Foutje bedankt!

afbeelding van tomaatje

Ahum, tomaatje heeft iets erg dom gedaan.

Ik heb de vriend van mijn ex vrouw een paar klappen gegeven midden in de supermarkt.
Toen ik de kinderen naar mijn ex had gebracht en ik op de terugweg was naar huis kwam meneertje nog eventjes op zn scootertje al toeterend heel erg dicht langs mij scheuren. Dat was voor mij ook de druppel geweest. Paar weken geleden hoorde ik ook dat hij mijn dochter had bespuugt tot twee keer toe. Ex doet het af als een "grapje". Maar een volwassen vent die mijn kinderen bespuugt is zoiezo al geschift. Ook belde mijn dochter mij laatst huilend op dat hj de stekker van de computer eruit had getrokken toen ze zat te computeren. Bij navraag bij mijn ex ging het vriendje er doorheen bleren "van graag gedaan volgende keer weer". Helaas leven we daar te dicht opmekaar en komen we elkaar geregeld tegen.

Tsja op het politiebureau gezeten, verhoor gehad, etc. is het fout ? ja had ik het niet moeten doen nee dat zeer zeker niet!. Heb ik er spijt van NEE niet echt. Had ik het veel eerder moeten doen? JA.

Het valt niet goed te praten dit. maar jeetje ik heb nog nooit zo'n bevrijdend gevoel gehad.
Ben ik nu een slecht mens, ik vindt van niet, ik heb het voor mijn kinderen gedaan. Die kunnen er niets aan doen dat hun moeder er met een halve gare 10 jaar jongere toyboy vandoor is gegaan. Wat een malloot.

Tomaat

afbeelding van bas01

Beetje uitlokken wat hij doet

Beetje uitlokken wat hij doet he! sorry ik moet hier toch een klein beetje om lachen. niet de gebeurtenis met je kinderen maar de je hem gewoon een paar klappen geeft in de supermarkt. Zou er verder ook geen spijt van hebben. Hij moet van je kinderen afblijven als ze je al huilend opbellen gaat dat te ver kinderachtig mannetje als ik het zo begrijp.

afbeelding van vlindertje59

Niet erg slim maar wel

Niet erg slim maar wel heeeeeeeel begrijpelijk hoor. En ja zeker van je kinderen moeten ze afblijven.
Moet wel een beetje lachen, zie het zo voor me haha.
Maar ja, nogmaals, ik begrijp het wel hoor.

afbeelding van tomaatje

@vlindertje 59

Ja erg slim was het inderdaad niet, maar geloof me dit was nog maar het topje van de ijsberg.
Mijn dochter had hem betrapt met mijn ex in bed en ik had nachtdienst. Volgende dag kreeg ik het te horen van mijn dochter. En daarna heeft er nog veel meer ellende gevolgd. Ik had mijn ex allang eruit moeten gooien die gek allang op zn donder moeten geven.

Het gaat mij ook niet meer om mijn ex maar om iemand die al verschillende vrouwen heeft gehad en volgens mijn ex die mij trots vertelde dat hij op oude vrouwen met kinderen valt omdat hij een moeder figuur nodig heeft.

Tsja wat moet je daar nu mee.

Verder heeft hij mij vaak bespuugt, water over mij heen gegooid, gestalkt, mijn ouders lastig gevallen etc etc.
Toch zit ie daar met mijn ex en mijn kids. Het ventje is verdorie tien jaar jonger dan mijn ex van 42.
Maar ach, op een oude fiets moet je het leren he'

Mja, toch denk ik dat het wel voor de rechter gaat komen, als het goed is staat alles op camera en de recherche heeft die beelden opgevraagd. En toch echt spijt heb ik niet. en ja ik heb in een cel gezeten en zal straks wel een strafblad hebben.
Maar ik weet dat ik het voor mijn kids heb gedaan en verwacht in zo'n rechtbank ook geen begrip daarvoor.

Tomaat

afbeelding van HugoBos

@tomaatje

Hum..persoonlijk vind ik geweld nooit goed te praten. En vind ik dat je als mens met je handen van een ander moet afblijven.
Dat gezegd hebbende snap ik echt de 'urge' wel om iemand spreekwoordelijk achter het behang te willen plakken.
Zijn gedrag is natuurlijk te bespottelijk voor woorden. Het is super jammer dat je kinderen de dupe zijn van de situatie en dit moeten meemaken.
En dat gezegd hebbende Glimlach vind ik de meeste schuld van dit gedoe toch wel bij je ex liggen. Zeker gezien ze haar 'vriendje' de hand boven t hoofd houdt. Ik ben dan wel geen moeder ...duh!.. maar als mijn vriend naar mijn dochter zou spugen (zelfs als was t een 'grapje'), dan zou ik hem linea recta de deur wijzen. Zeker als ik zou merken dat mijn kinderen het niet zo fijn vinden allemaal.
Hier wordt niemand wijzer van toch?
Volgende x eerst tot 10 tellen, kee?

afbeelding van Stijntje22

Niet zo handig misschien

Niet zo handig misschien maarre....misschien snapt die kerel nu wat je bedoelt, je hebt hem waarschijnlijk op zijn eigen niveau aangesproken. Geen woorden, maar daden...Een voorbeeld van zinvol geweld!
Knipoog

Stijntje

afbeelding van Senzy

O, iedereen zal zeggen dat

O, iedereen zal zeggen dat het niet slim is, maar begrijp je zo goed!! Ze moeten van je kids afblijven!!! Dus tja, misschien snapt hij nu dat hij dat niet meer moet doen. Snap overigens niet dat jouw ex toelaat dat hij zo met de kinderen omgaat...