>>Exit Light.. Enter Night

afbeelding van Pagan

Nu ben ik kwetsbaarder, nu is het nacht. Ik denk aan haar en weet dat ze naar dezelfde maan kijkt als ik.. ik haat dit moment, maar ik weet dat het komt, elke nacht. Geen kalmeringsmiddel, geen muziek kan dit verzachten of verdoven.
Ik heb zolang gewacht.. mijn gevoelens zijn oprecht en eerlijk... Ik hou van haar.. zonder reserveringen, zonder meer, met heel mijn hart of wat daar van over is..Als ik alleen ben nemen mijn gedachten me mee op reis naar een wilde nachtmerrie.. Ondanks het feit dat mensen mijn lange haar en zwarte kledij intimiderend vinden kan ik zeggen dat er een mens in me schuilt, iemand met gevoel en een hart. Waarom trappen mensen op mijn hart als ik mijn gevoelens uit??
Nacht.. nu moet ik alleen gaan slapen, als dat lukt.. Het hoe en waarom is een te lang verhaal en het doet me teveel pijn om dat nu op te schrijven, ze is één van de velen die het noodzakelijk vondt om me pijn te doen..
Nacht is gekomen, de duisternis kleurt aardig bij mijn stemming.. weer een nacht voorbij. ..Op naar de volgende... Ik schreeuw haar naam naar de maan.. ik praat met de wind. de wind schreeuwt haar naam.. have a nice life..

afbeelding van Prinsesje...

's nachts is t stil...

Tsja, 's nachts is het moment bij uitstek om te gaan malen... Je mist meer dan eens je liefste naast je in bed, het is koud zonder hem/haar.. Zelf ben ik ook nog eens een nachtmens, met t gevolg dat ik heel veel nachten heb doorgebracht achter de computer, doelloos surfen, keihard muziek aan (gelukkig geen buren die klagen!), en ook meerdere keren te ver ben gegaan door mezelf te willen verdoven met drank/drugs...zelfs een periode met meerdere mannen sex gehad, maar voelde me daarna altijd nog leger en kouder..geen enkele man kwam immers id buurt van mn ex.. En nog steeds blijf ik elke man die tegen komen met hem vergelijken, gek genoeg lijk ik me steeds meer de goede dingen te blijven herinneren en de minder goede te vergeten...
Voor mezelf heb ik nu besloten dat t misschien maar beter is om, hoe gek t ook klinkt, te proberen te genieten van het 'single-zijn', proberen juist de positieve kanten ervan in te zien. Zoals het feit dat ik de laatste tijd een hele leuke vriendengroep heb opgebouwd, waar ik heel blij mee ben. Dat zorgt er dan ook weer voor dat mn avonden en weekenden lekker gevuld zijn, en ik minder tijd heb om me eenzaam te voelen.. Natuurlijk blijven er moeilijke momenten, maar ik blijf hopen dat t op n gegeven moment slijt, dat ik op n morgen wakker word en hem vergeten ben...
Heb jij trouwens nog contact met je ex? Ik heb t geprobeerd, maar dat liep op ruzie uit, omdat zn nieuwe vriendin t vervelend vond dat ie contact met mij had..

afbeelding van Pagan

Bedankt voor je reactie Prins

Bedankt voor je reactie Prinsesje, Lief van je... ik heb idd nog steeds contact met haar, ze blijft me hoop geven maar ik weet dat ik belazerd wordt,
Ik leef ook voornamelijk 's nachts, en omdat ik muzikant ben kan ik mezelf heerlijk uitleven.. ook 's nachts , al denk ik dat mijn buren daar minder blij mee zijn hahahaa..
Hoe dan ook, er zit een gat in mijn hart, en de pijn is soms ondraaglijk. Ik voel me gelukkig niet altijd ongelukkig, dus soms kan ik de zon zien..
Wat een kut-wijf, die vriendin van je ex. Is ze ergens bang voor ofzo?? Vaak komt dat soort gedrag voort uit onzekerheid dus trek je er aub niks van aan, ik weet dat het makkelijk klinkt..
Kusje...