@Forumleden

afbeelding van PoemLover

Ik lees net dat een forumlid een tekst heeft verwijderd vanwege de reakties die hij kreeg. Jullie bedoelen het allemaal goed, maar wees toch een beetje begripvol voor mensen die gek worden van ldvd en andere dingen en hier steun zoeken! Daar is dit forum toch voor? We lijden allemaal, en elk leed is rechtmatig op zijn eigen manier. Dit forum dient veilig te zijn voor mensen die kapot gaan en een luisterend oor verdienen. Ik snap jullie reakties, en het verwijderen van de tekst is de persoon zijn eigen besluit. Maar de indruk die ik van de blog en dan de daaropvolgende reakties kreeg zat mij toch helemaal niet lekker. Snappen jullie wat ik bedoel?

afbeelding van hortensia

@poemlover

niet verwijderd Poem...aangepast

afbeelding van PoemLover

@Hortensia

Met daarin een verontschuldiging! Dat is toch niet nodig!

afbeelding van hortensia

@poemlover

Zozo ...of dat nodig is of niet vraag je .
iedereen die schrijft is verantwoordelijk voor zijn eigen woorden, als diegene zelf vind dat hij dingen schrijft waarvan hij naderhand denkt als de ergste emoties zijn gezakt, het buiten proportie was en daar even op wil terug komen dan is dat prima toch ?

Wij zijn niet van de gedachten-politie toch ? Knipoog

afbeelding van BenIkTeLief

.

Huilen

afbeelding van PoemLover

@BenIkTeLief

Wat is er, BenIkTeLief?

afbeelding van Binas

@poemlover

Nee ik begrijp het niet helemaal. Het is een openbaar forum. Nu krijg ik de indruk dat we allemaal met iemand zijn leed mee moeten praten. Is dat wat je bedoeld?
Ik denk juist dat je door eerlijkheid en een kritische noot een ander beter helpt dan met hem/haar mee te praten in het leed.
En na mijn idee heb ik dat met mijn reactie op dat blog voldoende gedaan. En ook ondersteund, daarnaast ook mijn eerlijke gedachte gegeven erover in de hoop dat iemand daarvan inzichten krijgt en kan groeien.

Ikzelf hou er van om te kunnen leren en dan heb ik er niks aan dat iemand met mij mee praat. Ik heb juist wat aan zulke reacties als die daar staan. Ik denk dat iedereen reageert vanuit de beste intensies. Dat je daar ook vanuit moet gaan. Zeker op een site als deze.

Jouw vorige blog is ook verwijderd Poem. Kon ik persoonlijk minder waarderen, jouw eigen keuze hoor en dat is prima. Vond jouw reactie op mijn goed bedoelde reactie ook niet zo aardig en ik kreeg niet de kans mijzelf uit te leggen. Ik denk dat hij daar ligt, bij jezelf, invullen voor anderen. Na mijn idee ben je enorm kwetsbaar en ik kan mij voorstellen dat zulke reacties bij jou hard binnen komen. Ik denk dat niemand hier reageert om een ander een rot gevoel te geven. Dat is hoe ik hier in sta, dus elke feedback, al is die wat harder, is enorm zinvol.

afbeelding van hortensia

@Binas

Daar ben ik het mee eens , je kunt niemand helpen als je niet kritisch durft te zijn als het nodig is . Maar ligt inderdaad wel aan het persoon zelf hoe hij met kritiek om kan gaan .

afbeelding van PoemLover

@Binas

Ik respecteer BenIkTeLief´s zijn besluit, en ik respecteer jullie reakties. Maar het voelde niet goed, en daarom opende ik dit topic.

Over mij: torn wees mij erop dat mijn schrijfsels onder de maat waren, en daarom heb ik ze allemaal verwijderd. Daar heb ik achteraf wel spijt van. Ik ben nu eenmaal impulsief en iemand die op zijn intuïtie vertrouwt. Vandaar.

Reakties mogen kritisch zijn, en zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Maar soms overlijdt de patiënt ook en dat vind ik dan een verlies.

Door Torn ben ik als bij toverslag van al mijn ldvd af. Goed zo torn! Doe zo verder! Het is een gave! Knipoog (Hij is geen zachte heelmeester Uitroepteken )

Ik snap dat je reaktie steunend bedoeld was, Binas. Ik snap dat je niet goed wist wat je aan moest met mijn blogs en daarom maar niet reageerde. Dat respecteer ik. Bedankt voor de uitleg. Ik denk dat de uitleg die jij mij gaf voor het merendeel van de mensen hier geldt: ze herkennen zich niet in mijn blogs. En ik moet eerlijk zeggen: het lijkt er op dat dat wel een beetje wederzijds is. Knipoog

Ik moet trouwens zeggen dat ik me sinds kort nog maar er bewust van ben dat mensen het meestal goed bedoelen.

afbeelding van torn

Genezen@ Poem

PoemLover schreef:

Door Torn ben ik als bij toverslag van al mijn ldvd af. Goed zo torn!

En eerder zat je nog te balken hoe gekwetst jij je voelde door mijn reactie.....
Wat jarenlange therapieën, medicatie, terreur van onnavolgbare schrijfsels en de dialogen die je met Chelle hebt gehad niet voor elkaar hebben gekregen bewerkstellig ik dan even met 2 reacties bij je?. Cool

Kan ik nu dus zonder enige vorm van bescheidenheid over mijzelf zeggen:
Tong

Houdt het ook in dat je frontpage van dit forum niet meer gaat lopen vol spammen met vervelende blogs en overpeinzingen die de indruk wekken dat je op paddo's hebt zitten knabbelen? Ja ik zeg altijd gewoon wat iedereen stilletjes denkt

PoemLover schreef:

Ik snap jullie reakties, en het verwijderen van de tekst is de persoon zijn eigen besluit. Maar de indruk die ik van de blog en dan de daaropvolgende reakties kreeg zat mij toch helemaal niet lekker.

*zucht & eye-roll*

Als je dat vindt, wat zeur je dan met dit blog. Het ging hier niet over of om jou, toch?
En of het jou wel of niet lekker zit doet er, ondanks dat je een mening mag hebben en die uitspreken verder niet toe. Had je ook op de plaats kunnen doen waar het zichzelf af speelde i.p.v daar weer zo'n ' ik wil ook even mijn ongenoegen ergens over uitspreken en mijzelf in het middelpunt plaatsen' blogje op te starten.

afbeelding van PoemLover

Te degen en te zwaard

torn schreef:

Kan ik nu dus zonder enige vorm van bescheidenheid over mijzelf zeggen:
Tong

Wat mij betreft wel Knipoog Help de rest ook even... Knipoog

Maar serieus; een verbod om over ldvd te schrijven, en om het te delen met lotgenoten, laat mij geen keuze dan om het aan de kant te schuiven. Natuurlijk lukt dat niet. Het hoofdadvies voor ldvd is afleiding zoeken en niet in kringetjes blijven ronddraaien. Die emmer koud water heb je over me heen gegooid Tong

torn schreef:

Had je ook op de plaats kunnen doen waar het zichzelf af speelde i.p.v daar weer zo'n ' ik wil ook even mijn ongenoegen ergens over uitspreken en mijzelf in het middelpunt plaatsen' blogje op te starten.

Neenee, ik wil niet andermans blog gebruiken om mijn eigen discussie te starten. Ik hoopte dat ik dat ook duidelijk had gemaakt.

afbeelding van hmmm

Binad wordt jij niet moe van

Binad wordt jij niet moe van jezelf. Het is maar een forumpje hoor damn wat nemen mensen het leven serieus zeg.
Dat eeuwige geanalyseer vaan jou is slaapverwekkend hoor.
Neem een koude douche en ga ergens rondhangen.

Mijn mening

afbeelding van Binas

@hmm

Nee hoor, ik heb geen last van mezelf. Jammer dat het bij jou slaap op wekt, lijkt me zwaar voor je.

afbeelding van hmmm

Je doet net of je een

Je doet net of je een geleerde bent die ik moet lezen van school of zo.

Fijne dag poem, niet teveel hier rond hangen hè. Het is mooi weer. Glimlach

afbeelding van Binas

Bedankt!

Dank je wel voor je compliment, ik kom graag geleerd over. Missie geslaagd Knipoog

afbeelding van PoemLover

@Hmmm

Ik weet dat het mooi weer is, maar de medicatie eist zijn tol. Wellicht heb ik de energie om nog een beetje de beentjes te strekken.

Psychiaters interesseert de bijwerkingen geen moer, want ze kunnen er niets aan veranderen. Ik vertel ze ook niet dat ik bijna altijd thuis ben, en dat weten ze ook niet omdat ze blij zijn als ik ze niet stoor met klachten en problemen.

afbeelding van hmmm

reactie bewerkt

Niet op mij in ieder geval. Misschien op je ex S. Glimlach