al een andere relatie gehad die ook al weer gedaan is. Ik heb nog steeds niemand anders gehad en hij was ook mijn eerste dusja.
Nu hij dus geen relatie meer heeft zei hij dat hij een 'verrassing' had voor mij, hij wil terug seks met mij, maar enkel seks om de seks en geen relatie. Eerst vond ik dit nog een goed idee omdat een relatie tussen ons toch niet werkt en ik toch snak naar een beetje intimiteit, maar eigenlijk snap ik niet waarom hij dit wil, hij heeft gebroken met mij omdat hij de seks niet goed vond. Hij wou wel 'beste' vrienden blijven en hij zei dat het dan eigenlijk juist zou zijn als toen we samen waren maar dan zonder seks.
Ik heb nog geen seks met hem gehad sinds zijn voorstel (omdat in niet wil dat mijn ouders dit weten en ik woon nog thuis) maar ik twijfel nu want ik wil het eigenlijk echt graag maar toch vind in het raar.

Wat moet ik nu doen?

afbeelding van ptm

Do'nt!!

Do'nt!!

afbeelding van Danisha

verrassing...

Zeg maar dat je ook een verrassing voor hem hebt en geef hem een opblaaspop....

afbeelding van Chicka

Top idee!

Top idee! Knipoog

afbeelding van tomaatje

@weegschaaltje299

(beste) vrienden blijven met je ex is in de( meeste) gevallen praktisch onmogelijk, zeker als het alleen maar om de seks zou gaan. Maar goed de een laat zich er graag voor gebruiken en de ander niet. Het is ook wel een teken van zwakte in je gevoel voor eigenwaarde. En als je vrienden wilt blijven met je ex kun je ook niet echt zelf verder.

tomaat.

afbeelding van lifeislife

Niet doen..

Als een ex dat zo tegen mij zou zeggen zou ik hem vierkant uitlachen :')
Komt over alsof hij denkt dat hij heel bijzonder (en goed) is..
Ik zou er al niet eens over nadenken.

Je bent niet alleen goed voor de seks!

afbeelding van Lovertje85

@Weegschaaltje299

Hij heeft gebroken met jou omdat de seks niet goed was????? Vind ik op zich al een heel schokkend gegeven.... Maar goed, dat even terzijde....

Jij bent meer waard dan voor zolang het hem uitkomt gebruikt te worden voor de seks (wat in zijn ogen nog slechte seks is ook).... Denk aan je eigenwaarde, en bedenk jezelf dat je anders die klap straks nog een keer gaat krijgen als hij je niet meer "nodig" heeft.... En daar komt bij dat er misschien voor jou toch meer gevoel bij komt kijken als bij hem, wat alleen maar weer valse hoop creeert. Je gaat jezelf zoveel sterker voelen uiteindelijk als je dit "aanbod" (als het een gift is) afslaat....

afbeelding van Manuitnl

Doe maar niet. Je komt in een

Doe maar niet.
Je komt in een mijnenveld terecht, vol met emotionele afhankelijkheid en verwarring.